Ευρωμπάσκετ 2007

Άντε γειά, φιλαράκο! Άντε γειά!

Συντονιστής: Chris

Άβαταρ μέλους
Jason24
Real Name: Christodoulou Iasonas
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Jason24 »

Lifo έγραψε:Τί με νοιάζει κι αν ανακυρηχθούν παγκόσμιοι υπερ-αθλητές?
Και κανονικά ούτε εσάς δε θα έπρεπε να σας νοιάζει - ναι, σε εσάς μιλάω, που περισσότερο σας ενδιαφέρει ο τελικός της Κυριακής παρά οι εκλογές της ίδιας μέρας.
Den se noiazei esena re file.Dikaioma sou.Epetrepse se mena kai stin sintriptiki pliopsifia ton ellinon omos na xairomaste me kathe niki tis Elladas se opiodipote tomea kai an ginete.
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΥΡΙΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ
ΑΦΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΔΕΚΑΔΕΣ
ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚ' ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚ' ΗΤΑΝ ΚΙ ΨΥΧΗ
ΚΙ' ΟΣΟ ΘΑ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ' ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

Ώχουυυυ!!! Όχι πάλι η ίδια συζήτηση. Όσοι δεν χαίρονται και ενοχλούνται με την χαρά των άλλων να ανοίξουν άλλο topic να το πουν. Εδώ χαιρόμαστε και πανηγυρίζουμε για την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ. Τέλος.-

Ζήτωωωωωωω. Φόρτσα εθνικάρα!!!! Πάμε για την νίκη σε μισή ωρίτσα (αν και δύσκολη αλλά και στο παγκόσμιο ποιός πίστευε τη νίκη μας απέναντι στην σχεδόν dream team?)
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Lifo

Δημοσίευση από Lifo »

Epetrepse se mena kai stin pliopsifia ton ellinon omos na xairomaste me kathe niki tis Elladas se opiodipote tomea kai an ginete.
Και εμείς χαιρόμαστε, αν και έχουμε σοβαρότερα ζητήματα να μας απασχολούν - και επέτρεψε μου να σου ζητάω να μη βρίζεις τους άλλους μέσα στη χαρά σου.
Όσοι δεν χαίρονται και ενοχλούνται με την χαρά των άλλων να ανοίξουν άλλο topic να το πουν.
Δεν είμαστε κακιασμένοι μίζεροι γκρινιάρηδες - απλώς δεν μπορώ σε fora να βλέπω χυδαία συνθήματα.
Εσύ δηλαδή γιατί δε γράφεις για πίπες και Ελλαδάρες στο post σου?

( ελπίζω μην απαντήσεις "επειδή είμαι admin" :lol:  :) )
' Όσο υπάρχουν σφαγεία θα υπάρχουν και πεδία μαχών ' - L. Τolstoy
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Lifo έγραψε:
Πίπα κώλο εμπλοκή,
στους τέσσερεις η εθνική!!!!!!!!!!!!

ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ!!! ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ ΟΕΟΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έλεος πλέον με το πατριδοκάπηλο ξεκαύλωμα ρε παιδιά !!!
Είναι η εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ όχι οι εκπρόσωποι του ελληνικού πνεύματος και ψυχής στον κόσμο !! (αν υπάρχει τέτοια :toimonster: έννοια !! )

Τί με νοιάζει κι αν ανακυρηχθούν παγκόσμιοι υπερ-αθλητές?
Και κανονικά ούτε εσάς δε θα έπρεπε να σας νοιάζει - ναι, σε εσάς μιλάω, που περισσότερο σας ενδιαφέρει ο τελικός της Κυριακής παρά οι εκλογές της ίδιας μέρας.
Και παρακαλώ, spare me από ψευτοδικαιολογίες σχετικά με την "πολιτική απαξίωση στις μέρες μας και πως ποτέ τίποτα δεν αλλάζει", είναι εντελώς του κώλου και την εννοώ την έκφραση.

