Ένα παιχνιδάκι που σίγουρα θα κολλήσετε
Συντονιστής: AlexandraDC
- sparc
- Real Name: Γιώργος
16-> 000241
19-> 119785
19-> 119785
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
- panosssvent19
- Real Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Koita egw den diskoleutika poythena ektos 28 kai teleytaio ontos en merei isxei...(tilefonikoys arithoyms thimame para poloys...kali esthisi toy xoroy ti mikos exei ena dwmatio px me megali akribeia...)theos έγραψε:Πλάκα, πλάκα, (no offence panosssvent19) έχω ακούσει ότι οι δυσλεκτικοί έχουν μεγάλη ικανότητα σε τέτοια πράγματα. Π.χ. να βλέπουν τρισδιάστατα όπως λες. Ή να απομνημονεύουν αριθμούς, ή να θυμούνται τις όμοιες εικόνες σε αυτό το παιχνίδι που ψάχνεις τις όμοιες εικόνες. Ισχύει αυτό? Ή μπούρδες λέω?
Υ.Γ.: Αμφότερα τα φύλα "ξενερώνουν" συχνά απέναντι σ αυτόν που δίνεται χωρίς ιδιοτροπίες και επιδίδονται στο προκλητικό κυνήγι αυτού που "δεν τους κάθεται". Θλιβερό παιχνίδι, που δυστυχώς το αντιλαμβανόμαστε μόνον όταν είμαστε από την πλευρά του χαμένου. Οταν είμαστε εμείς οι δράστες, μας φαίνονται όλα πολύ φυσικά...

- panosssvent19
Μιας και ειδα οτι καηκατε με το παιχνιδακι οποιος το τελειωσε ασ παρει και ενα ποιο παλουκι που εχω κολλησει εδω και μερεσ στο 16 lvl
εδω
εδω
Υ.Γ.: Αμφότερα τα φύλα "ξενερώνουν" συχνά απέναντι σ αυτόν που δίνεται χωρίς ιδιοτροπίες και επιδίδονται στο προκλητικό κυνήγι αυτού που "δεν τους κάθεται". Θλιβερό παιχνίδι, που δυστυχώς το αντιλαμβανόμαστε μόνον όταν είμαστε από την πλευρά του χαμένου. Οταν είμαστε εμείς οι δράστες, μας φαίνονται όλα πολύ φυσικά...

- apolski
- Real Name: ---
- Facebook ID: 0
Ωραιο παιχνιδάκι και αυτο! Τα 15 πρωτα levels μου φάνηκαν πολυ ευκολα (τα περασα σε 5 λεπτα ολα). Ομως το 16 ειναι...panosssvent19 έγραψε:Μιας και ειδα οτι καηκατε με το παιχνιδακι οποιος το τελειωσε ασ παρει και ενα ποιο παλουκι που εχω κολλησει εδω και μερεσ στο 16 lvl
εδω
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Πέρασε κανείς το 16; Με έχει εκνευρίσει! Έχω αρχίσει να πιστεύω πως αυτό που ζητείται είναι η απόδειξη ότι δεν περνιέται..panosssvent19 έγραψε:Μιας και ειδα οτι καηκατε με το παιχνιδακι οποιος το τελειωσε ασ παρει και ενα ποιο παλουκι που εχω κολλησει εδω και μερεσ στο 16 lvl
εδω
- apolski
- Real Name: ---
- Facebook ID: 0
Φυσικα και περνιεται, αν θες σου στελνω screenshot...timos_m έγραψε:Πέρασε κανείς το 16; Με έχει εκνευρίσει! Έχω αρχίσει να πιστεύω πως αυτό που ζητείται είναι η απόδειξη ότι δεν περνιέται..panosssvent19 έγραψε:Μιας και ειδα οτι καηκατε με το παιχνιδακι οποιος το τελειωσε ασ παρει και ενα ποιο παλουκι που εχω κολλησει εδω και μερεσ στο 16 lvl
εδω
- panosssvent19
Οποιος περασει τπτ ασ βαλει καμια εικονα.... σε hide....

- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
το 16 το εβαλε ο heartdoc απο πανω.....thanks
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS