Εργαλείο εξετάσεων
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Καλημέρα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της χαριστικής που υπάρχει σε pdf οι ώρες εξέτασης του προγραμματισμού και άλγεβρας ήταν σωστά περασμένες. Εσύ από που είδες αυτές τις αλλαγές? Μήπως έχει αναρτηθεί καινούργιο πρόγραμμα με αλλαγές? Γιατί, όπως είπα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που υπάρχει στο site, είναι σωστά περασμένα
Τώρα, όσον αφορά την ύλη, το ίδιο πρόβλημα εντόπισε ο Neo. Θα το κοιτάξει ο drcypher το συντομότερο...
Τώρα, όσον αφορά την ύλη, το ίδιο πρόβλημα εντόπισε ο Neo. Θα το κοιτάξει ο drcypher το συντομότερο...
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Re: [Πρόβλημα] Εμφάνιση ύλης εαρινών εξαμήνων
Μόλις πριν από λίγο διόρθωσα ένα πρόβλημα με την ύλη. Λογικά επαναφέρει την ύλη στα εργαλεία των εξετάσεων καθώς και στις καρτέλες των μαθημάτων ξεχωριστά. Υπάρχουν κάποια προβληματάκια ακόμα αλλά θα λυθούν εν καιρώNeo έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά έχω την εντύπωση ότι υπήρχε η ύλη για τα εαρινά εξάμηνα. Με μια ματιά που έριξα από περιέργεια δεν υπάρχει ύλη σε κανένα από τα μαθήματα.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- drcypher
- Portal Administrator

Έκανα κάποιες επιπλέον διορθωσούλες ώστε να εμφανίζεται σωστά η περίοδος στην οποία αντιστοιχεί η ύλη ενός μαθήματος, αν αυτή η ύλη δεν αναφέρεται στην τρέχουσα ακαδημαϊκή περίοδο. Αυτά για το εργαλείο των εξετάσεων με την επιλογή πάνω αριστερά "Εξετ. Ύλη".
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- drcypher
- Portal Administrator

Όπως φαίνεται heartdoc, wizard, theos, el_greco είναι offline, και θα παραμείνουν για καιρό... Jheremias, αν έχεις χρόνο στη διάθεσή σου στείλε μου ένα pm να κανονίσουμε κάποια στιγμή να τα περάσουμε μαζί 
-
Jheremias
- Real Name: Ένας περίεργος τύπος
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Να κάνω μια ταπεινή ερώτηση. Έφτιαξα το πρόγραμμά μου με το εργαλείο εξετάσεων (όχι το προσωπικό εργαλείο σύνθεσης - αλήθεια αυτό που είναι;!)
Επιλέγω την ΕΑΡΙΝΗ περίοδο 2007 (γράφει 2006 όταν πατάω print).
Εν τούτοις μου βγάζει οτι θα δώσω Κβαντομηχανική ΙΙ, στις 20/10/07. Δηλαδή πέρασε στην επαναληπτική.
Τι γίνεται;
Χαιρετώ.
Επιλέγω την ΕΑΡΙΝΗ περίοδο 2007 (γράφει 2006 όταν πατάω print).
Εν τούτοις μου βγάζει οτι θα δώσω Κβαντομηχανική ΙΙ, στις 20/10/07. Δηλαδή πέρασε στην επαναληπτική.
Τι γίνεται;
Χαιρετώ.
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
- drcypher
- Portal Administrator

