Βιβλίο Φυσικής 2
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil
-
foititouklas
Βιβλίο Φυσικής 2
Είμαι τρίτο έτος και αποφάσισα επιτέλους να δώσω αυτό το μάθημα.
Πήγα λοιπόν να πάρω το βιβλίο από το θωμαείδιο και μου είπαν ότι χρειάζομαι μια βεβαίωση από τη γραμματεία!
Έτρεξα να τη ζητήσω και τι μου λένε?? Δε δικαιούμαι βιβλίο αν δεν είμαι πρωτοετής εκτός αν αλλάξει!
Ισχύει αυτό? Επειδή δε το έχω ξανακούσει... Ή βαριούνταν να μου φτιάξουν τη βεβαίωση?!
Πήγα λοιπόν να πάρω το βιβλίο από το θωμαείδιο και μου είπαν ότι χρειάζομαι μια βεβαίωση από τη γραμματεία!
Έτρεξα να τη ζητήσω και τι μου λένε?? Δε δικαιούμαι βιβλίο αν δεν είμαι πρωτοετής εκτός αν αλλάξει!
Ισχύει αυτό? Επειδή δε το έχω ξανακούσει... Ή βαριούνταν να μου φτιάξουν τη βεβαίωση?!
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Όντως ισχύει αυτό. Αν δεν είχες πάρει το βιβλίο στην ώρα σου, δεν μπορείς να το πάρεις, μέχρι να αποφασιστεί η διανομή άλλου συγγράμματος (το οποίο δεν είναι λογικό ή πιθανό να έχεις ήδη πάρει). Υποθέτω πως αυτό συμβαίνει για καθαρά πρακτικούς λόγους...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
-
foititouklas
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
αν είσαι πρώτο τμήμα, τρέξε να πάρεις φέτος την ανάλυση ΙΙ που τη δικαιούσαι, μιας και είναι καινούριο το βιβλίο
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
-
foititouklas
-
foititouklas
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
εγώ Παναγιώτη Μοίρα διάβασα. όχι ό,τι καλύτερο, αλλά το περνάς. επίσης με γκαρούτσο αρκετοί είχαν καλή τύχη. Φυσικά το συγκεκριμένα βοηθήματα δε συνίστανται για εμβάθυνση...
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
-
foititouklas