Την πόρτα σας μέσα......

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Βραχνός Προφήτης
Επικοινωνία:

Την πόρτα σας μέσα......

Δημοσίευση από Βραχνός Προφήτης »

Χθες ειχαν δυο κοπελες τα γενεθλια τους και αποφασισαν να τα γιορτασουν στο Ακανθους (κλαμπ στον Αστερα). Γυρω στις 1 φθασαμε εκει μια παρεα 5 ατομων, εκ των οποιων  ενας με εμφανιση μεταλα (μακρυ μαλλι, μουσι κλπ). Ενω περιμεναμε στη σειρα να πληρωσουμε, ο ενας πορτιερης στελνει τον αλλο να φωναξει τον 'Αντωνη'. Ο 'Αντωνης' ηταν ενα καλογυμνασμενο κτηναρι 1,90 κ ανελαβε να μας εξηγησει οτι δεν μπορουμε να μπουμε λογω εμφανισης. Στις διαμαρτυριες μας, απαντησε οτι αυτος ηταν απλα ενας υπαλληλος που ακολουθουσε εντολες των υπευθυνων που ως δια μαγειας ελειπαν χθες βραδυ! Τι τον παρακαλεσαμε, του εξηγησαμε οτι εχουμε τραπεζι, οτι μας περιμενουν για γενεθλια, ο τυπος ηταν ανενδοτος. Καποια στιγμη, ο νομικαριος της παρεας του 'θυμισε' οτι αφενος ειναι παρανομο να απαγορευει την εισοδο στον οποινδηποτε, αφετερου η εισοδος/ελαχιστη καταλωση ειναι παρανομη και εχει καταργηθει δια νομου εδω και τρια χρονια (ο οποιος ομως εχει φτασει μονο στις απομακρυσμενες μη τουριστικες περιοχες). Σε ολα αυτα η στερεοτυπη απαντηση του, ως γνησιο μελος των πειρατων της παραλιακης,  ηταν 'φωναξτε την αστυνομια'.

Γνωριζοντας οτι η αστυνομια θα ερχοταν κατα τις 4-5 (γιατι αραγε?) και με κινδυνο να τραβαει για εξακριβωση το παλικαρι (αυτο συμβαινει καθε φορα που ο συγκεκριμενος κυκλοφορει μονος του στο κεντρο) αποφασισαμε να φυγουμε.

Και αναρωτιεμαι, οι τοπικοι αρχοντες (δημαρχοι, νομαρχες, πολεοδομοι, αστυνομικοι διευθυντες) δεν βλεπουν τα οργια που γινονται?  Που καποιοι, σαν να βρηκαν την παραλια απο τον παππου τους, χτιζουν παρανομες παραγκες, κανουν καταληψη με ομπρελοξαπλωστρες στην παραλια, βαζουν εισοδο, σερβιρουν μπομπες και απαγορευουν την εισοδο με βαση την εμφανιση....

Υ.Γ. αναλογη φαση μου ειχε τυχει πριν ενα χρονο σε ενα σχολικο 'reunion', οπου 15 ατομα φαγαμε αρχικα πορτα σε μπαρακι στο θησειο. Και λεω 'αρχικα', διοτι δυο ατομα βγαλανε αστυνομικες ταυτοτητες. Το αποτελεσμα ηταν να μας αφησουν να μπουμε, να μας δωσουν τραπεζι χωρις να εχουμε κλεισει καθως και ενα μπουκαλι Dewars κερασμενο! Ο νομος της ζουγκλας σε ολο του το μεγαλειο, οπου σε σεβονται μονο αν εχεις εξουσια και απο 'σκουληκι' μεταμορφωνεσαι σε 'πριγκιπα'!
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
Άβαταρ μέλους
Luke Skywalker
Real Name: Λουκάς
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Luke Skywalker »

Το άλλο σημείο που είναι ειρωνικό όπως αυτά που ανέφερες είναι ότι αν πάει μια παρέα 4-5 γυναικών οι πόρτες θα ανοίξουν και κόκκινα χαλιά θα ξεχηθούν για να μπουν μην και λερωθούν(δεν έχω τπτ με τις κοπέλες απλά περιγραφή κάνω). Αντίθετα αν 4-5 άντρες πάνε να πιουν ένα ποτό γιατί έτσι τους ήρθε τρώνε πόρτα με δικαιολογίες του στυλ και που ξέρω εγώ ότι δεν θα τα σπάσετε μέσα??

