Μυστικές αλλαγές στο πρόγραμμα?
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Μυστικές αλλαγές στο πρόγραμμα?
Σήμερα έμαθα για τουλάχιστον μία αλλαγή στο πρόγραμμα της εξεταστικής, η οποία διαδόθηκε μόνο από στόμα σε στόμα. Αφορά την Συναρτησιακή Ανάλυση 1 που τελικά θα εξετασθεί την Τρίτη 18/9 στις 08:30.
Το πρόγραμμα που είναι αναρτημένο έξω από την γραμματεία το επιβεβαιώνει αυτό, ωστόσο δεν υπάρχει πουθενά καμία ανακοίνωση για την αλλαγή αυτή καθ' αυτή ή για άλλες.
Όταν ρώτησα "πως μπορώ να ενημερωθώ για τις αλλαγές" μου απάντησαν να συγκρίνω με το χέρι το παλιό με το καινούριο πρόγραμμα (που υπάρχει μόνο έξω από την γραμματεία) ή να περιμένω μέχρι να γυρίσει η υπεύθυνη από τις διακοπές τις!!!
Είμαι παράλογος που έγινα έξω φρενών και τους σκυλόβρισα; Πείτε μου είμαι παράλογος;
Το πρόγραμμα που είναι αναρτημένο έξω από την γραμματεία το επιβεβαιώνει αυτό, ωστόσο δεν υπάρχει πουθενά καμία ανακοίνωση για την αλλαγή αυτή καθ' αυτή ή για άλλες.
Όταν ρώτησα "πως μπορώ να ενημερωθώ για τις αλλαγές" μου απάντησαν να συγκρίνω με το χέρι το παλιό με το καινούριο πρόγραμμα (που υπάρχει μόνο έξω από την γραμματεία) ή να περιμένω μέχρι να γυρίσει η υπεύθυνη από τις διακοπές τις!!!
Είμαι παράλογος που έγινα έξω φρενών και τους σκυλόβρισα; Πείτε μου είμαι παράλογος;
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
- Jason24
- Real Name: Christodoulou Iasonas
- Facebook ID: 0
Re: Μυστικές αλλαγές στο πρόγραμμα.
xoris na thelo na kamo ton dikigoro,sto ergaleio ton exataseoneinai edo kai poli kairo i sinartisiaki analisi analisi 1 18/9 ora 8:30. kai gia na eimai pio sigkekrimenos i sinartisiaki analisi oti tha einai 18/9 anakoinothike stis 17/7/07. koitaxe edo --> http://semfe.math.ntua.gr/
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΥΡΙΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ
ΑΦΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΔΕΚΑΔΕΣ
ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕΣ
ΕΛΛΗΝΙΚ' ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚ' ΗΤΑΝ ΚΙ ΨΥΧΗ
ΚΙ' ΟΣΟ ΘΑ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ' ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!

ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΥΡΙΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ
ΑΦΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΔΕΚΑΔΕΣ
ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕΣ
ΕΛΛΗΝΙΚ' ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚ' ΗΤΑΝ ΚΙ ΨΥΧΗ
ΚΙ' ΟΣΟ ΘΑ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ' ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!
- sparc
Και εγώ το ήξερα από καιρό απλά σήμερα έμαθα ότι έχει τοιχοκολληθεί νέο πρόγραμμα που περιέχει την αλλαγή (επιβεβαιώνοντας την φήμη). Οκ με αυτό.
Τσαντίστηκα, όταν ρώτησα αν έχουν γίνει και άλλες αλλαγές και μου είπαν να τα συγκρίνω με το χέρι επειδή η υπεύθυνη είναι σε διακοπές!
Τσαντίστηκα, όταν ρώτησα αν έχουν γίνει και άλλες αλλαγές και μου είπαν να τα συγκρίνω με το χέρι επειδή η υπεύθυνη είναι σε διακοπές!
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
έλα ρε sparc, στο επίσημο πρόγραμμα της γραμματείας από τις 17 Ιουλίου είναι αυτό. πες ότι βρισκόσουν σε παράλληλο σύμπαν τόσο καιρό καλύτερα και άσε την τρομολαγνεία
όταν βγαίνει καινούριο πρόγραμμα στο ίντερνετ οι αλλαγές είναι με κόκκινο χρώμα, οπότε δε θέλει ιδιαίτερο ψάξιμο...όταν ρώτησα αν έχουν γίνει και άλλες αλλαγές και μου είπαν να τα συγκρίνω με το χέρι
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- sparc
Έχεις δίκιο. Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι ποτέ δεν έλαβα email για την "ορθή επανάληψη" του προγράμματος από το αυτόματο σύστημα...
Όπως και να έχει μέχρι τώρα, οι αλλαγές ήταν πάντα με κόκκινο και στο αναρτημένο πρόγραμμα, κάτι που δεν έγινε αυτή τη φορά.
Όπως και να έχει μέχρι τώρα, οι αλλαγές ήταν πάντα με κόκκινο και στο αναρτημένο πρόγραμμα, κάτι που δεν έγινε αυτή τη φορά.
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Από τη στιγμή που οι αλλαγές μόνο μυστικές δεν ήταν και υπάρχουν δύο θέματα που αναφέρονται σε αυτές:
Πρόγραμμα Εαρινής Εξεταστικής 2006-07
Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2006-07
το παρόν κλειδώνεται.
Πρόγραμμα Εαρινής Εξεταστικής 2006-07
Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2006-07
το παρόν κλειδώνεται.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...