Μαθηματική Ανάλυση II
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil
Την Ανάλυση 2 τουλαχιστον στο πρώτο τμήμα την δίδαξε και Ρασσιάς και Κανελλόπουλος. Ο Ρασσιάς τις συναρτήσεις πολλών μεταβλητών και ο Κανελλόπουλος το ολοκληρώματα.
το βιβλίο που δώθηκε είναι του Ρασσιά και είναι εκδόσεις Συμεών.
το βιβλίο που δώθηκε είναι του Ρασσιά και είναι εκδόσεις Συμεών.
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν!!!
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Γενικευμένα ολοκληρώματα να φανταστώ. Τα οποία με μια γρήγορη ματιά δεν τα βλέπω στο βιβλίο Ανάλυση ΙΙ του Ρασσιά.
Όπως δεν βλέπω και τις ακολουθίες/σειρές συναρτήσεων και τις δυναμοσειρές, τα οποία ήταν εξεταστέα ύλη πέρισυ.
Κάτι μου λέει ότι αν είναι προς εξέταση αυτά, θα πρέπει κάποιος να ανατρέξει στο βιβλίο "Μαθηματική Ανάλυση Ι - Τόμος Β" του κ. Ρασσιά, το οποίο δόθηκε στο 1ο εξάμηνο.
Ας με διορθώσει κάποιος... πλίιιιιζζζ... :P
Όπως δεν βλέπω και τις ακολουθίες/σειρές συναρτήσεων και τις δυναμοσειρές, τα οποία ήταν εξεταστέα ύλη πέρισυ.
Κάτι μου λέει ότι αν είναι προς εξέταση αυτά, θα πρέπει κάποιος να ανατρέξει στο βιβλίο "Μαθηματική Ανάλυση Ι - Τόμος Β" του κ. Ρασσιά, το οποίο δόθηκε στο 1ο εξάμηνο.
Ας με διορθώσει κάποιος... πλίιιιιζζζ... :P
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Βρήκα κάποιες σημειώσεις (από Τσεκρέκο, μάλλον από 2001-02). Σκάναρα τις σελίδες που αφορούσαν Ακολουθίες και Σειρές Συναρτήσεων (σύγκλιση, ομοιόμορφη σύγκλιση, δυναμοσειρές, ανάπτυγμα Taylor).
Πέρα από τα θεωρήματα (που μπορείτε να βρείτε και στο βιβλίο) υπάρχουν και κάποια λυμένα παραδείγματα. Λόγω απειρίας μου στο σκανάρισμα κάποιες (δεξιές) σελίδες είναι λίγο κομμένες στην άκρη, αλλά η απώλεια πληροφορίας είναι σχετικά ασήμαντη
Δεν έχω πρόγραμμα να τα κάνω pdf, οπότε σε πρώτη φάση τα ανέβασα εδώ σε μορφή rar (4,7 MB).
edited by theos: Άλλαξα το link γιατί ήταν νεκρό και το αρχείο στο οποίο παραπέμπει πλέον το link, δεν είναι rar αλλά pdf
Πέρα από τα θεωρήματα (που μπορείτε να βρείτε και στο βιβλίο) υπάρχουν και κάποια λυμένα παραδείγματα. Λόγω απειρίας μου στο σκανάρισμα κάποιες (δεξιές) σελίδες είναι λίγο κομμένες στην άκρη, αλλά η απώλεια πληροφορίας είναι σχετικά ασήμαντη
Δεν έχω πρόγραμμα να τα κάνω pdf, οπότε σε πρώτη φάση τα ανέβασα εδώ σε μορφή rar (4,7 MB).
edited by theos: Άλλαξα το link γιατί ήταν νεκρό και το αρχείο στο οποίο παραπέμπει πλέον το link, δεν είναι rar αλλά pdf
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Φετος μυριζομαι αλλαγη στον τροπο εξετασης μιας και θεματα θα βαλει ο Ρασσιας ο οποιος βασιζεται στο βιβλιο του σχεδον εξ ολοκληρου..το καλο ειναι πως οσοι το πηρατε (μιας και το δικαιουνται μονο αυτοι του πρωτου τμηματος-ελεος-) εχει πολλα λυμενα παραδειγματα και ολες τις λυσεις των ασκησεων αναλυτικα λυμενες στο πισω μερος..Η υλη ειναι απο το βιβλιο Αναλυσης 1 β' τομος του Ρασσια κεφαλαια 3,4,5 και ολο το νεο του βιβλιο..δεν την ποσταρω ακομα διοτι δεν ξερω τι γινεται με αυτους που δεν εχουν το βιβλιο του Ρασσια..
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Πάντως, από πρωτοετείς εγώ έμαθα ότι τα θέματα παρόμοια θα είναι με τα παλιά, δε θα υπάρχει αλλαγή στο πνεύμα της εξέτασης.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Μετέτρεψα τις σημειώσεις που σκάναρε ο drcypher σε pdf.
Πλέον μπορείτε να τις κατεβάζετε από εδώ: Σημειώσεις-Σειρές ή από το Εργαλείο
Επειδή αντικατέστησα το αρχείο rar ελπίζω να μην έκοψα κανέναν στη μέση του downloading...
Πλέον μπορείτε να τις κατεβάζετε από εδώ: Σημειώσεις-Σειρές ή από το Εργαλείο
Επειδή αντικατέστησα το αρχείο rar ελπίζω να μην έκοψα κανέναν στη μέση του downloading...
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!