Πρόβλημα με central
Συντονιστές: kostas213, markelos
Πρόβλημα με central
ρε παιδια καιρο τωρα οταν μπαινω να δω βαθμολογια ή mail στο λογαριασμό μου στο central πρεπει να πατήσω τουλάχιστον 5 φορές για να μου ανοίξει το νέο παράθυρο..εχει καποιο προβλημα η συνδεση μου..εχει γινει και σε εσας?παντα καταφέρνω να το ανοιγω τελικα απλα ειναι σπασιμο νευρων!
επισης πως στελνω mail Μεσω central?γιατι εχει μονο inbox,trash,sent κλπ και εχω συνηθίσει τα απλά του yahoo..
επισης πως στελνω mail Μεσω central?γιατι εχει μονο inbox,trash,sent κλπ και εχω συνηθίσει τα απλά του yahoo..
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
1. Το πύρινο αλεπουδάκι καλό είναι, αλλά πολύ καλύτερος ο Opera
(Δυστυχώς όμως αυτός δε συνεργάζεται καλά με το πιστοποιητικό του central.ntua.gr
)
2. Το e-mail του central είναι διαφορετικό από αυτό του my.ntua.gr Όταν εγγράφεσαι στη σχολή έχεις δύο e-mail. Το ένα είναι το [email protected] στο οποίο έχεις πρόσβαση από το central.ntua.gr και το άλλο είναι το [email protected] στο οποίο έχεις πρόσβαση από το my.ntua.gr το οποίο έχει πολύ καλύτερο interface αλλά δεν υποστηρίζει νομίζω pop3.
2. Το e-mail του central είναι διαφορετικό από αυτό του my.ntua.gr Όταν εγγράφεσαι στη σχολή έχεις δύο e-mail. Το ένα είναι το [email protected] στο οποίο έχεις πρόσβαση από το central.ntua.gr και το άλλο είναι το [email protected] στο οποίο έχεις πρόσβαση από το my.ntua.gr το οποίο έχει πολύ καλύτερο interface αλλά δεν υποστηρίζει νομίζω pop3.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
@wiz Ο opera ειναι αρκετα καλος και εχει περιβαλλον που θυμιζει vista και γενικα εχει αρκετα ωραια τρικακια παρολα αυτα μου εχουν τυχει αρκετα site στα οποια δημιουργει προβλημα.Καλυτερα λοιπον αν θελετε κατι διαφορετικο απο τον explorer χρησιμοποιηστε την πυρινη αλεπου και οχι αυτο
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- sparc
- Real Name: Γιώργος
Ο opera, αν και ο ταχύτερος browser αυτή τη στιγμή, ακόμη έχει σημαντικές ελλείψεις σε υποστήριξη CSS2-3 και Javascript. Μια ματιά στους πίνακες και τα σχόλια του http://www.w3schools.com αρκεί για αυτό το συμπέρασμα.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Firefox for the win
Tαχύς και πολύ εύχρηστος - τουλάχιστον συγκριτικά με τη βλακεία της Micros.
Στον Opera εκείνο που δε μου αρέσει είναι η εμφάνιση και διαχείριση των tabs.
Είναι και θέμα συνήθειας βέβαια, ισχύει όμως και ότι κάποια στοιχεία των σελίδων δεν τα εμφανίζει σωστά
' Όσο υπάρχουν σφαγεία θα υπάρχουν και πεδία μαχών ' - L. Τolstoy
- rainel
- Real Name: rainel
- Επικοινωνία:
Re: Πρόβλημα με central
xerei kapoios pws boroume pleon na doume ti vathmologia mas apo to central.ntua.gr
pleon leei oti to vlepoume apo to site tis sxolis
kapoia voitheia
* me explorer anoigw to site
pleon leei oti to vlepoume apo to site tis sxolis
kapoia voitheia
* me explorer anoigw to site
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Πας στη σελίδα central.ntua.gr και πατάς το κουμπάκι πάνω-δεξιά "Μόνο για μέλη". Δίνεις το username και το password σου (τα οποία πρέπει να'χεις προμηθευτεί από το κέντρο υπολογιστών, δεν θυμάμαι από ποιο γραφείο) και log-άρεις. Εκεί, στο μενού αριστερά πας "Γραμμ. - Υπηρεσ." -> "Βαθμόλογίες" και βλέπεις τους βαθμούς σου.
Edit: Και τελικά, θα σου εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα σου λέει ότι έχει αλλάξει το σύστημα προβολής των σταθερών στοιχείων και της βαθμολογίας...
Οπότε, άκυρα τα παραπάνω.
Edit: Και τελικά, θα σου εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα σου λέει ότι έχει αλλάξει το σύστημα προβολής των σταθερών στοιχείων και της βαθμολογίας...
Οπότε, άκυρα τα παραπάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Σάβ Δεκ 20, 2008 1:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Από ότι βλέπω το απενεργοποίησαν μέσω του central πλέον. Για να τα δεις, πρέπει να πας εδώ:
http://www.semfe.ntua.gr/eggrafes.htm
Πατάς εκεί που λέει για σταθερά στοιχεία, και βάζεις τα ίδια useraname/password..
http://www.semfe.ntua.gr/eggrafes.htm
Πατάς εκεί που λέει για σταθερά στοιχεία, και βάζεις τα ίδια useraname/password..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό