Ένα παιχνιδάκι που σίγουρα θα κολλήσετε
Συντονιστής: AlexandraDC
- panosssvent19
- Real Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ένα παιχνιδάκι που σίγουρα θα κολλήσετε
Υ.Γ.: Αμφότερα τα φύλα "ξενερώνουν" συχνά απέναντι σ αυτόν που δίνεται χωρίς ιδιοτροπίες και επιδίδονται στο προκλητικό κυνήγι αυτού που "δεν τους κάθεται". Θλιβερό παιχνίδι, που δυστυχώς το αντιλαμβανόμαστε μόνον όταν είμαστε από την πλευρά του χαμένου. Οταν είμαστε εμείς οι δράστες, μας φαίνονται όλα πολύ φυσικά...

- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
εγω αφαγα τρελο σκαλωμα μεχρι να τα βγαλω....,καψιμο ηταν αυτη η μ@λ@κι@
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Επικοινωνία:
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Πραγματικά εθιστικό!
Εντωμεταξύ έχω φάει τρελό κόλλημα στο level 11.. Το προσπαθώ εδώ και περίπου 1 ώρα, έχω φτάσει μέχρι το σημείο που είναι η τρύπα αλλά όσο και αν προσπαθώ δεν μπορώ να βρω πως το στρίβεις για να το βάλεις μέσα.. :banghead:
Εντωμεταξύ έχω φάει τρελό κόλλημα στο level 11.. Το προσπαθώ εδώ και περίπου 1 ώρα, έχω φτάσει μέχρι το σημείο που είναι η τρύπα αλλά όσο και αν προσπαθώ δεν μπορώ να βρω πως το στρίβεις για να το βάλεις μέσα.. :banghead:
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- panosssvent19
- Real Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
einai poli aplo an katafereis na skefteis 3diastata.....
Υ.Γ.: Αμφότερα τα φύλα "ξενερώνουν" συχνά απέναντι σ αυτόν που δίνεται χωρίς ιδιοτροπίες και επιδίδονται στο προκλητικό κυνήγι αυτού που "δεν τους κάθεται". Θλιβερό παιχνίδι, που δυστυχώς το αντιλαμβανόμαστε μόνον όταν είμαστε από την πλευρά του χαμένου. Οταν είμαστε εμείς οι δράστες, μας φαίνονται όλα πολύ φυσικά...

- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Πλάκα, πλάκα, (no offence panosssvent19) έχω ακούσει ότι οι δυσλεκτικοί έχουν μεγάλη ικανότητα σε τέτοια πράγματα. Π.χ. να βλέπουν τρισδιάστατα όπως λες. Ή να απομνημονεύουν αριθμούς, ή να θυμούνται τις όμοιες εικόνες σε αυτό το παιχνίδι που ψάχνεις τις όμοιες εικόνες. Ισχύει αυτό? Ή μπούρδες λέω?
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- apolski
- Real Name: ---
Το επομενο ηταν γελοιο, ενω το 11ο με δυσκολεψε λιγο.Remali tis Fokionos Negri έγραψε:Πατώντας το Space αλλάζεις επιλεγμένο κομμάτι.
Στο επόμενο (ή το μεθεπόμενο; ) stage να σε δω...
Λοιπον φιλε θα σου πω τις κινησεις που πρεπει να κανεις απο την αρχη μεχρι το τελος...Hengeo έγραψε:Πραγματικά εθιστικό!
Stage 11:
> > > > Δ <VVV> > > > Δ Δ < Δ Δ << <V> Δ > > V > Δ < < < V V <<<Δ Δ Δ > > V < Δ Δ > V < Δ > V <
Λοιπον προτεινω (αν δεν βαριεστε) να γραψουμε τις κινησεις για ολα τα stage :roll:
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Το 11 μακράν το πιο δύσκολο. Μετά από 40 λεπτά κουράστηκα στο 23, κράτησα τον κωδικό και θα το προσπαθήσω αργότερα.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική