Βάσεις 2007

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

roundnipple

Δημοσίευση από roundnipple »

Afti edo einai i APODEIXI tou poso xrisimes itan oi kinitopoiisis stous dromous einai i APODEIXI oti kathomaste kai asxoloumaste me vlakies kai den koitame pos na anevasoume to epipedo tis sxolis mas.

Kanonika tha eprepe na exoume ligoterous eisakteous giro stous 100 gia na ftasi kai na pagiothi i vasi mas pano apo to 17. I sxoli afti den sxediastike gia pola atoma, aloste kai i "sapia" oikonomia pou exoume den mpori na aporofa polous epistimones me ta xaraktiristika mas.

Episis iparxei mia nootropia mikroakadimaiki pou mas vazi na asxoloumaste an tha mpoume se tee, asep kai den xero ego ti... , poios tha dioristei sto dimosio, poios tha ginei daskalos klp. opoios exei teties vlepsis lathos mpike sti sxoli.

An frontizame na ftiaxoume to onoma tis sxolis monoi mas prospathontas na valoume tous apofitous stis kaliteres metaptixiakes sxoles, tonizame tis kales thesis ergasias pou exoun mpi oi apofoitoi kai me teties ales paromies kiniseis.

Etsi oloi tha gnorizan tin sxoli gia to poso olokliromenous fitites vgazei kai oxi na vlepi oti eimaste mesa stous protous katalipsies stous pio komatikopoiimenous, tora oloi nomizoun oti eimaste ena kafenio

prepi na kanoume kati epigontos, prepi na stamatisoume na klinoume tin sxoli kai na tin kanoume apo monoi mas mia apo tis kaliteres sxoles stin evropi (teties tha eprepe na einai oi vlepsis mas)

Theloume kiros as to epidioxoume me kinisis pou den exoun sxesi me politikes kai komata
Άβαταρ μέλους
apolski
Real Name: ---
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από apolski »

Lifo έγραψε:
@apolski

Φυσικά και ήταν υπερβολικά εύκολα τα θέματα - εσύ με ξέρεις και μιλάς? :wink:
Βρε συ Lifo έδωσες κι εσύ φέτος που μιλάς? Εγω εδωσα και επιπλέον εχω λύσει πολλα θέματα προηγούμενων εξετάσεων και νομίζω πως μπορω να εχω μια καλύτερη άποψη.

Lifo έγραψε: Όλα τα γενικής παιδείας ήταν γελοιωδώς εύκολα

Εντάξει δεν ήταν και “γελοιωδώς εύκολα” αλλα σιγουρα ήταν πιο εύκολα απο οτι τις προηγούμενες χρόνιες( έκθεση και μάθημα επιλογής). Ισως ειναι αυτός ο λογος που ανέβηκαν οι βάσεις...

Lifo έγραψε:  η Ανάπτυξη Αλγορίθμων ήταν της πλάκας
Εδω γελαμε... Ήταν ισως απο τα πιο δύσκολα θέματα που έχουν πέσει ποτε. Πρώτα δες τα και μετα το συζητάμε...

Lifo έγραψε: Τώρα, αν παραπονιέσαι για τα Μαθηματικά κατεύθυνσης, τί να σου πω ( πέρασες και σε σχολή όπου αποτελούν βασικό στοιχείο, σαφώς όχι με τον τρόπο που διδάσκονται στο σχολείο ) - εύκολα μέχρι το 14 και μετά με λίγη σκέψη, συγκέντρωση και τύχη έφτανες το 15-16, ίσως ακόμα και το 17.
Στα Μαθηματικά Κατ πήρα 18,2... και παραπονιέμαι γιατι μου την δινει οταν καποιος λεει οτι ήταν υπερβολικά εύκολα τα θέματα την στιγμή που εγω σκίστηκα στο διάβασμα ολη την χρονια και μου βγήκε η ψύχη για να συγκεντρώσω τις 17000 μορια. Για αυτό να προσέχουμε λίγο τι λέμε...
Άβαταρ μέλους
Ntanos

Δημοσίευση από Ntanos »

Παιδιά για να μην τσακώνεστε για την δυσκολία των θεμάτων,θέλω να σας πω ότι ναι μεν ήταν περισσότεροι οι αριστούχοι,αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ήταν πολύ πιο εύκολα τα θέματα από πέρυσι. Λάβετε υπόψιν σας ότι χρόνο με τον χρόνο αυξάνεται ο ανταγωνισμός και οι μαθητές διαβάζουν περισσότερο...αυτή την εντύπωση έχω τουλάχιστον..
There's too much blood in my alcohol system.
Lifo

Δημοσίευση από Lifo »

Ναι, ρε παιδί μου -που μας το παίζεις παντογνώστης- έδωσα κι εγώ φέτος και γνωρίζω από πρώτο χέρι πώς ήταν να αντιμετωπίζεις τα θέματα σε 3ωρο εξετάσεων!
Είχα δώσει και παλιότερα μάλιστα, οπότε έχω λύσει στάνταρ περισσότερα θέματα από εσένα και έχω εξεταστεί σε περισσότερα μαθήματα από εσένα - τί σημαίνει αυτό, ότι αξίζω περισσότερο?

Ήταν πολύ εύκολα τα θέματα στο σύνολό τους σχεδόν γιατί δόθηκε άνωθεν εντολή λόγω προεκλογικής χρονιάς  ( ο γεν. γραμ. του ΥΠΕΠΘ είχε δηλώσει πριν την έναρξη "τα θέματα θα είναι βατά" - καλός βλάκας κι αυτός ) γι'αυτό και ανέβηκαν οι βάσεις.
Σχολίασε σχετικά και ένας δημοσιογράφος : "Πρέπει να γίνονται εκλογές για να έχουμε διαβαθμισμένα και χωρίς λάθη θέματα?"
( βέβαια, αυτό ήταν πριν την ιστορία με τις αναβαθμολογήσεις στα Αγγλικά και το σημερινό με τις εξετάσεις για τις στρατιωτικές σχολές, το οποίο περνάει λίγο "ελαφρά" στην ειδησεογραφία εξαιτίας των πυρκαγιών... )

"νομίζω πως έχω μία καλύτερη άποψη", "αν δεν ξέρεις, καλύτερα να μη μιλάς", "εδώ, γελάμε - πρώτα δες τα και μετά συζητάμε"... :roll:  :roll:  :x  
Ειλικρινά, ffs ρε άνθρωπέ μου, προφυλάξου λίγο όταν απευθύνεσαι σε δημόσιο forum σε έναν άγνωστο ("να προσέχουμε λίγο τί λέμε" right? ).
Δε γνωριζόμαστε αλλά εσύ είσαι έτοιμος για καβγά και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο- υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πεις αυτό που θέλεις χωρίς να γίνεσαι εριστικός και προσβλητικός.

υγ. Συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου κι ελπίζω να μπήκες στη σχολή που προτιμούσες.
Άβαταρ μέλους
apolski
Real Name: ---

Δημοσίευση από apolski »

Lifo έγραψε: Είχα δώσει και παλιότερα μάλιστα, οπότε έχω λύσει στάνταρ περισσότερα θέματα από εσένα και έχω εξεταστεί σε περισσότερα μαθήματα από εσένα - τί σημαίνει αυτό, ότι αξίζω περισσότερο?
Afoy eixes dwsei kai paliotera einai logiko na soy fainontai pio eykola ta fetina...  :wink:

Posa moria ebgales an epitrepetai?
Άβαταρ μέλους
P4NOS

Δημοσίευση από P4NOS »

Συμφωνώ απόλυτα με τον roundnipple. Ισως πρέπει να ακουστεί αυτή η άποψη και σε κάποια από τις ενημερώσεις ή συνελεύσεις σχετικά με τα επαγγελματικά.
Για τις βάσεις δεν με ενδιαφέρει αν ανέβηκαν, όσο το οτι έπεσε η σχολή μας στις προτιμήσεις. (τα 200 μόρια που είναι λίγα σχετικά με τη γενικότερη άνοδο). Τώρα για το αν ο apolski σκίστηκε για να βγάλει 17000 δεν σημαίνει οτι ήταν δύσκολα. Μπορεί να μη δώσαμε φέτος, αλλά έχουμε και εμείς ιντερνετ να δούμε τα θέματα, και έχουμε δώσει κι εμεις. Δεν μπήκαμε έτσι. Αν η θεαματική άνοδος πάλι δεν λέει κάτι ερχόμαστε πάλι σε εκείνο που έλεγα επίπεδο φοιτητών μιας σχολής. Άλλος σκίζεται και βγάζει 17 και άλλος σκίζεται και βγάζει 19.
Άβαταρ μέλους
P4NOS

Δημοσίευση από P4NOS »

Να διευκρινήσω και κάτι άλλο. Δεν με πειράζει αυτός που πέρασε με χαμηλό βαθμό αλλά γούσταρε. Με ενοχλεί να μπαίνουν παιδιά ως 18επιλόγή. Γιατί αν σε κάποιον αρέσουν μαθηματικά- φυσική, και έχει όρεξη να ασχοληθεί δεν παίζει κανένα ρόλο αν δεν έγραψε καλά επειδή του έτυχε μια στραβή ή επειδή συχαινόταν την έκθεση. Αλλά αν κάποιος πέρασε εδώ από σπόντα που ούτε πήγαινε ούτε τον πήγαιναν ποτέ τα μαθηματικά δεν είναι πρόβλημα;
BO

Δημοσίευση από BO »

Κατ'αρχάς το επίπεδο δυσκολίας των θεμάτων είναι άσχετο με τη βάση της σχολής. Καλό είναι να επικεντρωθούμε στις βαθύτερες αιτίες αυτής της πτώσης.

Το γεγονός ότι η σχολή μας κατάφερε να φτάσει από τις πρώτες θέσεις του Ε.Μ.Π. τελευταία και καταιδρωμένη πρέπει να μας προβληματίσει όλους και ιδιαίτερα το καθηγητικό σώμα της σχολής, γιατί εμείς εδώ είμαστε περαστικοί.

Θυμάμαι ότι στο forum της ΕΔΡΑΣ είχα γράψει παλιά ότι αν συνεχίσουμε έτσι η σχολή θα πέσει κάτω από τους Μεταλλειολόγους (δεν υποτιμώ τη σχολή ΜΜ, από ό,τι ξέρω προσφέρει ευκαιρίες σε όσους θέλουν να ασχοληθούν).

Δυστυχώς επαληθεύτηκα και νομίζω ότι ήταν προβλέψιμο καθώς από τότε που μπήκα στη σχολή δεν έχω δει καμία ουσιαστική κίνηση βελτίωσης, αντιθέτως τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα. Οι καλοί καθηγητές είναι πλήρως απογοητευμένοι και απλά κάνουν τη δουλειά τους, οι φοιτητές ωθούνται στο ξύσιμο και κανείς δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει η κατάσταση.

Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης, με κύριους ενόχους το καθηγητικό κατεστημένο και ΟΛΕΣ τις παρατάξεις, με αποτέλεσμα ο μέσος φοιτητής να είναι παγιδευμένος. Εγώ σαν μόνη λύση έχω καταλήξει ότι είναι ο καθένας να κοιτάξει το δικό του καλό, αδιαφορώντας για το σάπιο σύνολο.

Αυτή δυστυχώς είναι η χειρότερη λύση, αλλά εδώ που φτάσαμε λίγα είναι τα περιθώρια για ηρωισμούς.

Τέλος όσο και αν η βάση μιας σχολής αποτελεί μια επιφανειακή εικόνα για την αξιολόγηση τους, καιρός είναι ορισμένοι να κάνουν την αυτοκριτική τους και την αυτο-αξιολόγησή τους, όσο ακόμα έχουν τα περιθώρια. Αυτό γιατί καλώς εχώντων των πραγμάτων, σε λίγο θα τους κρίνουν άλλοι (σχετικοί ή άσχετοι) και τότε μόνο δάκρυα θα υπάρξουν

Καλό χειμώνα και ας ελπίσουμε για μια φορά να κυλίσει το ακαδημαικό ημερολόγιο όπως πρέπει. Έστω και μετά τις 4 Νοεμβρίου...
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

Afti edo einai i APODEIXI tou poso xrisimes itan oi kinitopoiisis stous dromous einai i APODEIXI oti kathomaste kai asxoloumaste me vlakies kai den koitame pos na anevasoume to epipedo tis sxolis mas.
αυτο ειναι η αποδειξη! οικαταληψεις φταινε για ολα παιδια... (μας τοχεις ξαναπει το παραμυθι)
Kanonika tha eprepe na exoume ligoterous eisakteous giro stous 100 gia na ftasi kai na pagiothi i vasi mas pano apo to 17. I sxoli afti den sxediastike gia pola atoma, aloste kai i "sapia" oikonomia pou exoume den mpori na aporofa polous epistimones me ta xaraktiristika mas.
πραγματικα με εντυποσιαζεις!!!δεν το ξεραμε...
Episis iparxei mia nootropia mikroakadimaiki pou mas vazi na asxoloumaste an tha mpoume se tee, asep kai den xero ego ti... , poios tha dioristei sto dimosio, poios tha ginei daskalos klp. opoios exei teties vlepsis lathos mpike sti sxoli.
φιλαρακι... εγω που ειχα διαβασει το προγραμμα σπουδων του 2003 και μεσα ελεγε οτι η σχολη προοριζεται για εκπαιδευση γιατι μπηκα σε λαθος σχολη????ε??? παραυτα δεν ειχα διαβασει για μαθηματικος μηχανικος ουτε για φυσικος μηχανικος... ε????
An frontizame na ftiaxoume to onoma tis sxolis monoi mas prospathontas na valoume tous apofitous stis kaliteres metaptixiakes sxoles, tonizame tis kales thesis ergasias pou exoun mpi oi apofoitoi kai me teties ales paromies kiniseis.
απο την επομενη δευτερα εξορμησεις σε λαικες και φροντιστηρια για να ενημερωσουμε τον κοσμο ποσο φοβερη η σχολη μας ειναι... γουελκαμ του εντιγιουεη... σεμφε ιζ α βερυ ποπουλιαρ πλεης του ληβ!
Etsi oloi tha gnorizan tin sxoli gia to poso olokliromenous fitites vgazei kai oxi na vlepi oti eimaste mesa stous protous katalipsies stous pio komatikopoiimenous, tora oloi nomizoun oti eimaste ena kafenio
ειμαστε οι πιο ολοκληρωμενοι και οι πιο γαματοι τυποι που υπαρχουν! οι ηλεκτρολογοι περισσοτερες καταληψεις καναν...
prepi na kanoume kati epigontos, prepi na stamatisoume na klinoume tin sxoli kai na tin kanoume apo monoi mas mia apo tis kaliteres sxoles stin evropi (teties tha eprepe na einai oi vlepsis mas)
ας ωψεται ο θεος που βαζει καλοκαιριατικα καυσωνες... γκοντ νταμιτ θεε!
Theloume kiros as to epidioxoume me kinisis pou den exoun sxesi me politikes kai komata
δεν θελουμε κιρος... ανοιχτα μυαλα θελουμε... απο αυτα πασχουμε
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
rontrigez

Δημοσίευση από rontrigez »

Pragmatika parakoloythw ti sizitisi kai den katalavainw.