Το τελευταίο που αναρωτιέμαι έιναι άντε και έβαλες 100 γυναίκες σε ένα μαγαζί.Τι να κάνουν αν δεν υπάρχει δείγμα αντρικής παρέας.Ούτως ή άλλως μια γυναικία παρέα καταναλώνει πολύ λιγότερο αλκοόλ από μια αντρική...!

Δεν καταλαβαίνω την νοοτροπία τους, ειλικρινά!
Come crawling faster
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master

July3 2007 Rockwave Metallica και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
Katestramenos

Δημοσίευση από Katestramenos »

Η κατάλληλη απάντηση στον πορτιέρη είναι:"Στο καφενείο του χωριού σου έιχε "πόρτα" ή μήπως δεν είχε καθόλου πόρτα;"
Έλεος με τους γραφικούς τύπους που αν δεν είσαι κυριλέ ντυμένος σου ρίχνουν πόρτα.
Κάθε φορά που είναι να πάω κάπου πρέπει να ντύνομαι στην τρίχα δηλαδή;Το κακό είναι ότι αναγκάζομαι να το κάνω για να μη πάθω ότι και το παιδί που λες.
Αλλά κάτι ξέκολα που ξεχνάνε να ντυθούν ή κάτι νούμερα που φοράνε ρούχα του τσίρκου και το λένε τρέντυ τα βάζουν μέσα...Τι να πεις;
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Κατ' αρχάς να ξεχωρίσουμε δυο πράγματα:
  • Την αξιοπρέπειά μας ως πελάτες μιας επιχείρησης η οποία εν προκειμένω προσφέρει διασκέδαση
  • Τις συνθήκες νομιμότητας που διέπουν τη λειτουργία της εν λόγω επιχείρησης
Για προφανείς λόγους θα αποφύγω να σχολιάσω το συγκεκριμένο είδος διασκέδασης που προσφέρουν τα εν λόγω καταστήματα. Τα δυο αυτά, λοιπόν, σημεία καλό είναι να μην συγχέονται.

Αυτά τα φαινόμενα (με/χωρίς τραπέζι, εντός/εκτός λίστας, κτλ.) συμβαίνουν σχεδόν κάθε μέρα. Αν υπήρχε η ελάχιστη πιθανότητα να τιμωρηθούν όλα αυτά τα ανδρείκελα που κάνουν απόσβεση στις πρωτεΐνες που τρώνε επί δεκαετίες πουλώντας μαγκιά και μούρη σε πιτσιρικάδες ή απλούς/ανυποψίαστους, υποψήφιους πελάτες θα έκαναν τις κότες.

Η νυχτερινή διασκέδαση ακολουθεί πιστά την πορεία τόσων άλλων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα: φθίνει ανησυχητικά. Και δεν αναφέρομαι στη μουσική που παίζουν ή στα ποτά μόνο. Αυτά είναι λίγο πολύ στον καθένα. Το πρόβλημα είναι πως αυτά τα άτομα, οι "επιχειρηματίες" δεν σέβονται πλέον τον κόσμο. Είτε θα στοιβάζουν τους πελάτες κατά δεκάδες σαν τα ζώα (όπως στα απανταχού μπουζούκια) είτε θα τους "παίζουν" σαν χαμστεράκια φουσκωμένοι πιτσιρικάδες με μοναδικά προσόντα την εφηβική ειρωνία και την αδικαιολόγητη έπαρση.

Γι' αυτούς και άλλους λόγους έχω σταματήσει να επισκέπτομαι όλα αυτά τα μαγαζιά. Και όσες φορές έχει τύχει (κατ' εξαίρεσην πλέον) να βρεθώ σε κάποιο απ' αυτά, απλώς επιβεβαιώνω τις ίδιες παρατηρήσεις. Και το ίδιο θα πρότεινα να κάνετε και εσείς, είτε είστε προσκεκλημένοι σε γιορτές και γενέθλια, είτε θέλετε απλώς να πιείτε ένα ποτό. Χίλιες φορές μια ταβέρνα, ένα ουζερί, ή ακόμα και στο σπίτι σας ή στα παγκάκια της πλατείας Εξαρχείων. Αν μη τι άλλο δεν θα διαπραγματευτείτε την αξιοπρέπειά σας με το κάθε ξεφτιλισμένο.

