Βοηθήματα
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Μηχανικές-------> Γκαρούτσος
Μαθηματικά-------> Βιβλία (είναι πολύ καλά)
Java---------> Παρακολούθηση των εργαστηρίων
Εισαγωγή στην επιστήμη των υπολογιστών------> Παλιά θέματα (μπαίνουν συνέχεια τα ίδια
Εργαστηριακές φυσικές--------> site drcypher, diablo, αριστούλας, temfeboy
Αυτά μου έρχονται τώρα στο μυαλό...
Μαθηματικά-------> Βιβλία (είναι πολύ καλά)
Java---------> Παρακολούθηση των εργαστηρίων
Εισαγωγή στην επιστήμη των υπολογιστών------> Παλιά θέματα (μπαίνουν συνέχεια τα ίδια
Εργαστηριακές φυσικές--------> site drcypher, diablo, αριστούλας, temfeboy
Αυτά μου έρχονται τώρα στο μυαλό...
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- theos
Παραμορφώσιμο πέρασα με 5 με 4 ώρες διάβασμα μόνο από γκαρούτσο (και χωρίς να διαβάσω ελαστική γραμμή που ήταν τότε μέσα και δεν το ήξερα). Δηλαδή πήρα 5 με άριστα το 7 με 4 ώρες διάβασμα από γκαρούτσο. Τώρα, τι να πω... Άλλοι θεωρούν ότι τα μαθηματικά χρειάζονται βοηθήματα και πάνε και αγοράζουν. Όπως λέει το γνωστό ρητό (που ΔΕΝ είναι του Ανεβλαβή) οι απόψεις είναι σαν τις κω&^%πίδες. Όλοι έχουν από μία. (Το "ρητό" αυτό το πρωτοάκουσα στην ταινία platoon- ίσως να είναι ακόμα πιο παλιό)
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Από την μια έχω κακό ιστορικό με τον συνδυασμό Γκαρούτσος και Μηχανική.
Από την άλλη δεν γνωρίζω αν τότε το έκανε ο Κουρκουλής το μάθημα. Σε εμάς μας είχε πει καθαρά πως όπου βλέπει "Γκαρουτσιακή" λύση θα κόβει μονάδες... Ίσως να έχει και δίκιο ο άνθρωπος.
Αφετρίτου ήσουν μωλόφαρδος. :P
Τώρα Μαθηματικά, πχ Ανάλυση ΙΙ με το βιβλίο του Παντελίδη που πήραμε πέρυσι όσο κι αν έκανα φιλότιμες προσπάθειες να το διαβάσω, δεν έβγαζα νόημα (ευτυχώς φέτος απ' ότι ακούω μοιράζεται το βιβλίο του Ρασσιά, άρα αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται βοήθημα για την Ανάλυση ΙΙ). Γκαρού δεν πήρα, αρκέστηκα σε σημειώσεις (το γνωστό 6 κεφάλαια σε 2 εβδομάδες...), πήρα τον άσσο μου και πήγα σπίτι.
Μιγαδική, το βιβλίο που μοιράζεται μου φαίνεται καλό, κατανοητό τουλάχιστον.
Στατιστική... ναι... άλλη ερώτηση.
Από την άλλη δεν γνωρίζω αν τότε το έκανε ο Κουρκουλής το μάθημα. Σε εμάς μας είχε πει καθαρά πως όπου βλέπει "Γκαρουτσιακή" λύση θα κόβει μονάδες... Ίσως να έχει και δίκιο ο άνθρωπος.
Αφετρίτου ήσουν μωλόφαρδος. :P
Τώρα Μαθηματικά, πχ Ανάλυση ΙΙ με το βιβλίο του Παντελίδη που πήραμε πέρυσι όσο κι αν έκανα φιλότιμες προσπάθειες να το διαβάσω, δεν έβγαζα νόημα (ευτυχώς φέτος απ' ότι ακούω μοιράζεται το βιβλίο του Ρασσιά, άρα αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται βοήθημα για την Ανάλυση ΙΙ). Γκαρού δεν πήρα, αρκέστηκα σε σημειώσεις (το γνωστό 6 κεφάλαια σε 2 εβδομάδες...), πήρα τον άσσο μου και πήγα σπίτι.
Μιγαδική, το βιβλίο που μοιράζεται μου φαίνεται καλό, κατανοητό τουλάχιστον.
