Υπάρχει έξω από το γραφείο της κας Ζάννη!Lateralus έγραψε:Kserei kaneis poia einai i ili gia tous epiptixio??
Πυρηνική Φυσική και Εφαρμογές
Συντονιστές: Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Παιδιά, είναι εύκολο σε κάποιον να σκανάρει και να ανεβάσει τα φυλλάδια που μας μοίρασαν για τις 4 εργαστηριακές ασκήσεις; Αναφέρομαι φυσικά στις εκφωνήσεις. Προσπαθώ από πριν το καλοκαίρι αλλά δεν έχω βγάλει άκρη και δεν μπορώ να κάνω τις αναφορές 
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- drcypher
- Portal Administrator

Συνάδελφος μου είπε πως αύριο, Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2007, θα γίνει η τελευταία αναπλήρωση των εργαστηρίων της Πυρηνικής. Δεν υπάρχει ανακοίνωση στο site του τομέα. Αν κάποιος μπορεί να επαληθεύσει ας το κάνει σύντομα.
Όσοι χρωστάτε εργαστήριο ανεβείτε αύριο καλού-κακού κατά τις 15:00
Όσοι χρωστάτε εργαστήριο ανεβείτε αύριο καλού-κακού κατά τις 15:00
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- drcypher
- Portal Administrator

Κατεβαίνει κανονικά, εγκαθίσταται κανονικά, ξεκινάει κανονικά, μου βγάζει ένα κακόγουστα διακοσμημένο παράθυρο με τρεις επιλογές. Πατάω την μεσαία (για τους υπολογισμούς) και εκεί είναι που τα παίζει: Βγάζει ένα υπόλειμμα παραθύρου όπου φαίνεται μόνο ένα πεδίο με επίσης κακόγουστα κίτρινο background που γράφει "Layer 1" και αναβοσβήνει σαν... μην το πω τώρα.
Με alt+ctrl+del ο task manager δείχνει CPU usage γύρω στο 98% και μετά βίας καταφέρνει να το τερματίσει με το ζόρι. Δοκίμασα αρκετές φορές (και με restart) μπας και τρέξει τίποτα. "Θυματοποίησα" τους wizard και f_angel (επίσης σε XP) και είχαν τα ίδια αποτελέσματα. Με τη διαφορά πως εγώ τη Δευτέρα πρέπει να έχω έτοιμη την εργασία ;(
Με alt+ctrl+del ο task manager δείχνει CPU usage γύρω στο 98% και μετά βίας καταφέρνει να το τερματίσει με το ζόρι. Δοκίμασα αρκετές φορές (και με restart) μπας και τρέξει τίποτα. "Θυματοποίησα" τους wizard και f_angel (επίσης σε XP) και είχαν τα ίδια αποτελέσματα. Με τη διαφορά πως εγώ τη Δευτέρα πρέπει να έχω έτοιμη την εργασία ;(
- drcypher
- Portal Administrator

Για όσους την πάτησαν σήμερα στην εξέταση της Πυρηνικής, το αμφιθέατρο για το οποίο ήταν προγραμματισμένη η εξέταση (αμφ. 4) ήταν κατειλημμένο και μεταφερθήκαμε (χωρίς ανακοίνωση) στο αμφ. 2...
Ανέβασα τα σημερινά θέματα, σύντομα θα μετατραπούν σε .pdf και θα αρχειοθετηθούν
Ανέβασα τα σημερινά θέματα, σύντομα θα μετατραπούν σε .pdf και θα αρχειοθετηθούν
- The Godfather
Παίδες το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μάθετε να λύνετε τα θέματα που είναι αναρτημένα στο site για την επαναληπτική και τέλος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος The Godfather την Τετ Οκτ 03, 2007 7:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.