Τώρα ως προς την νομιμότητα, νομίζω τα πράγματα είναι χρόνια γνωστά. Ό,τι και να πούμε, δύσκολα θα προσθέσουμε κάτι στην επιχειρηματολογία ή την προβληματική. Αφού οι μηχανισμοί είτε της τοπικής αυτοδιοίκησης είτε της κεντρικής διοίκησης είναι ανίκανοι να συνετίσουν 10 νονούς της νύχτας, όσο και να γκρινιάζουμε ή να διαμαρτυρόμαστε σπαταλάμε το χρόνο μας και κινδυνεύουμε να βρεθούμε και υπόλογοι ή ξυλοδαρμένοι (σαν κάποιους δημάρχους, αστυνομικούς, δικαστικούς, κτλ. που τη βγάζουν κατά καιρούς στο νοσοκομείο με σπασμένα κεφάλια και πλευρά)...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

δε ξερω ρε παιδια.....νταξει και εγω εχω φαει πορτα και εχω σπαστει ....αλλα να μη τα λεμε ολα μονοπλευρα,δε φταινε τα παλικαρια που δουλευουν πορτα,αν ο πορτιερης βαλει ατομα που δεν ειναι ντυμενοι οπως θελει ο ιδιοκτητης θα χασει τη δουλεια του....του εχουν πει να λεει οτι δεν υπαρχει υπευθυνος εκεινη την ωρα....μη ξεχνατε οτι κανει τη δουλεια του ..αυτο του ειπαν να κανει...τωρα το αν εχει ''εφηβικη ειρωνια'' αλλο καπελο....
και στο κατω κατω ειναι ιδιωτικη επιχηρηση....δε θα πουμε στον καθε ιδιοκτητη τι θα κανει.....εμενα εχει παψει να με ενοχλει το θεμα....οταν θελω να παω σε παρομοιο μαγαζι ντυνομαι λιγο πιο αναλογα οχι οπως θα πηγαινα να αραξω στην πλατεια...και ισα ισα η αλλαγη ενδυσης σου αλλαζει και τη διαθεση,με τον κατεστραμενο θα συμφωνισω οσο αναφορα τα τρεντυ χαζοχαρουμενα που ντυνονται σα τσιρκο ,αλλα παλι διαλεγεις μαγαζι που δεν τα βαζει μεσα.....ετσι στο τελος τελος διαλεγεις που πας και ξερεις απο πριν τι κοσμο θα δεις μεσα.....δεν εχεις ορεξη να ντυθεις λιγο καλυτερα?....απλα δε πας,δεν ειναι τοσο δυσκολο ...
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator

Skliraios έγραψε:δε ξερω ρε παιδια.....νταξει και εγω εχω φαει πορτα και εχω σπαστει ....αλλα να μη τα λεμε ολα μονοπλευρα,δε φταινε τα παλικαρια που δουλευουν πορτα

[..]

και στο κατω κατω ειναι ιδιωτικη επιχηρηση....δε θα πουμε στον καθε ιδιοκτητη τι θα κανει.....εμενα εχει παψει να με ενοχλει το θεμα....οταν θελω να παω σε παρομοιο μαγαζι ντυνομαι λιγο πιο αναλογα οχι οπως θα πηγαινα να αραξω στην πλατεια...

[..]

ετσι στο τελος τελος διαλεγεις που πας και ξερεις απο πριν τι κοσμο θα δεις μεσα.....δεν εχεις ορεξη να ντυθεις λιγο καλυτερα?....απλα δε πας,δεν ειναι τοσο δυσκολο ...
  • Μην συγκρίνουμε τον πορτιέρη με τον υπάλληλο του δήμου που μαζεύει τα σκουπίδια. Και οι δυο κάνουν "βρωμοδουλειά" μόνο που ο υπάλληλος του δήμου ξενερώνει με τη ζωή του ενώ ο πορτιέρης νομίζει πως ξαφνικά είναι ο Θεός. Το τελευταίο που μας έχει μείνει είναι να πούμε "τα κακόμοιρα τα παιδιά στην πόρτα, κι αυτοί εργαζόμενοι είναι, εκτελούν εντολές παρά τη θέλησή τους".
  • Μιλώντας για ιδιοκτησία και επιχειρήσεις, αν θέλουμε να δούμε τα δικαιώματά του και να του τα αναγνωρίσουμε, θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε (και να αναγνωρίσει και εκείνος) τις υποχρεώσεις του. Αν υπάρχει κάποιος νόμος που επιτρέπει στον οποιονδήποτε επιχειρηματία να διακρίνει τους υποψήφιους πελάτες του βάσει του ρουχισμού τους θα ήταν ενδιαφέρον να τον ξέρουμε. Καθένας μπορεί να εξευτελίζεται με τα ρούχα που φοράει (είτε επειδή ντύνεται γαμπρός για να πάει να αγοράσει τσιγάρα είτε επειδή φοράει παντόφλα για να πάει στο Galea) και καθένας έχει το δικαίωμα να σχηματίσει γνώμη. Αλλά αυτό που λες δεν ξέρω αν κατοχυρώνεται πουθενά.

