Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2006-07
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
-
nikolakisxa
- Real Name: Nikolas Xatzis
- Facebook ID: 0
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Εντάξει, δεν είναι κανένα έγκλημα, απλώς μέσα στο χάος που ξεκινάει η γραμματεία και σε κάποιο βαθμό συνεχίζουμε με την καταχώριση, καλό είναι όσοι έχουμε χρόνο να κάνουμε αυτό το check.
Άντε να δούμε τι θα βγει πάλι απ' αυτό το σετ zipαρισμένων εξετάσεων
Άντε να δούμε τι θα βγει πάλι απ' αυτό το σετ zipαρισμένων εξετάσεων
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Υπενθυμίζω πως εκτός από την εκπαιδευτική διαδικασία έχουν ανασταλεί όλες οι λειτουργίες του ΕΜΠ (διοίκηση, γραμματεία, κτλ.), οπότε οποιοδήποτε σφάλμα, παράλειψη, το πεσμένο site, κτλ. θα διορθωθεί από την μεθεπόμενη Δευτέρα.
Υπομονή...
Υπομονή...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
από αυτή τη δευτέρα θα λειτουργεί η βιβλιοθήκη (μέχρι τις 14.30). οπότε μπορεί να λειτουργήσει και καμιά γραμματεία (λέω τώρα...)
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-
roundnipple
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
γιατι να μην δοθουν? το πολυ πολυ της δευτερας να χαθει

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Ρώτησα στη γραμματεία και μου είπαν ότι σχεδιάζουν αναβολή μόνο των μαθημάτων της Δευτέρας 17. Ωστόσο η σχολή θα παραμείνει κλειστή και την Παρασκευή 14.
Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση όμως όλα αυτά ίσως να αλλάξουν.
Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση όμως όλα αυτά ίσως να αλλάξουν.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Γ@μώ τη γραμματεία μας γ@@#$!!!!!!!!!
Τώρα που έχουμε δύο site τα έχουν κάνει τελείως σκατά! Η ανακοίνωση για τη μία εξεταστική στο ένα, για την επαναληπτική στο άλλο! Δε μπορούν να σοβαρευτούν επιτέλους???
Και όταν κάνουν αλλαγές δε μπορούν να τις σημειώσουν με κόκκινα? Όσο πάνε αχρηστεύουν εκεί μέσα?
Τώρα που έχουμε δύο site τα έχουν κάνει τελείως σκατά! Η ανακοίνωση για τη μία εξεταστική στο ένα, για την επαναληπτική στο άλλο! Δε μπορούν να σοβαρευτούν επιτέλους???
Και όταν κάνουν αλλαγές δε μπορούν να τις σημειώσουν με κόκκινα? Όσο πάνε αχρηστεύουν εκεί μέσα?
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- Wizard
- Forum Administrator

Προσπαθώ να βρω τις αλλαγές και απ' ό,τι βλέπω τα ζώα μας τα κατάφεραν για άλλη μια φορά! Η εκπαιδευτική Έρευνα αντί να είναι στο τέταρτο έτος, την έχουν βάλει στο Τρίτο!!! (Το προσέθεσα εγώ στο τέταρτο έτος αλλά πέφτει την ίδια ώρα με τις Νέες τεχνολογίες στην Εκπαίδευση
)
Η "Θεωρία Ομάδων στη Φυσική" εξαφανίστηκε ως δια μαγείας μάλλον
Οπότε περιμένουμε κι άλλο pdf...
Τουλάχιστον σε αυτό το πρόγραμμα υπάρχει η Ανάλυση 1.
Πάω να ηρεμήσω από τις βλακείες και επιστρέφω να τελειώσω με τις διορθώσεις. Ως τώρα στο πρόγραμμα είναι έτοιμος ο κορμός και το μαθηματικό εφαρμογών. Μένει μόνο το φυσικό. (Μέχρι να διορθώσουν και την "ορθή" επανάληψη"...)
Η "Θεωρία Ομάδων στη Φυσική" εξαφανίστηκε ως δια μαγείας μάλλον
Οπότε περιμένουμε κι άλλο pdf...
Τουλάχιστον σε αυτό το πρόγραμμα υπάρχει η Ανάλυση 1.
Πάω να ηρεμήσω από τις βλακείες και επιστρέφω να τελειώσω με τις διορθώσεις. Ως τώρα στο πρόγραμμα είναι έτοιμος ο κορμός και το μαθηματικό εφαρμογών. Μένει μόνο το φυσικό. (Μέχρι να διορθώσουν και την "ορθή" επανάληψη"...)
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Τουλάχιστον οι Στοχαστικές Ανελίξεις και η Φυσική ΙΙΙ δεν συμπίπτουν πια...τα γλίτωσα τα υπογλώσσια!
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- Wizard
- Forum Administrator

Η "Θεωρία Ομάδων στη Φυσική" ανακαλύφθηκε καλά κρυμένη για τα αδιάκριτα μάτια και προστέθηκε στο εργαλείο...
Και οι εξυπνάδες συνεχίζονται και στο Φυσικό. Αν ψάχνετε για τα "Κεραμικά και Διηλεκτρικά Υλικά [Φ9ο]" κοιτάξτε στο τέταρτο έτος
Έφτιαξα το πρόγραμμα με κόκκινα όπου έχουν γίνει αλλαγές και το ανέβασα στο server μας. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.
Άλλαξα και το link στο post της msl.
Το εργαλείο προσωπικού προγράμματος είναι πλέον πλήρως ενημερωμένο (νομίζω) και περιμένει εσάς να το χρησιμοποιήσετε και τη γραμματεία να ανακοινώσει τις επόμενες αλλαγές
Και οι εξυπνάδες συνεχίζονται και στο Φυσικό. Αν ψάχνετε για τα "Κεραμικά και Διηλεκτρικά Υλικά [Φ9ο]" κοιτάξτε στο τέταρτο έτος
Έφτιαξα το πρόγραμμα με κόκκινα όπου έχουν γίνει αλλαγές και το ανέβασα στο server μας. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.
Άλλαξα και το link στο post της msl.
Το εργαλείο προσωπικού προγράμματος είναι πλέον πλήρως ενημερωμένο (νομίζω) και περιμένει εσάς να το χρησιμοποιήσετε και τη γραμματεία να ανακοινώσει τις επόμενες αλλαγές