Oi anwtates spoudes syndeontai me tin epaggelmatiki apokatastasi. Giati na erthei kapoios sti sxoli kai na kathisei 5+ xronia?Epeidi den exei tpt allo na kanei?
Oloi mas exoume vrethei se amixania otan mas rwtane poy mporeis na doulepseis otan teleiwseis.Egw akomi kai simera poy exw teleiwsei den mporw na apantisw kai sas pliroforw epipleon oti molis teleiwsa den aisthanomoun dynatos na kanw kapoia sygkekrimeni douleia ektos apo na eisagw stoixeia sto excel!!

Gia kathiste re paidia ti kathomasta kai sizitame? exei xekatharistei o rolos toy Semfiti stin paragwgiki diadikasia?Xreiazetai kai an nai pou?Mporei kai na min xreiazetai.Alla tin krisi ayti einai doyleia toy ypourgeiou-EMP(kai ara toy kratoys)na tin kanei, poy idryse kai ti sxoli.
Kata ti tapeini moy gnwmi tha einai apo tis prwtes-prwtes yposifies gia kleisimo sxoles sto mellon.Me h xwris axiologisi.

Proswpika, otan mpika SEMFE(to 2000) oloi me diavevaiwnan oti to thema twn epaggelmatikwn(TEE) itan zitima xronou.Malista prin to Pasxa toy 2000 eixa anevei sto EMP kai rwtisa 11 kathigites gia to thema.Oloi ma oloi moy elegan ta idia.Htan zitima xronou.

Me exapatisan.Tous pistepsa.Kathigites EMP vlepeis.Goneis anideous, me morfwsi Lykeioy.Hrthe kai edese to glyko.Den exw metaniwsei gia tin epilogi mou alla aisthanomai proodomenos kai apogohteymeno

@xameno: to idrytiko diatagma tis sxolis pouthena ma pouthena den anefere oti h SEMFE erxetai na therapeysei tis ekpaideytikes anages tis xwras sti deyterobathmia ekpaideysi kai kakws grafontan mexri protinos ston odigo spoudwn.

.
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

ροντριγκεζ ενας τελειοφοιτος λυκειου δεν ψαχνει τι λεει το ιδρυτικο διαταγμα... αλιευει πληροφοριες απο ατομα που σπουδαζουν εκει απο φροντιστηρια και απο το ιντερνετ...ηξερα οτι η σχολη δεν τα παει καλα με τα επαγγελματικα, οπως και το οτι ηταν "καστρο" μη μηχανικων με την κλασσικη εννοια... διαφωνουμε στο οτι
Oi anwtates spoudes syndeontai me tin epaggelmatiki apokatastasi
ή τουλαχιστον στο οτι αυτο δεν θα πρεπει να γινεται... τοτε που μπηκα στην σχολη ηθελα απλα να ασχοληθω με τα μαθηματικα με μια διαφορετικη μορφη τους, και οχι τι θα γινω οταν τελιωσω απο εκει
, αρκει το χαρτι να μου εξασφαλιχε το μινιμουμ... δεν ζυταγα πολλα...

κατα τα αλλα καλο κουραγιο
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Νέα πρωτοτυπία της ΝΔ: Σφάλμα στις βάσεις!

Δημοσίευση από drcypher »

Η κυβέρνηση της ΝΔ, ακόμη και στην (προσωρινή; ) "δύση" της θητείας της, δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τις τραγικές πρωτοτυπίες της. Μέσα στον όλεθρο των πυρκαγιών, πρόβλημα προέκυψε και με τις βάσεις των στρατιωτικών σχολών!
in.gr έγραψε:Την κατάταξη περίπου 300 υποψηφίων επηρεάζει το σφάλμα που παρουσιάστηκε στα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων, εκτιμά το υπουργείο Παιδείας. Για τους υποψηφίους αυτούς αναμένεται έκδοση νέων αποτελεσμάτων «σε περίπου δύο ημέρες».

Οι υποψήφιοι αυτοί εισάγονται σε ιδρύματα διαφορετικά από αυτά τα οποία πληροφορήθηκαν τη Δευτέρα, λόγω «μηχανογραφικού σφάλματος» του ΓΕΕΘΑ στα αποτελέσματα των ψυχομετρικών τεστ και τις δοκιμασίες ικανότητας των Πανελληνίων για τις σχολές των Ενόπλεων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο αριθμός αυτός προκύπτει από μια πρώτη δειγματοληπτική επεξεργασία, δήλωσε την Τρίτη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας. Διευκρίνισε ότι «δεν θα επηρεαστεί το σύνολο των τμημάτων των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, αλλά ένα μικρό ποσοστό».

Τα νέα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ υφίστανται επεξεργασία στο υπουργείο και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν «το ταχύτερο δυνατό». «Νομίζω ότι σε δύο ημέρες το πολύ θα είμαστε έτοιμοι», είπε.
Πηγή: in.gr

Ξέρω γω ρε παιδάκι μου... :S
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Ulm
Real Name: ?

Δημοσίευση από Ulm »

Έχοντας περάσει την περσινή χρονιά στη σχολή μας,(αν και αν ξανάδινα πάλι εκεί θα περνούσα) η παρατήρηση μου είναι ότι τα θέματα φέτος ήταν σαφώς πιο εύκολα από τα περσινά, τουλάχιστον στην τεχνολογική κατευθυνση. Ειδικά αν συγκρίνεις στα μαθηματικά κατ. το δεύτερο θέμα με τους μιγαδικούς υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Βέβαια φαντάζομαι ότι οι παλιότεροι της σεμφε έχοντας διδαχθεί τα μαθήματα της σχολής βλέπουν πλέον τα θέματα με άλλη προσέγγιση από αυτή του Λυκείου.

Καλή σταδιοδρομία πλέον σε όσους πέρασαν φέτος.

Πάντως σε όσους με ρώτησαν γιατί η σχολή μου πάτωσε σε σχέση με τις άλλες του εμπ,η απάντηση μου ήταν πως ο βαθμός δυσκολίας δεν έχει καμία σχέση με τη βάση της σχολής, κάτι που και εγώ αγνοούσα όταν μπήκα. Παρολαυτα η σεμφε ήταν πρωτη επιλογή και εκεί παραμένει.
Jheremias
Real Name: Ένας περίεργος τύπος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Jheremias »

Θα δείτε σε μερικά χρόνια που θα είναι οι βάσεις :)

<Λιακόπουλος>Ο Καιρός γαρ εγγύC :)
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
Άβαταρ μέλους
alexaiv
Real Name: Αλέξης Αϊβαλιώτης

Δημοσίευση από alexaiv »

Jheremias έγραψε:Θα δείτε σε μερικά χρόνια που θα είναι οι βάσεις:)
Παιδιά και εγώ αυτό πιστεύω. Πολλοί μα πάρα πολλοί καθηγητές (και στο σχολείο αλλά και στο φροντιστήριο) μου πρότειναν την ΣΕΜΦΕ. Πιστεύω ότι όπου να ναι η σχολή θα πάρει τα πάνω της και θα καταξιωθεί όπως (κατά την γνώμη ενός που μόλις έχει εισαχθεί πάντα) πρέπει. Απλά οι μαθητές δεν έχουν καταλάβει την αξία της.

Πάντως στο εξωτερικό που το έχω ψάξει η αντίστοιχη ΣΕΜΦΕ είναι απ'τις καλύτερες και απ'τις πιο πολυζήτητες σχολές - τουλάχιστον στην Γερμανία που ρώτησα και έψαξα εγώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”