Δικαιολογητικά για την εγγραφή των πρωτοετών

Αφού βαριέσαι τόσο να πας μέχρι την Γραμματεία, μπες εδώ.

Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
fatsa
Real Name: Σοφία

Δικαιολογητικά για την εγγραφή των πρωτοετών

Δημοσίευση από fatsa »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ 1ο ΕΤΟΣ

Η προθεσμία εγγραφής των εισαγομένων στα τμήματα/σχολές  ορίζεται από τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και ανακοινώνεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Για την εγγραφή του ο εισαγόμενος ή νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο καταθέτει στη γραμματεία της Σχολής τα ακόλουθα δικαιολογητικά (αυτά ίσχυσαν τουλάχιστον μέχρι την προηγούμενη χρονιά) :
  1. τίτλο απόλυσης: απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του σχολείου από το οποίο αποφοίτησε ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών
  2. έξι φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας
  3. ακτινογραφία θώρακος (παλιές ακτινογραφίες ισχύουν για ένα χρόνο) και δερματολογική εξέταση από κρατικό νοσοκομείο
  4. φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
Η έναρξη μαθημάτων προγραμματίζεται στις 15/10/2007.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΜΦΕ
"Τα ζήτησα όλα απ' τη ζωή μου
τα πλήρωσα με τη ψυχή μου
να 'χει έναν τόπο η καρδιά πριν να γεράσει."

Πανσέληνος - Χάρις Αλεξίου
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

Για την ακτινογραφία μη βιάζεστε. Μέχρι να πάρετε πτυχίο έχετε καιρό!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

Εγώ ακτινογραφίες και εξετάσεις δεν έχω δώσει. Και κάποιος μπούφος με έκανε να χαρώ τζάμπα ότι πλέον δεν χρειάζονται (και νόμιζα ότι τις γλίτωσα για πάντα.... Νομίζω Γιάννη τον λέγανε.
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Μπορείς να καθυστερήσεις να τις πας, αλλά πτυχίο δεν παίρνεις αν δεν τις καταθέσεις :D
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Ανακοίνωση για τις εγγραφές των πρωτοετών σπουδαστών ακαδημαϊκού έτους 2007 – 2008

Ανακοινώνονται στους νεοεισαχθέντες σπουδαστές της Σχολής μας τα ακόλουθα:
Η εγγραφή των πρωτοετών θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 104, στον 1ο όροφο του κτιρίου Α’ τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Δευτέρα  24–9–07  από το γράμμα Α – Λ  10:00 – 13:00
Τρίτη      25–9–07  από το γράμμα Μ – Ω  10:00 – 13:00

Καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών, όπως ορίζεται από το ΥΠΕΠΘ, είναι η 28–9–07.

Για την εγγραφή θα πρέπει να προσκομισθούν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
1.Απολυτήριο Λυκείου ή αποδεικτικό του Λυκείου αποφοίτησης ή πτυχίο ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών.
2.Βεβαίωση πρόσβασης.
3.Έξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας (πίσω από τις φωτογραφίες να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο με κεφαλαία γράμματα).
4.Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης.
5.Ακτινογραφία θώρακος (παλιές ακτινογραφίες ισχύουν για ένα χρόνο), παθολογική και δερματολογική εξέταση από κρατικό νοσοκομείο, τα οποία θα κατατεθούν στην ιατρική υπηρεσία του Ε.Μ.Π. στις κάτωθι ημερομηνίες:
Δευτέρα 24–09–2007, τα γράμματα Α - Λ, κατά τις ώρες 9:00 – 11:00
Τρίτη 25–09–2007, τα γράμματα Μ - Ω, κατά τις ώρες 9:00 – 11:00

Κατά την ώρα της εγγραφής θα δοθεί από τη Γραμματεία της Σχολής, η Αίτηση εγγραφής σε εξάμηνο/ υπεύθυνη δήλωση. Θα δοθούν ακόμα: Πιστοποιητικό εγγραφής και Δελτίο Φοιτητικού Εισιτηρίου.
Την ανακοίνωση θα την βρείτε εδώ.    :wink:
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Lifo

Δημοσίευση από Lifo »

Να προσθέσω ότι ακτινογραφία θώρακος μπορείτε να βγάλετε στο Ινστιτούτο Ερεύνης Νοσημάτων Θώρακος Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας ( Αβέρωφ 12α - Αθήνα, τηλ. 210 8210653 ).
Είναι απέναντι από το Πολυτεχνείο, προς την Πατησίων. Κλείνετε ραντεβού και κατά την παραλαβή πρέπει να έχετε μαζί σας 1 φωτογραφία διαβατηρίου.  Πληρώνετε 4.50 ευρώ.

Μετά πρέπει να περάσετε από κάποιο κρατικό νοσοκομείο (εγώ είχα πάει στον Ευαγγελισμό, αν θυμάμαι) όπου θα σας καθοδηγήσουν σχετικά με τη δερματολογική και παθολογική εξέταση
(βασικά, είναι περισσότερο θέμα γραφειοκρατικών υπογραφών παρά ιατρικής γνωμάτευσης  :wink: ).

Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα να βγάλετε μία ακτινογραφία σε κάποιο κρατικό νοσοκομείο, κάποιες ημερομηνίες που ανακοινώνονται ειδικά για τους φοιτητές (πχ στο Σωτηρία) - δε το συνιστώ, πολύς κόσμος, αρκετό περπάτημα και ανύπαρκτη οργάνωση.

Φυσικά, θα σας πουν και στο Ιατρείο του ΕΜΠ*, όπου θα καταθέσετε την ιατρική εξέταση, ότι δεν είναι απαραίτητη για την εγγραφή αλλά για την αποφοίτησή σας - αλλά πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να τελειώνετε από τώρα με αυτή.

*Προσωπικά είχα μπερδευτεί στην προσπάθειά μου να το εντοπίσω - και μερικοί άλλοι! :roll:  :lol:
Αν έρχεστε από το κτίριο της πρυτανείας, είναι στο κτίριο της Παλιάς Βιβλιοθήκης (ΠΒ - στις Γενικές Έδρες), σε ένα δωμάτιο στο ισόγειο. Αν περάσετε από το κτίριο των Ηλεκτρολόγων, απλά κατεβείτε τις σκάλες που οδηγούν προς τους Χημικούς και θα βγείτε στην ΠΒ. Είναι κάπως χωμένο και η πινακίδα που έχει μάλλον δε βοηθάει πολύ.
Δεν είμαι πολύ σαφής - δείτε κάποιον χάρτη ή ζητήστε βοήθεια επιτόπου όταν πάτε.  :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”