Πω πω βρε αδερφέ, γιατί το γυρίζετε πάντα στο εθνικιστικό? Και χωρίς να ξέρετε και τον άλλον κι όλας ή χωρίς να έχετε δει ποτέ τις απόψεις του???
Και ο γαύρος να ήταν και να έκανε το γύρισμα αυτό σε παιχνίδι με το βάζελο πάλι τα ίδια θα έλεγα (και οι βάζελοι έλληνες είναι).
Και η Ισπανία να μας πάρει στο τέλος το ίδιο θα πω :D
Δεν έχω τέτοια σκαλώματα μην ανησυχείς για μένα :)
Όπως "εσύ" έχεις τη θρησκεία σου, τον Στάλιν σου, τον Λένιν σου, τον Μπους σου, τους τρομοκράτες σου, το Θεό σου, το Χριστό σου, την παναγία σου, την αναρχία σου, τον αθεισμό σου (you got the point...) έτσι κι εγώ εκείνη τη στιγμή είχα την ομάδα μου στο μπάσκετ. Όχι την εθνική Ελλάδος, αλλά την ομάδα μου.
(Μην πετάξεις την εξυπνάδα ότι γράφεις εθνική, πως να την πω!!! Μήτσο? Αφού εθνική Ελλάδος λέγεται :P)

Τέλειωσα προσωπικά με αυτό το θέμα και αν θέλεις να συνεχίσεις τη γκρίνια έλα με πμ :D

Επιστροφή στο θέμα μας.
Έλα μωρή ομαδάρα (πρόσεξες δε λέω Ελλαδάρα :P)!!!!
Στα ίσα με την Ισπανία!!!
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από Wizard »

Τι ήταν και αυτό πάλι...
Το υπογλώσσιο ψάχνω ακόμα!
Αυτός ο Γκασόλ κι αυτός ο Ναβάρο μια εθνική (δεν είπα ποιας χώρας μην στραβώσουμε άδικα πάλι :P) μόνοι τους είναι οι άτιμοι!!!
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από Wizard »

theos έγραψε: @Wizard: Δεν συμφωνώ ότι η Ισπανία έχει μόνο Navaro και Gasol. Είναι μια πολύ δεμένη ομάδα που κάθε παίχτης της είναι σημαντικός. Άλλωστε, μέχρι να ξυπνήσει ο Navaro την κρατούσε την ομάδα ο Calderon. Και ο Reyes παιχτάρα. Μακράν η καλύτερη ομάδα κατά τη γνώμη μου
Δεν είπα αυτό.
Εννοούσα ότι και μόνοι τους να παίζανε μια χαρά θα τα πήγαιναν. Όλοι οι παίχτες τους είναι φανταστικοί και είναι πολύ δεμένη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
theos

Δημοσίευση από theos »

Κρίμα ρε γαμώτο. Παίξαμε πολύ καλά σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Μοιραίος παίχτης μας ο Παπαλουκάς. Δεν το λέω μόνο για το "πούλημα" της μπάλας στο τέλος, αλλά και για το κρίσιμο ελεύθερο τρίποντο που έχασε όταν προηγούμασταν με 2 πόντους.

Η Ισπανία είναι μάλλον ο κακός μας δαίμονας. Ελπίζω στην επόμενη διοργάνωση να τους αποκλείσει κάποιος πριν συναντηθούμε μεταξύ μας.

Παρόλα αυτά ήταν μια πολλή καλή προσπάθεια, πετύχαμε τον στόχο να είμαστε στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου και αύριο ελπίζω να χτυπήσουμε και το χάλκινο μετάλλιο

Καλή επιτυχία αύριο (ή μάλλον σήμερα τυπικά) Εθνικάρα

@Wizard: Δεν συμφωνώ ότι η Ισπανία έχει μόνο Navaro και Gasol. Είναι μια πολύ δεμένη ομάδα που κάθε παίχτης της είναι σημαντικός. Άλλωστε, μέχρι να ξυπνήσει ο Navaro την κρατούσε την ομάδα ο Calderon. Και ο Reyes παιχτάρα. Μακράν η καλύτερη ομάδα κατά τη γνώμη μου
Off Topic
@Lifo: Αν σε ενόχλησε ο υβριστικός (παρόλο που κυρίως ήταν αθλητικά πανηγυρικός) λόγος του Wizard, άσε ήσυχες τις πατριδοκαπηλίες.
Είναι η εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ όχι οι εκπρόσωποι του ελληνικού πνεύματος και ψυχής στον κόσμο
Και κανονικά ούτε εσάς δε θα έπρεπε να σας νοιάζει
Με αυτά δείχνεις ότι δεν σε πείραξε το υβριστικό. Αλλά η ανεξήγητη (για σένα) χαρά. Αν η αντίρηση σου, λοιπόν, (εκ των υστέρων βέβαια) είναι το υβριστικό σύνθημα, έχεις κάποιο δίκιο. Αλλά εκείνη την ώρα, είναι απόλυτα λογικό να κάνεις σαν τρελός. Όλοι μας κάναμε...
( ελπίζω μην απαντήσεις "επειδή είμαι admin" )
Παρατήρησε ότι και ο Wizard, όπως και εγώ, είναι administrator. :D:)
Lifo

