Δημιουργία υποκατηγορίας DIY

Σχόλια, προτάσεις και ατελείωτο καντήλing στους φίλτατους Διαχειριστές.

Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos

Απάντηση

Σχετικά με τη δημιουργία υπο-κατηγορίας DIY

ψήνομαι τρελά
4
40%
είναι φρικτή ιδέα
1
10%
κόλαση, κάψιμο, κόλαση ...
5
50%

Σύνολο ψήφων: 10

Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημιουργία υποκατηγορίας DIY

Δημοσίευση από noir »

:idea1:
Φιλτατοι admins και χρηστες (ουσιων ή μη), τι θα λεγατε για μια υποκατηγορια DIY (do it yourself) ή "αλλιως καντο μονο σου", στη κατηγορια "Επιστήμη & Τεχνολογία";

Το DIY καλυπτει γενικα ενα μεγαλο φασμα κατασκευων και τεχνικων, που εχουν αμεση εφαρμογη στη καθημερινη μας ζωη, βοηθαει στην εξοικειωση με διαφορες τεχνολογιες, συντελλει στην αναπτυξη της δημιουργικοτητας, αρκετες φορες ωθει στην επιστημονικη εμβαθυνση και ...γενικα χτυπαει το συστημα που θελει τον καταναλωτη αποκομενο απο τη διαδικασια παραγωγης των προϊόντων  που καταναλωνει.

Μετα απ ολα αυτα ελπιζω να σας επεισα πως γενικα ειναι πολυ χρησιμο. :D

Βαζω και ενα αχρηστο poll, αφου εχω καιρο να βαλω και ετσι και αλλιως εχω καει λιγο. :P
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

και το επομενο βημα θα ειναι τα AIO προγραμματα{all in one}.Και γιατι οχι ενας ftp server και μετα απο αυτο world domination{the pinky and the brain...}.Γιατι οχι παντως αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι το καταλαβαινω οπως το φανταζεσαι ειμαι ανοιχτος σε νεα πραγματα.Το θεμα ειναι αν ειναι ανοιχτοι και οι ιθυνοντες.

Υγ Παντως αν θες μπορω να σου προτεινω καποια καμμενα σιτε
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Remali tis Fokionos Negri
Real Name: KX
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Remali tis Fokionos Negri »

Η επιλογή "κόλαση, κάψιμο, κόλαση ..." φαντάζομαι μεταφράζεται "Να κι αν μπει, να κι αν δε μπει"...
Εικόνα
"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

@ skywalker

Το φανταζομαι ως μια γωνια oπου ο καθενας μπορει να παρουσιαζει σχεδια για καποιες κατασκευες και ιδεες που θελει να υλοποιησει ή να ζητησει βοηθεια σχετικα με διαφορα DIY projects.

Τετοια project, μπορει να ειναι απο την κατασκευη ενος προτζεκοτρα με "σπιτικα" υλικα, ενος πεταλιου για κιθαρα, μερχι πιο συνθετα πραγματα οπως μια ανεμογεννητρια ή ενα μουσικο οργανο (γιατι οχι και μπυρα; :beer2: ) . Επειδη ολα αυτα απαιτουν ειδικες και γενικες γνωσεις απο διαφορα πεδια βοηθαει πολυ να γινεται συζητηση με αρκετο κοσμο που "ψαχνεται". Για αυτο και καθε φορουμ με αρκετο κοσμο ειναι βολικο μερος για να στηθει κατι τετοιο. ;)

@ Remali

Βασικα δε το χω ερμηνευσει ακομα, αλλα μαλλον κατι τετοιο :P
Ημουν ομως σιγουρος πως θα κερδισει την προτιμηση του κοσμου. Εξεταστικη εχουμε, what the hell! :lol:
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

μόνο εγώ ψήφισα είναι φρικτή ιδέα; ας με συντροφεύσει κανένας ακόμα!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Forum & Portal”