Και μιλώντας για υποχρεώσεις να επαναφέρω το θέμα της νομιμότητας λειτουργίας στα μέρη που λειτουργούν αυτά τα μαγαζιά, στην ποιότητα των ποτών που πωλούν, και στις τιμές τους.
  • Έχει τύχει να φάει πόρτα παιδί από παρέα 10 ατόμων επειδή δεν φόραγε πουκάμισο. Πήγε, πήρε πουκάμισο, μπήκε κανονικά και το έβγαλε. Αυτά είναι μ@λ@κίες. Από την άλλη έχω μπει σε μπουζούκια στα οποία ο πορτιέρης δεν είπε τίποτα και έκανα 20' για να βγω. Η πόρτα δεν είναι για να δίνει το δικαίωμα στον κάθε χαμένο να σχολιάζει τον τρόπο που ντύνομαι, αλλά για να προστατεύει τους πελάτες από το να πατάνε ο ένας πάνω στον άλλον.
  • Το αν είμαι ντυμένος καλά, όπως ανέφερα, θα το αποφασίσω πρώτα εγώ, μετά όσοι με συνοδεύουν και στο τέλος όσοι τυχαίνει να παρευρίσκονται στο μαγαζί. Δεν κατάλαβα δηλ., όταν πας σε μια ταβέρνα γιατί δεν έχουν πορτιέρη; μ@λ@κες είναι;

Αυτό που θέλω να πω είναι πως η όλη ιδέα του "club" (και δη του παραλιακού) δεν είναι απλώς ένας συγκεκριμένος συνδυασμός ποτού και μουσικής. Είναι μια πρόταση ζωής που κατά τη γνώμη μου (όπως είπα και στο προηγούμενο post) αμφισβητεί ευθέως την αξιοπρέπεια του πελάτη που θα ντυθεί και ενδεχομένως θα συμπεριφερθεί με έναν προκαθορισμένο τρόπο για να γίνει αποδεκτός αφ' ενός από τον πορτιέρη στην είσοδο του μαγαζιού (παράλογο) αφ' ετέρου από τον υπόλοιπο κόσμο στο μαγαζί (κατινίστικο).
  • Παρόλα αυτά είναι δικαίωμα του καθενός να "χαρίζεται" (λίγο ή πολύ, καθένας το κρίνει για τον εαυτό του) στον κάθε επιχειρηματία ή τους φουσκωτούς υπαλλήλους του και να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις του. Αν δεν γουστάρει, στο κάτω-κάτω, ας μην πάει, και αυτό πρότεινα και εγώ. Δεν τρέφω αυταπάτες σχετικά με το ενδεχόμενο όλοι αυτοί οι άνθρωποι να ξεκαβαλίσουν το καλάμι και να συμπεριφέρονται σαν απλοί άνθρωποι, απαλλαγμένοι από νεοπλουτικούς και μωροφιλικούς κομπλεξισμούς ανωτερότητας.
Δική σας η αξιοπρέπεια, δική σας η απόφαση. Και η νομιμότητα στο περιθώριο ;)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Jheremias
Real Name: Ένας περίεργος τύπος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Jheremias »

Μόνο οι αστυνομικοί μπαίνουν χωρίς πρόβλημα, δυο τρεις φορές που πήγαμε με αστυνομικούς σε clubs, και έδειξαν την ταυτότητα της αστυνομίας, ως δια μαγείας παραμέρισαν. Εγώ προσωπικά θα καλούσα την αστυνομία, ειδικά αν είχα δικηγόρο στην παρέα. Και εννοείται οτι την άλλη μέρα θα είχε φύγει mail στο [email protected] και σε 2-3 blogs....Τι να λέμε; Αλήτες.
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
Άβαταρ μέλους
panosssvent19
Real Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση από panosssvent19 »

