Γιατί οι φοιτητές αποτυγχάνουν στις εξεταστικές

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Γιατί οι φοιτητές αποτυγχάνουν στις εξεταστικές

Δημοσίευση από O kanenas »

Το παρακάτω, το βρήκα σ'ενα blog.
Ένα μέγα ερώτημα που απασχολεί χρόνια τώρα τους ίδιους τους φοιτητές, τους γονείς τους, αλλά και τους εκπαιδευτικούς. Η απάντηση είναι τόσο απλή όσο δεν φαντάζεστε. Σας την παρουσιάζω εδώ και μάλιστα επιστημονικά τεκμηριωμένη:

Εν αρχή, ο χρόνος...
Ο χρόνος έχει 365 μέρες.
  • Αν βγάλουμε τις 52 Κυριακές, μας μένουν 313 μέρες.
  • Οι 50 μέρες του καλοκαιριού παραείναι ζεστές για να διαβάσουμε, άρα μένουν μόνο 263.
  • Κοιμόμαστε 8 ώρες τη μέρα, συνεπώς σε έναν χρόνο αυτό σημαίνει 122 μέρες ύπνου. Μας υπολείπονται, λοιπόν, 144.
  • Αν χαζέψουμε για μία ώρα καθεμία από αυτές τις μέρες, χάνουμε 15 μέρες κι έτσι μένουν μόνο 126 μέρες ελεύθερες.
  • Τρώμε δύο ώρες την ημέρα, δηλαδή 35 μέρες. Μέχρι τώρα μας μένουν 46 μέρες ελεύθερες.
  • ΑΝ αφαιρέσουμε τις 40 μέρες συνολικών διακοπών, θα μας μείνουν μόνο 6 μέρες.
  • Αν αρρωστήσουμε τις μισές απ'αυτές, μένουν 3 μέρες.
  • Αν βγούμε δύο μέρες, μας μένει μόνο ΜΙΑ.

Ε, αυτή τη μέρα είναι τα γενέθλιά σου!

Συνεπώς.... Καλή επιτυχία στην εξεταστική!!!
Άβαταρ μέλους
Μεταβαρόνος Isnogood

Δημοσίευση από Μεταβαρόνος Isnogood »

Αυτό σημαίνει οτι στα γενέθλιά μου:
Δεν είναι Κυριακή
Κάνει κρύο
Δεν κοιμάμαι
Δεν χαζεύω αριστερά-δεξια
Δεν τρώω
Εργάζομαι
Δεν είμαι άρρωστος, και δεν βγαίνω...

Μούφα τα γενέθλια...
Άβαταρ μέλους
Cappuccino
Real Name: Θάνος

Δημοσίευση από Cappuccino »

Επίσης σημαίνει πως:
Ένα μέγα ερώτημα που απασχολεί χρόνια τώρα τους ίδιους τους φοιτητές, τους γονείς τους, αλλά και τους εκπαιδευτικούς. Η απάντηση είναι τόσο απλή όσο δεν φαντάζεστε. Σας την παρουσιάζω εδώ και μάλιστα επιστημονικά τεκμηριωμένη:

Εν αρχή, ο χρόνος...
Ο χρόνος έχει 365 μέρες.
  • Αν βγάλουμε τις 52 Κυριακές, μας μένουν 313 μέρες.
  • Οι 50 μέρες του καλοκαιριού παραείναι ζεστές για να διαβάσουμε, άρα μένουν μόνο 263.
  • Κοιμόμαστε 8 ώρες τη μέρα, συνεπώς σε έναν χρόνο αυτό σημαίνει 122 μέρες ύπνου. Μας υπολείπονται, λοιπόν, 144.

122 + 144 = 266
  • Αν χαζέψουμε για μία ώρα καθεμία από αυτές τις μέρες, χάνουμε 15 μέρες κι έτσι μένουν μόνο 126 μέρες ελεύθερες.

15 + 126 = 141
  • Τρώμε δύο ώρες την ημέρα, δηλαδή 35 μέρες. Μέχρι τώρα μας μένουν 46 μέρες ελεύθερες.

35 + 46 = 81
  • ΑΝ αφαιρέσουμε τις 40 μέρες συνολικών διακοπών, θα μας μείνουν μόνο 6 μέρες.
  • Αν αρρωστήσουμε τις μισές απ'αυτές, μένουν 3 μέρες.
  • Αν βγούμε δύο μέρες, μας μένει μόνο ΜΙΑ.
Δηλαδή:

263 = 266

144 = 141

και :shock:

126 = 81

Ακόμα...
Τρώμε δύο ώρες την ημέρα, δηλαδή 35 μέρες
2 * 365 = 730
730 / 24 = 30,4166666...

άρα... 30,41666... = 35 (!)

Καλά, το κόβω...
I don't know who you're talking to with such fucking disrespect
Slym

Δημοσίευση από Slym »

Δε θα κάνεις και κανένα τσιγάρο μετά το φαγητό; 8)
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

Αν ο τύπος που το έγραψε αυτό είναι μαθηματικός, είναι πασιφανές γιατί αποτυγχάνει στις εξεταστικές.

