Επικύρηξε τους εμπρηστές η Κυβέρνηση

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Remali tis Fokionos Negri
Real Name: KX
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Επικύρηξε τους εμπρηστές η Κυβέρνηση

Δημοσίευση από Remali tis Fokionos Negri »

Στην απόφαση να επικηρύξει τους εμπρηστές προχώρησαν την Κυριακή με κοινή τους απόφαση τα υπουργεία Οικονομίας και Δημόσιας Τάξης. Πιο συγκεκριμένα οποιοσδήποτε δώσει πληροφορίες στις Αρχές που θα οδηγήσουν στη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης που έχει προχωρήσει σε εμπρησμούς θα αμοίβεται με ποσό από 300.000 μέχρι 1.000.000 ευρώ ανάλογα με την περίπτωση.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης όποιος έχει κάποια πληροφορία μπορεί επικοινωνήσει:

• με τη Δ/νση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Λάρνακος 18-Περιστέρι, στο 210 5790130,

• με το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο 199, καθώς και

• με τη Δ/νση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (ΔΑΕΕΒ), Λ. Αλεξάνδρας 173-Αθήνα, στα τηλέφωνα 170 και 1014.

Πηγή
Εικόνα
"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
Lifo

Δημοσίευση από Lifo »

Χεστήκαμε...
(  δεν απευθύνομαι προσωπικά σε εσένα αλλά στην ενέργεια )
Άβαταρ μέλους
durandal

Δημοσίευση από durandal »

Ta leyta ta dinoun se reysto h se omologa?
An einai se reysto exw plhrofories gia enan feromeno ws prothypourgo kai enan feromeno ws ypourgo (ypourgos polydoraras opos leme albanos touristas)
"Mortal danger is an effective antidote for fixed ideas."

Erwin Johannes Eugen Rommel
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Θα αρχίσω να παρακολουθώ τη μάνα μου, τον πατέρα μου, τ'αδέλφια μου, την οικογενειά μου, τους φίλους μου και όλο μου τον κοινωνικό περίγυρο να δω μήπως είναι κανείς τους στην τρομοκρατική που έχει βάλει όλες αυτές τις φωτίες (αν και όπως τους κόβω, για να'χουν ανάψει τόσα δάση σ'ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, πρέπει να'ναι υπερβολικά οργανωμένοι οι τύποι και να'χουν εξαπλωθεί σ'όλη τη χώρα) και να τους δώσω στην αστυνομία για να πάρω τα λεφτά και να φύγω μετά στην Τζαμάικα να φτιαξω μια υπέροχη ζωή. Θα βάλω τα δυνατά μου και θα φροντίσω να μην τους βρει κανείς άλλος πριν από μένα, για να πάρω εγώ τα φράγκα.

Μην ψάχνεστε μ@λ@κες! Είστε ήδη χαμένοι!*

*Ο ένας εκ των μελών του φόρουμ το έχει ήδη συνειδητοποιήσει. :P
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Neo
Real Name: Thomas Anderson

Δημοσίευση από Neo »

Εγώ λέω να πιάσουμε τον Πολύδωρα και να ζητήσουμε να μας δώσουν λίτρα 1.000.000 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
durandal

Δημοσίευση από durandal »

re neo pas kala pios tha dosei leyta gia ton M@l@k@?
Malon tha mas dosoun gia na ton krathsoume
"Mortal danger is an effective antidote for fixed ideas."

Erwin Johannes Eugen Rommel
Άβαταρ μέλους
Βραχνός Προφήτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Βραχνός Προφήτης »

Θα βοηθησω αφιλοκερδως τις αρχες, αν και εδω που τα λεμε τα 2 μυριοπουλα δεν θα με χαλουσαν.... Οι "εμπρηστες" ειναι οι συνιστωσες του δικομματισμου νδ-πασοκ και η πολιτικη που ακολουθουν. Για περισσοτερη τεκμηριωση δειτε και εδω
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
Neo
Real Name: Thomas Anderson

Δημοσίευση από Neo »

To τσίρκο θα τα δώσει... Όσο όσο πληρώνουν οι μεγαλύτεροι θίασοι του κόσμου για να τον αποσπάσουν από τη ΝΔ, αλλά λόγω Αγροφυλακής δεν μπορούσε να πάει. Ε, τώρα θα πάει συστημένος ο Άρχων του Χάους!
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

*Ο ένας εκ των μελών του φόρουμ το έχει ήδη συνειδητοποιήσει.
ο χαμενος ομως τα παιρνει ολα... μήπως να πάω να "δώσω" τον εαυτό μου να βγάλω κανένα φράγκο??
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Μηπως ειναι ωρα να επικυρηξουμε την κυβερνηση τους οικοπεδοφαγους και οποιον αλλο φανερωθει να επωφελειται τις καμμενης γης μεσα στο οχι και τοσο μακρινο μελλον;
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
Eric Roberts

Δημοσίευση από Eric Roberts »

Προτείνω να "δώσουμε" κάποιους απο τους καθηγητές της σχολής...Ευκαιρία είναι.Θα το πιστέψουν όλοι,τέτοια μπουμπούκια που είναι μερικοί απ'αυτούς...8)
Υπάρχει βέβαια και η άλλη εναλλακτική:Να αναλάβουμε την ευθύνη για τις πυρκαγιές ως ΣΕΜΦΕ (Σώμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Εμπρηστών),με σκοπό την επαγγελματική μας αποκατάσταση.
Όπως να ξεκαθαρίσουμε οτι τη φωτιά στον Υμηττό τη βάλαμε εμείς για να κάψουμε το Ε.Μ.Π. αλλά τη βάλαμε πιο ψηλά απ'οτι έπρεπε...
Πάντως το όλο σκηνικό παραπέμπει και σε Far West,με τον Πολύδωρα το πιο γρήγορο πιστόλι να σκοτώνει τους συβαρίτες πολιτικούς.

ΓΡΑΝΑ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=TiD79GBazMw
Εικόνα

Don't worry be happy...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”