Σύστημα Εξαερισμού Βιβλιοθήκης

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Σύστημα Εξαερισμού Βιβλιοθήκης

Δημοσίευση από skywalker »

Γενικα βλεπω κοσμο απο τη σχολη μας στη βιβλιοθηκη και για αυτο ανοιγω αυτο το τοπικ.Πιθανοτητα αρκετοι απο σας να μην ξερετε την ιστορια με το συστημα εξαερισμου της βιβλιοθηκης{αν παλι δεν ισχυει αυτο μπορει καποιος mod να το στειλει στον καδο του οποιου το μεγαλυτερο μερος αποτελειτε απο τα ποστ μου :P }.

Στην βιβλιοθηκη λοιπον δεν υπαρχει καποιο παραθυρο η πορτα που να ανοιγει εκτος απο την κεντρικη η οποια κατα την ταπεινη μου αποψη δεν φτανει για να αεριστει ολο το κτηριο.Ετσι λοιπον ο αερισμος της γινεται μεσω του συστηματος εξαερισμου.Το θεμα ειναι οτι αυτο το συστημα ειναι αρκετα παλιο και αποτελειτε απο μια σειρα φιλτρων τα απο οποια κατα τα φαινομενα δεν εχουν αλλαξει.Με αποτελεσμα τα φιλτρα αυτα να ειναι αρκετα βρωμικα και μεσα απο αυτα να περναει ο αερας που αναπνεουν οσοι ερχονται.Δεν ξερω αν συμβαινει μονο σε μενα αυτα αλλα μετα απο αρκετες ωρες διαβασμα αισθανομαι αρκετα κουρασμενος και τις περισσοτερες φορες το διαβασμα δεν ειναι και τοσο παραγωγικο{προφανως εχω ρωτησει και αλλους που παρουσιαζουν τα ιδια συμπτωματα}.

Αυτο το εχω μαθει απο περυσι νομιζω χειμωνα που πηγαινει ενας γνωστος μου και το κουβεντιασε με τη γραμματεια.Αυτοι παραδεχτηκαν το προβλημα και ειπαν οτι θα καθαρισουν τα φιλτρα.Αυτο αργησε να γινει και δεν ξερω καν αν εγινε.Το θεμα ειναι οτι ακομη παρατηρω τα ιδια συμπτωματα.Τουλαχιστον τωρα που ειναι οι εξεταστικες των Σχολων και μαζευετε τοσος κοσμος στη βιβλιοθηκη θα πρεπει να γινει κατι.

Θα θελα να ακουσω καμια γνωμη
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

Δεν μπορείς να μάθεις αν έγινε τελικά ο καθαρισμός να μην κατηγορήσουμε κανέναν άδικα;
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Re: Σύστημα Εξαερισμού Βιβλιοθήκης

Δημοσίευση από HeartDoc »

skywalker έγραψε:Θα θελα να ακουσω καμια γνωμη
Κόψε το διάβασμα...
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

Και δεν είναι το μόνο που πρέπει να κόψει....( :wink:  :wink: νο οφένς)
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
sparc
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από sparc »

Το θέμα ισχύει. Προσωπικά, με πιάνει συνάχι και φτέρνισμα πάντα μέσα στα πρώτα 15' που θα μείνω στη βιβλιοθήκη και όταν απορημένος το συζήτησα με το προσωπικό του κτιρίου, μου επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του sky.
Ωστόσο, δεν είναι βρωμιά το πρόβλημα, όσο σκόνη από το χαρτί κυρίως, η οποία δεν φιλτράρεται από τα μπουκωμένα φίλτρα και συσσωρεύεται. Το αποτέλεσμα είναι βεβαρημένη ατμόσφαιρα η οποία κουράζει. Τακτά διαλύματα είναι η μόνη λύση, μέχρι κάποιος να βάλει το χέρι στην τσέπη, κάτι που θα γίνει μόνο με φωνές και πίεση.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”