Aύριο τι γίνεται με τη σχολή?
Aύριο τι γίνεται με τη σχολή?
paidia,kserei kaneis tpt gia avrio?ksekinoun kanonika ta mathimata?
ksero,den exei vgei kapoia anakoinosi alla elega mipos exei allaksei kati...
ksero,den exei vgei kapoia anakoinosi alla elega mipos exei allaksei kati...
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Από το site της σχολής καθώς και από το central δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση. Στα ΜΜΕ επίσης δεν υπάρχει πληροφόρηση για κλειστές σχολές. Συνεπώς δεν γνωρίζει κανείς. Όσοι πιστοί ανεβαίνουν κι αν δουν κλειστά κτίρια ρίχνουν και ένα post εδώ κάτω να μην τραβιούνται και οι άλλοι 
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
pantos den nomizo na ginei kanonika mathima apo ti stigmi pou o immitos akoma kaigetai kai i katexaki kai i attiki odos einai kleistes.prosopika pao sti sxoli apo katexaki kai den iparxei allos tropos.nomizo oti polloi tha antimetopisoun afto to provlima.apo ti stigmi omos pou den exei vgei episimi anakoinosi den pistevo oti alllazei kati sto avriano programma....
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
γενικα παντως σχολες της αθηνας θα λειτουργησουν κανονικα... αποτι διαβασα στο ιντυμηντια τουλαχιστον το πανεπιστημιο αθηνας θα λειτουργησει κανονικα ενω ξεκιναει κανονικα η εξεταστικη στην νομικη

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Μόλις τελείωσα από δίωρο Σπηλιώτη. Τα περισσότερα μαθήματα έγιναν κανονικά και η προσέλευση ήταν η συνήθης, τουλάχιστον μετά τις 12.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική