Nightwish Resurrection
Όλα τα κομμάτια ως ιδέα, στίχους (και βεβαίως κιθάρα - γειά σου ρε Emppu!!! - :lol: ) είναι καταπληκτικά και ως ένα βαθμό πρωτότυπα. Νομίζω όμως ότι στα φωνητικά χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το ήδη τελικό αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Δυστυχώς οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες...
"Engineering is about building bridges, but in ways that you may not expect. Breakthrough technologies create bridges to every area in the sciences."
- School of Engineering & Applied Sciences, Harvard University
- School of Engineering & Applied Sciences, Harvard University
- alexaiv
- Real Name: Αλέξης Αϊβαλιώτης
Καλά κι εγώ τ'ακούω από αρχές Αυγούστου αλλά σε Promo versionWizard έγραψε:Χθες κυκλοφόρησε?
Ένα μήνα τώρα σχεδόν έχω λιώσει να το ακούω. Είναι πάρα πολύ καλό cd με τραγούδια που είναι όλα αξιόλογα. Η φωνή της Anette μου αρέσει πολύ και νομίζω ότι θα μπορέσει να τραγουδήσει με επιτυχία και παλιότερα τραγούδια. (Νομίζω έχουν προγραμματίσει κάποιες συναυλίες σύντομα, οπότε και θα δούμε πως θα πάει και σε αυτό το τεστ).
Ο Tuomas έσκισε πάλι! Απίστευτοι στίχοι, απίστευτη μουσική σε όλα τα κομμάτια.
Όσο για τον Marco, δε με ενοχλεί ιδιαίτερα που τραγουδάει περισσότερο από τους προηγούμενους δίσκους
Ούτε εμένα μ'ενοχλεί - ίσα ίσα. Απλά πιστεύω πως ίσως τον βάλανε να τραγουδάει περισσότερο για να καλύψουν ένα κενό. αυτό θα φανεί στο λαϊβ. Ο δίσκος απλά είναι τέλειος! Μην είστε αρνητικά προκατειλημμένοι!!
- Luke Skywalker
- Real Name: Λουκάς
- Facebook ID: 0
Βασικά νομίζω ότι η φωνή της είναι λίγο "παιδική" σε σύγκριση με της Tarja.Βέβαια και η Tarja καμιά φορά το έβλεπε τελείως όπερα.Τεσπα,θα δείξει...
Εγώ πάντως δεν τρελάθηκα.
Εγώ πάντως δεν τρελάθηκα.
Come crawling faster
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master
July3 2007 Rockwave Metallica και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master
July3 2007 Rockwave Metallica και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Δεν είπα ότι είναι καλύτεροι. Είπα ότι είναι πολύ καλοίNeo έγραψε:Πες τα ρε Λουκά, γιατί αυτός ο admin με έχει πρήξει ότι και καλά είναι καλύτεροι από πριν...
(Εκείνο το video clip που βλέπαμε wiz από ποιο τραγούδι ήταν; )
(Το bye bye beautiful)
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Το νου σας...
Κυκλοφορεί το video clip απότο νέο τραγούδι της tarja, "Walk alone".
Το τραγούδι είναι μέρος του επικείμενου άλμπουμ "My Winter Storm" το οποίο αναμένεται στις 16 Νοεμβρίου...
Αναζητήστε το.
Κυκλοφορεί το video clip απότο νέο τραγούδι της tarja, "Walk alone".
Το τραγούδι είναι μέρος του επικείμενου άλμπουμ "My Winter Storm" το οποίο αναμένεται στις 16 Νοεμβρίου...
Αναζητήστε το.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...