Δημοσίευση από Lifo »

Δεν είμαι εγώ ο πατριδοκάπηλος αλλά όλοι εκείνοι που ήταν έτοιμοι να κατέβουν ουρλιάζοντας με τις σημαίες στην Ομόνοια, έτσι και νικούσαμε.
Δες και το ποστ του Jason, τέτοιου είδους ποστ περίμενα πολλά. :wink:

Προσωπικά -και πες με σπαστικό- πιστεύω ότι πρέπει ακόμα και στις εθνικές ομάδες να δίνουμε σημασία στα πρόσωπα των αθλητών και όχι στη χώρα.
Άλλωστε πολλά νέα παιδιά κάνουν εμφανίσεις σ' αυτές τις διοργανώσεις και εξαιτίας αυτών έχουν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες - δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στη φετινή διοργάνωση ούτε στην εθνική Ελλάδας, που έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας και καταξιωμένους παίκτες, εκτός ίσως από έναν-δυο.

Τέλοσπαντων, χαίρομαι που τουλάχιστον κάποιος αναγνωρίζει τις αγωνιστικές αρετές της Ισπανίας και δε στέκεται μονάχα στη διατησία. :mrgreen:
Τη θεωρώ μεγάλη ομάδα και είναι ωραίο για τους παίκτες να έχουν την ευκαιρία να παίξουν τελικό μέσα στην πατρίδα τους.

υγ. @ theos
:lol: Η πλάκα είναι ότι είχα ένα προβληματάκι με το mail και είχα επικοινωνία με τον Wizard.
Θα ήμουν πάντως πολύ ηλίθιος αν δεν είχα προσέξει ποιοι είναι admin/mod στο forum στο οποίο συμμετέχω ακόμα και αν δε γνώριζα ότι ήταν ήδη admin στο forum της ΕΔΡΑΣ.  :roll:  :wink:

Απλώς σκέφτηκα ότι ίσως εσύ ήθελες να δώσεις το "καλό παράδειγμα" σαν admin - μάλλον τελικά είσαι πιο ήπιος φίλαθλος από τον Wizard.
( τον οποίο φυσικά δε θεωρώ εθνικιστή, ήμαρτον με τις προσβολές που βάζετε στο στόμα μου )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lifo την Κυρ Σεπ 16, 2007 4:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jason24
Real Name: Christodoulou Iasonas
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Jason24 »

Kala re.As mou pei kapios sas parakalo ti kako eipa sto post kai o lifo ta evale mazi mou.peite m se parakalo.Oi ipoloipoi den tha panigirizate? Den tha pigaina stin omonoia an kerdizame alla sto euro piga oles tis fores an se apasxolei ektos me tin tsexia giati imoun portogalia.
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΥΡΙΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ
ΑΦΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΔΕΚΑΔΕΣ
ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚ' ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚ' ΗΤΑΝ ΚΙ ΨΥΧΗ
ΚΙ' ΟΣΟ ΘΑ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ' ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
theos

Δημοσίευση από theos »

Off Topic
Νομίζω το θεματάκι θέλει μια διασπασούλα
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από Wizard »

Που να τα ξεκολλήσεις τώρα????
Άσε, αύριο τελειώνει έτσι κι αλλιώς :D
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Lifo έγραψε:Δεν είμαι εγώ ο πατριδοκάπηλος αλλά όλοι εκείνοι που ήταν έτοιμοι να κατέβουν ουρλιάζοντας με τις σημαίες στην Ομόνοια, έτσι και νικούσαμε.
Καλά, γενικά αφορμές για να κατέβει κανείς γυμνός στην Ομόνοια και να τραγουδάει και να χοροπηδάει υπάρχουν αρκετές (επειδή π.χ. νίκησε ο κυρίαρχος λαός στις εκλογές, επειδή κέρδισε η Εθνική ή ο γαύρος, ή ακόμα επειδή το τεστ εγκυμοσύνης της κοπέλας του βγήκε αρνητικό). Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να το ποινικοποιήσουμε, όπως π.χ. τις βιαιοπραγίες εναντίον μεταναστών με αφορμή μια νίκη της εθνικής ποδοσφαίρου, κτλ..