Εγώ λέω ότι οι φοιτητές αποτυγχάνουν επειδή είτε έχουν κοπέλα-αγόρι που τους τρώει τη ζωή είτε ψάχνουν για κοπέλα-αγόρι που τους τρώει το χρόνο. Πολύ φάγωμααααα
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Άβαταρ μέλους
sweet-fairy
Real Name: Νούσια Ανέτα

Δημοσίευση από sweet-fairy »

Πες τα βρε Θεέ!!!   Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ, που είσαι και ο Θεούλης!!
ΕικόναΕικόνα Εικόνα Εικόνα
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

νταξ ρε παιδια...δεν βαζουμε και δραστηριοτητες οπως τις βιολογικες αναγκες, το μποτιλιαρισμα, το περιμενεμα (σικ) σε τραπεχες κλπ, το μπανιο, το πλυσιμο του αυτοκινητου και τοσα αλλα...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Soulhunter
Real Name: Christos Altiparmakis

Δημοσίευση από Soulhunter »

Πέρα από τη πλάκα τώρα, ίσως με πείτε άκυρο ή  :sky: , ωστόσο ίσως συμφωνήσετε ότι ο πραγματικός λόγος αποτυχίας είναι το γεγονός οτί δεν κάνουμε μάθημα...
Να το πώ πιο συγκεκριμένα, θυμάμαι τον εαυτό μου στο 1ο εξάμηνο, 2005, που όπως και να το πείς οι καταλήψεις / πορείες δεν ήταν τόσο συχνές και διαρκείας, πέρασα όλα τα μαθήματα εκτός από ένα και ΧΩΡΙΣ να διαβάζω παράλληλα σπίτι ή να κάνω εργασίες, όλο το διάβασμα το έκανα παραμονές εξέτασης.... Από τα υπόλοιπα εξάμηνα, όλοι θυμούνται σίγουρα τις καταλήψεις, έχω μαζέψει αρκετά μαθήματα...Και καλά, πείτε ότι εγώ είμαι εντελώς άχρηστος, δε ξέρω τι μου γίνεται και δε μπορώ να περάσω και πολλά όμως μιλάω και για παιδιά-φίλους τα οποία διαβάζουν, μελετάνε σπίτι, ετοιμάζουν εργασίες και.....χρωστάνε τελικά τα ίδια με μένα σε γενικές γραμμές...
Συμπέρασμα, αν οι παραδόσεις δε γίνονται σωστά τότε, πιστεύω, τίποτα δε βοηθάει (τουλάχιστον για όσους λειτουργούν σαν εμένα)....
Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτό και ελπίζω να μη θεωρηθεί off topic.
Ευχαριστώ
The most incomprehensible thing about the world is that it is at all comprehensible...
Άβαταρ μέλους
Remali tis Fokionos Negri
Real Name: KX
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Remali tis Fokionos Negri »

Καθόλου off topic φίλε μου!

Οι λόγοι αποτυχίας πιστεύω ότι είναι πολλοί και σίγουρα κάποιον θα ξεχάσω. Μπορώ να αναφέρω αυτούς που κατά τη γνώμη μου θεωρώ κυριότερους παραθέτοντας κι ένα παραδειγματάκι.

1) Αδιαφορία για το μάθημα ----> είμαι Μαθηματικός και χρωστάω Η/Μ (a.k.a. Φυσική 2)

2)
Ζόρικο μάθημα ανεξαρτήτου ενδιαφέροντος ----> είμαι άρρωστος και πήρα ροή Ανάλυσης, χρωστάω Συναρτησιακή 2 (με Παπαγεωργίου, όχι μλκίες, κόλαση-κάψιμο!)

3) Είμαι κοπρίτης και δεν διαβάζω ----> [you] (έλα τώρα που δεν είσαι...!) και όχι μόνο...

4)
Σαναβαμπίτς καθηγητής ----> γκούχου γκουχ!! (παραδεχθείτε το, είναι το σπανιότερο από τα τέσσερα)

Θέλω να επισημάνω ότι το (1) είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη ΣΕΜΦΕ. Τι να πρωτοαγαπήσεις και τι να πρωτομισήσεις σε αυτή τη σχολή!
Εικόνα
"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
Άβαταρ μέλους
apolski
Real Name: ---

Δημοσίευση από apolski »

Remali tis Fokionos Negri έγραψε: 3) Είμαι κοπρίτης και δεν διαβάζω ----> [you] (έλα τώρα που δεν είσαι...!) και όχι μόνο...
Εεε δεν το κατάλαβα, μάλλον με μπέρδεψες με κάποιον αλλον... κάτσε να μπω πρώτα...  :twisted:
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
apolski
Real Name: ---

Δημοσίευση από apolski »

Wizard έγραψε:Πάμε πάλι...
καλά με πιάσατε αδιάβαστο... πάντως είναι ωραίο αυτό  

[you] συμφωνείς?  :P
Άβαταρ μέλους
Remali tis Fokionos Negri
Real Name: KX
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Remali tis Fokionos Negri »

Πάντα (μα πάντα;!;!;!) κάποιος θα ψαρώνει με το [γιου]...

Τεσπα, ας μην αρχίσουμε κι εδώ τα ίδια. Πείτε αν έχετε άλλους λόγους για τους οποίους πιστεύετε ότι αποτυγχάνουν οι φοιτητές στις εξετάσεις...
Εικόνα
"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”