Στην βιβλιοθηκη λοιπον δεν υπαρχει καποιο παραθυρο η πορτα που να ανοιγει εκτος απο την κεντρικη η οποια κατα την ταπεινη μου αποψη δεν φτανει για να αεριστει ολο το κτηριο.Ετσι λοιπον ο αερισμος της γινεται μεσω του συστηματος εξαερισμου.Το θεμα ειναι οτι αυτο το συστημα ειναι αρκετα παλιο και αποτελειτε απο μια σειρα φιλτρων τα απο οποια κατα τα φαινομενα δεν εχουν αλλαξει.Με αποτελεσμα τα φιλτρα αυτα να ειναι αρκετα βρωμικα και μεσα απο αυτα να περναει ο αερας που αναπνεουν οσοι ερχονται.Δεν ξερω αν συμβαινει μονο σε μενα αυτα αλλα μετα απο αρκετες ωρες διαβασμα αισθανομαι αρκετα κουρασμενος και τις περισσοτερες φορες το διαβασμα δεν ειναι και τοσο παραγωγικο{προφανως εχω ρωτησει και αλλους που παρουσιαζουν τα ιδια συμπτωματα}.
Αυτο το εχω μαθει απο περυσι νομιζω χειμωνα που πηγαινει ενας γνωστος μου και το κουβεντιασε με τη γραμματεια.Αυτοι παραδεχτηκαν το προβλημα και ειπαν οτι θα καθαρισουν τα φιλτρα.Αυτο αργησε να γινει και δεν ξερω καν αν εγινε.Το θεμα ειναι οτι ακομη παρατηρω τα ιδια συμπτωματα.Τουλαχιστον τωρα που ειναι οι εξεταστικες των Σχολων και μαζευετε τοσος κοσμος στη βιβλιοθηκη θα πρεπει να γινει κατι.
Θα θελα να ακουσω καμια γνωμη