Από εκεί και πέρα καθένας έχει δικαίωμα να θεωρεί τον πανηγυρισμό (στην πρώτη μορφή) είτε δικαιολογημένο/ευχάριστο είτε έκφραση ζωώδους εκτόνωσης. Και φυσικά να διαφωνεί με ομολογουμένως έντονες/υβριστικές εκφράσεις, ακόμη κι αν δεν απευθύνονται σε κάποιον χρήστη (Wiz, νομίζω έχει δίκιο εδώ) ;)
Lifo έγραψε:Προσωπικά -και πες με σπαστικό- πιστεύω ότι πρέπει ακόμα και στις εθνικές ομάδες να δίνουμε σημασία στα πρόσωπα των αθλητών και όχι στη χώρα.
Σε αυτό που λες δεν διαφωνώ, αλλά έχω κάποιες παρατηρήσεις. Η εθνική δεν έχει κάποια διαφορά από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα μπάσκετ (τουλ. όπως ήταν οι ελληνικές ομάδες πριν από 20 χρόνια, δηλ. στελεχωμένες από έλληνες παίκτες :P ). Πέρα από τα υπόλοιπα, όμως, μπορείς να σκεφτείς ότι το κριτήριο για την επιλογή κάποιου παίκτη στο εθνικό συγκρότημα είναι Ελληνική ιθαγένειά του (εξ' ου και η έκφραση "εθνική ομάδα"). Τώρα, κατά πόσο η ομάδα αυτή είναι η "πρέσβυρά μας" στην Ευρώπη (αθλητικά και μη), το πόσο νόημα/αξία έχει μια τέτοια νίκη για το έθνος που εκπροσωπεί η ομάδα (πέρα από το αθλητικό κομμάτι) είναι ένα ερώτημα, αλλά με δυσκολία θέμα έντονης αντιπαράθεσης και τσακωμών :)

Peace out, τα παιδιά παίξανε καλά (και η αξιοπρεπής εμφάνιση έχει σημασία, για να μην αντιπαραβάλλω με το ποδόσφαιρο), χάσανε και αύριο παίζουν το τελευταίο παιχνίδι. Ας ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια χωρίς να ανοίξει μύτη ή κουβέντα που θα χαλάσει χωρίς λόγο τις καρδιές μας ;)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri
Real Name: nikolas?

Δημοσίευση από nikolas_asteri »

ομαδικό είναι το άθλημα δίνεις έμφαση στην ομάδα. δεν μπορείς να χαρείς με το μπάσκετ της γερμανίας...όσο κι αν παίζει ο παικταράς σε αυτήν  :D
Άβαταρ μέλους
The Godfather

Δημοσίευση από The Godfather »

Πιστεύω ότι όλοι σήμερα πανυγηρήσαμε το καλάθι του J.R.Holden στην εκπνοή. Espana go home.
Lifo

Δημοσίευση από Lifo »

The Godfather έγραψε:Πιστεύω ότι όλοι σήμερα πανυγηρήσαμε το καλάθι του J.R.Holden στην εκπνοή. Espana go home.
Όχι όλοι - and Espana apart from being a suberb team IS at home !!  :lol:  :lol:  8)

Τέλειος αγώνας - μπράβο στους Ισπανούς και τους Ρώσους για το θέαμα που μας προσέφεραν !!
Αντε, δεν "το σήκωσαν" τελικά μέσα στην πατρίδα τους - η κακία θα σας μείνει και θα γρουσουζεύετε την εθνική Ελλάδας για άλλα 10 χρόνια!  :twisted:  :roll:  :roll:  :wink:

ΥΓ. Ε, στους παίκτες εννοώ να δίνουμε σημασία, nikolas_asteri, σε όλους τους παίκτες.
Απλά λέω να τους βλέπουμε σαν πρόσωπα και όχι σαν εθνόσημα. :wink:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”