Το Εργαλείο Σύνθεσης Προσωπικού Προγράμματος Εξετάσεων (συντομ. "Εργαλείο Εξετάσεων") είναι ένα.
Το "2006" που εμφάνιζε ουσιαστικά εννοούσε "2006-07". Μπέρδεψε εν τέλει πολύ κόσμο και το έφτιαξα.
Το άλλο που λες (με την κβαντομηχανική ΙΙ) δεν μπόρεσα να το αναπαράγω ως επισκέπτης ή ως χρήστης από Firefox. Αν θες δώσε μου περισσότερες λεπτομέρειες (τι browser χρησιμοποιείς, μια ποια σειρά επέλεξες τι, κτλ.) για να δω τί παίζει
- Στους επισκέπτες έχει ένα tab "Επιλεγμένα" ώστε να βλέπουν μόνο τα μαθήματα στα οποία έχουν κάνει tick.
- Στους εγγεγραμμένους χρήστες εκτός από το tab "Επιλεγμένα" υπάρχει και το "Μαθήματά μου" για ευκολία στην επιλογή (καθώς δείχνει εξ' ορισμού τα μαθήματα που χρωστάει ο χρήστης)
- Ανά εξάμηνο: Ανά κατεύθυνση, εξάμηνο, κτλ.. Ουσιαστικά πρόκειται για τη φόρμα επιλογής
- Ανά ημέρα: Ανά ημέρα διεξαγωγής των εξετάσεων. Εν γένει αυτό θέλει κανείς να τυπώσει για να έχει οργανωμένο το πρόγραμμά του.
- Εξεταστέα Ύλη: Η εξεταστέα ύλη των μαθημάτων, αναλόγως με το tab στο οποίο βρίσκεται
Το "2006" που εμφάνιζε ουσιαστικά εννοούσε "2006-07". Μπέρδεψε εν τέλει πολύ κόσμο και το έφτιαξα.
Το άλλο που λες (με την κβαντομηχανική ΙΙ) δεν μπόρεσα να το αναπαράγω ως επισκέπτης ή ως χρήστης από Firefox. Αν θες δώσε μου περισσότερες λεπτομέρειες (τι browser χρησιμοποιείς, μια ποια σειρά επέλεξες τι, κτλ.) για να δω τί παίζει
- drcypher
- Portal Administrator

Τελικά υπήρχε όντως πρόβλημα με την καρτέλα "Επιλεγμένα", η οποία έδειχνε όλες τις επιλεγμένες εξετάσεις ανεξαρτήτως περιόδου (γι' αυτό έβγαζε π.χ. στην Εαρινή και μαθήματα της Επαναληπτικής).Jheremias έγραψε:Επιλέγω την ΕΑΡΙΝΗ περίοδο 2007 [..] Εν τούτοις μου βγάζει οτι θα δώσω Κβαντομηχανική ΙΙ, στις 20/10/07. Δηλαδή πέρασε στην επαναληπτική.
Το πρόβλημα διορθώθηκε. Ευχαριστώ για την παρατήρηση Νίκο
Στο εργαλείο των εξετάσεων για την εαρινή εξεταστική σχετικά με το δεύτερο εξάμηνο η ημέρα εξέτασης της μηχανικής 2 λέει 27/9 ενώ η ανακοίνωση από τη γραμματεία λέει για τις 25/9.
Επίσης το ίδιο ισχύει για το μάθημα γραμμική άλγεβρα και εφαρμογές 1 ή 2 οκτώβρη είναι η εξέταση? Ποιές από τις δύο διαφορετικές ημερομηνίες ισχύουν?
Και τέλος πότε θα προστεθεί η μαθηματική ανάλυση 1 στο πρόγραμμα της επαναλυπτικής.
Thanks προκαταβολικά!
Επίσης το ίδιο ισχύει για το μάθημα γραμμική άλγεβρα και εφαρμογές 1 ή 2 οκτώβρη είναι η εξέταση? Ποιές από τις δύο διαφορετικές ημερομηνίες ισχύουν?
Και τέλος πότε θα προστεθεί η μαθηματική ανάλυση 1 στο πρόγραμμα της επαναλυπτικής.
Thanks προκαταβολικά!
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν!!!
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
φίλη ulm, αν θες να δεις την ανακοίνωση από τη γραμματεία μπες http://semfe.math.ntua.gr και δες ότι οι σωστές ημερομηνίες είναι αυτές που είναι στο εργαλείο
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
στις φετινές ύλες το εργαλείο γράφει παλαιά περίοδος 2006-07
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-Άγνωστου
-Άγνωστου