Στατιστική... ναι... άλλη ερώτηση.
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
- theos
Λοιπόν
Μηχανική κατασκευών--------> Πρώτο θέμα είναι standard Γκαρούτσος (παραμορφώσιμο 2 αντοχή υλικών). Δες παλιά θέματα και στην εξέταση μπορείς να έχεις μια κόλλα χαρτί με γραμμένο επάνω όοοοτι θες (νόμιμο σκονάκι)
Κβαντομηχανική------> Από βιβλίο (είναι πάρα πολύ καλό) και από ένα άλλο βιβλιαράκι με ασκήσεις που μπορείς να το δανειστείς από τη βιβλιοθήκη αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι τίτλο
Στατιστική,μιγαδική ανάλυση,αριθμητική ανάλυση---------> από βιβλίο και φυσικά παλιά θέματα. Στατιστική υπάρχουν κάτι λυμένες ασκήσεις στο net. Αριθμητική ανάλυση 1 μπαίνουν σχεδόν τα ίδια κάθε φορά
Μηχανική κατασκευών--------> Πρώτο θέμα είναι standard Γκαρούτσος (παραμορφώσιμο 2 αντοχή υλικών). Δες παλιά θέματα και στην εξέταση μπορείς να έχεις μια κόλλα χαρτί με γραμμένο επάνω όοοοτι θες (νόμιμο σκονάκι)
Κβαντομηχανική------> Από βιβλίο (είναι πάρα πολύ καλό) και από ένα άλλο βιβλιαράκι με ασκήσεις που μπορείς να το δανειστείς από τη βιβλιοθήκη αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι τίτλο
Στατιστική,μιγαδική ανάλυση,αριθμητική ανάλυση---------> από βιβλίο και φυσικά παλιά θέματα. Στατιστική υπάρχουν κάτι λυμένες ασκήσεις στο net. Αριθμητική ανάλυση 1 μπαίνουν σχεδόν τα ίδια κάθε φορά
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Say WHAT???theos έγραψε:Λοιπόν
Αν έχεις Παπαδοπούλου δώσε ασκήσεις και διάβασε σημειώσεις μαθήματος. Αν έχεις Ζουπάνο :toimonster:
Α, και Ηλεκτρομαγνητισμό από το 2ο εξάμηνο, έχω ακούσει ότι πλέον δεν το περνάς απ' όπου κι αν διαβάσεις! LOL!

"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Aαα! Κβαντο! Καλό είναι το βιβλίο του Τραχανά (Κβαντομηχανική Ι από Π.Ε.Κ.), αν το βρεις...Remali tis Fokionos Negri έγραψε:Αν έχεις Παπαδοπούλου δώσε ασκήσεις και διάβασε σημειώσεις μαθήματος. Αν έχεις Ζουπάνο :toimonster:
Ωρέ Ρεμάλιον, ίντα έχει ο Ζουπάνος; (btw Παπαδοπούλου και Κατσούφης κάνουν φέτος Κβαντομηχανική).
Remali tis Fokionos Negri έγραψε:Α, και Ηλεκτρομαγνητισμό από το 2ο εξάμηνο, έχω ακούσει ότι πλέον δεν το περνάς απ' όπου κι αν διαβάσεις! LOL!
[κακία] ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; [/κακία]

The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
- Facebook ID: 0
Δεν είναι ακριβώς φροντιστήρια. Απλά επειδή πλέον έχουμε ξεχάσει αυτά που κάναμε στο Λύκειο, κάθε χρόνο επιλέγονται 10 φοιτητές πρωτοετείς που να έχουν μπει με καλή σειρά και μας βοηθάνε με δύσκολα πράγματα, όπως οι παράγωγοι, οι τριγωνομετρικές ταυτότητες και τέτοια...
Μην τους ακούς που λένε για βοηθήματα. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Ο Γκαρούτσος που λενε, είναι ένα παιδί από Χημικούς που βοηθούσε μερικούς παλιούς όταν είχε πρωτομπεί στη Σχολή.
Μην τους ακούς που λένε για βοηθήματα. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Ο Γκαρούτσος που λενε, είναι ένα παιδί από Χημικούς που βοηθούσε μερικούς παλιούς όταν είχε πρωτομπεί στη Σχολή.