Το ολοκλήρωμα Lebesque δεν είναι μέσα στην ύλη ωστόσο είναι απαραίτητο για την κατανόηση κομματιών αυτής (προς το τέλος). Απλά πρέπει να γνωρίζεις τι είναι και πως δουλεύει.
Το παράδοξο, και η αιτία που το αναφέρει ο Σπηλιώτης, είναι ότι το πρώτο μάθημα που το περιέχει στην ύλη του είναι η Θεωρία μέτρου του επόμενου εξαμήνου.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me? Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω! Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
"What's your scene, man?" "Reification."
"Yeah? I guess that means pretty hard work with big books and piles of paper on a big table."
"Nope. I drift. Mostly I just drift."
Ποια η διαφορά της ύλης ανάμεσα σε Σπηλιώτη και Παπανικολάου;Τώρα εξετάζει ο Σπηλιώτης έτσι;Άρα η ύλη είναι οι 40 σελίδες των σημειώσεών του και τί άλλο;
+ συγκλίσεις από το βιβλίο του 3 εξ + κάτι άλλες σημειώσεις που έδωσε στην τάξη για μέσες τιμές τυχαίων ματαβλητών
"What's your scene, man?" "Reification."
"Yeah? I guess that means pretty hard work with big books and piles of paper on a big table."
"Nope. I drift. Mostly I just drift."
Τα martingale είναι εκτός. Όπως είπε και ο stavrakos εντός είναι:
Το 40σέλιδο,
μέσες τιμές τυχαίων μεταβλητών από φωτοτυπίες που μοίρασε και...
το Κεφ.7 από το βιβλίο του 3ου εξαμήνου, χωρίς όμως, τους ασθενείς νόμους.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me? Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω! Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Καλημέρα! Θέλω μια μικρή βοήθεια από όποιον μπορεί... Στη σελ.218 του βιβλίου πιθανοτήτων του 3ου εξαμήνου, η άσκηση 7.12 είναι παλιό θέμα (σε αυτά που έχω ανεβάσει στο Internet χωρίς ημερομηνία) και δεν μπορώ με τίποτα να βρω πως λύνεται. Έχει κανείς καμιά ιδέα???
εγω που έχω το άσπρο βιβλίο εκδ.2000 δν βρίσκω ούτε την άσκηση που λες izela, ούτε τα οριακά θεωρήματα που εννοείς (???) sparc στο 7ο κεφ.
σε μας τους παπούδες ήταν στο 9ο τα οριακα...στα θέματα χωρίς ημ/νια ποιό ερώτημα λες?
paidia iparxei se palaiotero thema mia askisi pou leei oti exoume anexartites tixaies metablites kai theloume na deixoume oti ta An={....}einai anexartita.exei kaneis kamia apopsi?