Απλα τα πραγματα...Δεν καταλαβα ανοιξε μαγαζι...Δεν μπορει να κανει επιλογη πελατη...Για να κανει ενας ταξιζης επιλογη πελατη τον μαμισανε...Αφτος πως μπορει???Γιατι δλδ δεν μπορω να μπω μονος η με την παρεα μου σε ενα μαγαζι ποιοι νομιζουν οτι ειναι???Στην τελικη αν κλεισω εγω την επομενη μερα τραπεζι και παω με τησ πιτζαμες τι θα πουνε δεν θα με βαλουνε αφου εχω κλεισει τραπεζι???Και οποιος αλλος ειναι μαζι μου και προκειτε να ειναι στιν παρεα μου...
Υ.Γ.: Αμφότερα τα φύλα "ξενερώνουν" συχνά απέναντι σ αυτόν που δίνεται χωρίς ιδιοτροπίες και επιδίδονται στο προκλητικό κυνήγι αυτού που "δεν τους κάθεται". Θλιβερό παιχνίδι, που δυστυχώς το αντιλαμβανόμαστε μόνον όταν είμαστε από την πλευρά του χαμένου. Οταν είμαστε εμείς οι δράστες, μας φαίνονται όλα πολύ φυσικά...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator

Λίγο-πολύ αυτό είναι το point Πάνο... εντάξει, θα ακουστεί λίγο ακραίο ως όρος, αλλά μιλάμε για διάκριση. Και μάλιστα βάσει υβριδικού οικονομικού-αισθητικού κριτηρίου. Και αμφιβάλλω πάρα πολύ κατά πόσον έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Δεδομένου ότι αυτό δε συμβαίνει σε κανενός άλλου είδους επιχείρηση...

Τέλος πάντων, θεωρώ πλέον ότι και στα club αυτού του τύπου και στα μπουζούκια έχουν ξεφύγει... αντιμετωπίζουν τον κόσμο σαν να'ναι ζώα, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο... και να πεις ότι βγάζανε και λίγα; Απλώς 20-100 ευρώ ταρίφα για να σε στιβάξουν πάνω σε άλλους 20 ή να παρακαλάς για να τους σκάσεις 20-100 ευρώ για μένα είναι προσβλητικό.

Δεν έχω κάτι άλλο να συμπληρώσω στο thread.
nouvelle vague
Real Name: nada

Δημοσίευση από nouvelle vague »

Συνοψιζοντας τα οσα ειπωθηκαν παραπανω καταληγω στα εξης..
Σε μαγαζια τετοιου τυπου οπως τα προαναφερθεντα ενοχλουν τα εξης: η ποιοτητα της προσφερομενης υπηρεσιας σε σχεση με το ποσο που ζηταται για αυτη και το οτι γινονται διακρισεις με βαση διαφορα υποκειμενικα και συνηθως προσβλητικα για την αξιοπρεπεια κριτηρια(δε θελω να θιξω καθολου το θεμα της νομιμοτητας).
Να προσθεσω οτι δεν ειμαι θαμωνας τετοιων μαγαζιων για αποφυγη παρεξηγησεων-μαλιστα ειχα κανει ενα παρομοιο θεμα παλιοτερα.
Απλως θα ηθελα να μεινω σε κατι που ειπε παραπανω ο drcypher.
Tα club προτεινουν εναν τροπο ζωης. Αυτος συναδει πληρως με την  εκφανση του καπιταλιστικου συστηματος στην Ελλαδα και συναδει επισης με τη νοοτροπια του νεοελληνα(ακομα και οσον αφορα τη νομιμοτητα). Αυτα για τα οποια δικαιως αγανακτουμε συμβαινουν σε λιγοτερο κραυγαλεο βαθμο-συμβαινουν ομως-στην καθημερινοτητα.Πως μας αντιμετωπιζουν σε μια δημοσια η ακομα και ιδιωτικη υπερεσια; Πως μας αντιμετωπιζουν οι περισσοτεροι συνανθρωποι;Ακριβως με το ιδιο σκεπτικο..Το οτι το αποδεχομαστε ειναι για μενα το πιο τραγικο.Και το οτι το κανουμε κι εμεις-ασυνηδειτα ισως-πολλες φορες.
Άβαταρ μέλους
sparc
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από sparc »

