Πρόταση για καρτ
Συντονιστής: AlexandraDC
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
ναι...15 γιουρο

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- sparc
- Real Name: Γιώργος
15e το 10λεπτο!!! Πάμε για καρτ; 10e το 20λεπτο και πάει και γρήγορα. Στο allou δεν μπορείς να προσπεράσεις, είναι πολύ στενά. Είχα πάει τις προάλλες και ένας τυπάς την πάτησε όταν κόλλησε πίσω από έναν αργό. Και όταν λέω αργό το εννοώ, με 40 το πολύ πάνε, φαντάσου να πατάς και φρένο, και η πίστα είναι έτσι φτιαγμένη που ΔΕΝ μπορείς να φύγεις από τον δρόμο με τέρμα γκάζι.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
ναι ρε σεις κανονιζουμε για καρτ?????παμε αγια μαρινα που πανε και λιγο πιο γρηγορα..μη φανταστειτε αλλα καλυτερα απο πολλα αλλα..350αρια ηταν?καπου εκει δεν ειμαι και σιγουρος ουτε ξερω ακριβως πως τα βγαζουν αυτα τα διαολια
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
- Soulhunter
- Real Name: Christos Altiparmakis
Τι λέτε για Άγιο Κοσμά?? Θυμάμαι ότι πήγαιναν ωραία τα κάρτ τους.....Skliraios έγραψε:ναι ρε σεις κανονιζουμε για καρτ?????παμε αγια μαρινα που πανε και λιγο πιο γρηγορα..μη φανταστειτε αλλα καλυτερα απο πολλα αλλα..350αρια ηταν?καπου εκει δεν ειμαι και σιγουρος ουτε ξερω ακριβως πως τα βγαζουν αυτα τα διαολια
The most incomprehensible thing about the world is that it is at all comprehensible...
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Για καρτ να ψηθούμε αλλά μετά την χαριστική (κατά τις 20/07, αν και εγώ τελειώνω 11/07).
Οι επιλογές είναι τρεις
- Αγία μαρίνα (έχω ακούσει και εγώ ότι είναι τα πιο γρήγορα αλλά είναι πολύ μακριά)
- Άγιος Κοσμάς (η πιο easy-going πίστα, με πολύ κόσμο πάντα. Δύσκολο να κλείσουμε αγώνα για περισσότερα από 10 άτομα)
- Παλλήνη, λίγο μετά τον Σταυρό Αγ. Παρασκευής.
Για ευνόητους λόγους εγώ προτιμώ Παλλήνη. Έχω πάει πολλές φορές (αν και η τελευταία ήταν πριν 2 χρόνια) και είναι πολύ εντάξει πίστα, με προσεγμένα καρτάκια.
Οι επιλογές είναι τρεις
- Αγία μαρίνα (έχω ακούσει και εγώ ότι είναι τα πιο γρήγορα αλλά είναι πολύ μακριά)
- Άγιος Κοσμάς (η πιο easy-going πίστα, με πολύ κόσμο πάντα. Δύσκολο να κλείσουμε αγώνα για περισσότερα από 10 άτομα)
- Παλλήνη, λίγο μετά τον Σταυρό Αγ. Παρασκευής.
Για ευνόητους λόγους εγώ προτιμώ Παλλήνη. Έχω πάει πολλές φορές (αν και η τελευταία ήταν πριν 2 χρόνια) και είναι πολύ εντάξει πίστα, με προσεγμένα καρτάκια.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
εχει και κοντα στον αγιο στεφανο πιστα....

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Το http://www.semfe.gr φροντίζει για σας πριν από σας! (ε; )
Σήμερις τα καρτ του Αγίου Κοσμά ήταν κλειστά (γμτο..). Οπότε μετά από έναν γρήγορο καφέ και ένα γρήγορο μπάχαλο στο καφέ..... η καφροπαρέα (HeartDoc, Soulhunter και ένας άσχετος -καραγκίοζη sky, τι το έχεις το κινητό; Σήκωνε το κι όλας. - ) πάει μέσα στην τρελή χαρά στις χαζομάρες στο Allou. Με 15ευρά 7 λεπτά τελικά (4 γύροι).
Εκτός ότι περιμέναμε στην ουρά καμια ώρα, τα βλαμμένα τα αμαξάκια δεν πετάνε κώλο με τίποτα!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Άσε που ο soul πήγαινε σαν τη γιαγιά μου και κάθε λίγο και λιγάκι σταματούσαμε (μπηχτή).
(φωτόζ θα ανέβουν λίαν συντόμως...
)
Eπόμενη στάση... Μέγαρα...
(όταν πάρω την Daytona... )
Σήμερις τα καρτ του Αγίου Κοσμά ήταν κλειστά (γμτο..). Οπότε μετά από έναν γρήγορο καφέ και ένα γρήγορο μπάχαλο στο καφέ..... η καφροπαρέα (HeartDoc, Soulhunter και ένας άσχετος -καραγκίοζη sky, τι το έχεις το κινητό; Σήκωνε το κι όλας. - ) πάει μέσα στην τρελή χαρά στις χαζομάρες στο Allou. Με 15ευρά 7 λεπτά τελικά (4 γύροι).
Εκτός ότι περιμέναμε στην ουρά καμια ώρα, τα βλαμμένα τα αμαξάκια δεν πετάνε κώλο με τίποτα!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Άσε που ο soul πήγαινε σαν τη γιαγιά μου και κάθε λίγο και λιγάκι σταματούσαμε (μπηχτή).
(φωτόζ θα ανέβουν λίαν συντόμως...
Eπόμενη στάση... Μέγαρα...
(όταν πάρω την Daytona... )
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
- Soulhunter
Αυτά είναι κακίες!! Πατημένο τέρμα το είχα απλά σταμάτησα 1-2 φορές για να ξεκινήσω απότομα μήπως και πετάξει κανένα κώλο.....HeartDoc έγραψε:.....
Άσε που ο soul πήγαινε σαν τη γιαγιά μου και κάθε λίγο και λιγάκι σταματούσαμε (μπηχτή).....
Είναι για τον......τελικά!! :twisted:
The most incomprehensible thing about the world is that it is at all comprehensible...
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Anyway, το συμπέρασμα είναι ότι τα off-road animals του Allou είναι μάλλον κακή ιδέα, ειδικά για μεγάλη παρέα.

Aπό αριστερά:
- Soulhunter: Πωπω τι μπήκε στο αμαξάκι!
- Το παιδί που μοίραζε τις στολές (ελπίζω να μην το δει αυτό)
- ΗeartDoc: Ο μαστούρης - νιανιανιανια πήρα το μοναδικό XL κράνος.
Μα ποτέ να μην καταφέρνω να κάνω γκριμάτσα σε φωτογραφία!

Aπό αριστερά:
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
- Soulhunter
Την καλύτερη γκριμάτσα την έχω εγώ...Αλλού ο φακός αλλού το βλέμμα μου και μάλλον σε στιγμή που πάω να μιλήσω.... :roll: :oops:HeartDoc έγραψε:Anyway, το συμπέρασμα είναι ότι τα off-road animals του Allou είναι μάλλον κακή ιδέα, ειδικά για μεγάλη παρέα.
Πλάκα πλάκα μου θυμίζει κάτι γκριμάτσες που κάνουν τα cartoon του Θέμου... 8)