Δεν είναι τυχαίο που το κύριο "target group" αυτών των επιχειρήσεων είναι άτομα 18 έως 25 ετών. Οι περισσότεροι δεν έχουν βιώσει ποτέ την σημασία των λέξεων σεβασμός και αξιοπρέπεια αφού ποτέ δεν βρέθηκαν σε ένα περιβάλλον που να μην τους πατάει με κάθε τρόπο. Δυστυχώς είναι κομμάτι της ελληνικής νοοτροπίας και ο κάθε κάφρος επιχειρηματίας απλά το εκμεταλλεύεται. Κατά την γνώμη μου φταίει πρώτα η παιδεία των Ψινάκη-Λαμπίρη και μετά αυτοί.
Από τον περασμένο Δεκέμβρη, όπου και βρέθηκα Γερμανία, απλά έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον για αυτή την προσποιητή μορφή διασκέδασης και πιστεύω ότι το ίδιο θα συνέβαινε σε οποιονδήποτε τύχαινε να βρεθεί σε ένα παρόμοιο περιβάλλον.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Άβαταρ μέλους
Mulholland Vader
Real Name: Γιαννης

Δημοσίευση από Mulholland Vader »

Να ρωτησω κατι πριν διαβασω ολες τις απαντησεις? Φαγατε πορτα επειδη ειχε μακρια μαλλια και μουσια ή επειδη ειχε καποια "περιεργη" ενδυμασια? Γιατι το πρωτο ποτε δεν το εχω ακουσει...
Ρε παιδια, εσεις οι υπευθυνοι για το "εξοδος" subforum, χαιρω πολυ, μπαρακια, κλαμπακια, θεατρα και ταβερνες ξερω κι εγω, καμια Χημικο Μηχανικο ξαδερφη δεν εχετε να γνωρισουμε?
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

to thema den einai ayto vader.to thema einai oti kapoios m@l@k@s opos anelysan oi diaforoi ektenestera parapano mporei na sou rixei porta.
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Βραχνός Προφήτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Βραχνός Προφήτης »

Mulholland Vader έγραψε:Να ρωτησω κατι πριν διαβασω ολες τις απαντησεις? Φαγατε πορτα επειδη ειχε μακρια μαλλια και μουσια ή επειδη ειχε καποια "περιεργη" ενδυμασια? Γιατι το πρωτο ποτε δεν το εχω ακουσει...
Αν κ δεν εχει μεγαλη διαφορα, φαγαμε πορτα επειδη ενας απο την παρεα ειχε μαλλι και μουσι, αρκετα ατημελητο. Κατα τα αλλα κ καλα ντυμενοι ημασταν και ειχαμε καλη αναλογια ατρων/γυναικων (5/9)

Επισης, σημερα εμαθα πως η συγκεκριμενη επιχειρηση νοικιαζει τον χωρο που στεγαζεται απο την ΕΤΑ (ελληνικα τουριστικα ακινητα), δηλαδη απο το δημοσιο. Δεν νομιζω το συμβολαιο ενοικιασης να της επιτρεπει να επιλεγει πελατες...

Υ.Γ. η 'λογικη' της πορτας εκτος απο παρανομη ειναι και ασυνεπης. Το 97, οντας β λυκειου ειχα φαει πορτα σε σχολικο χορο στο la mamounia γιατι.... φορουσα μαυρα αθλητικα παπουτσια  :shock: !
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

εγω εφαγα πορτα στην στουτγαρδη σε ενα κλαμπακι που επαιζε την αλλη μερα γαρμπη (ελεος) επειδη φορουσα παλαιστηνιακη μαντιλα και σκουφο!!!!!!! επισης εχω φαει πορτα στην αιγλη, καφετερια της καλλιθεας απο εναν βρομιλο... θα ξεχναει ο μ@λ@κ@ς πως πιο Μ@Λ@ΚΕΣ σαν και εμενα και την γενια μου (+- 3 χρονια) αναβαθμισαν την πλατεια κυπρου που ηταν ολο πρεζεμποροι και οι καλλιθιωτες πηγαιναν ν.σμυρνη.... τι να πεις...

το τραγουδι τζονυ το μπρατσονι απο πλοκαμι του καρχαρια ειναι χαρακτηριστικο
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”