δε προλαβαίνω για Βουθούνη και επειδή δεν έχω Κουρκουλή(δυστυχώς)διαβάζω θείο Γιάννη,ξέρει κανεις να με πει αν είναι ολόκληρος ο Γκαρ.στην ύλη?η αν μπορώ να αποφύγω καποια??
παιδιά επείγον!!! φέτος είναι εκτός ύλης η ελαστική γραμμή?γιατι κάπου διάβασα κάτι τέτοιο...αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει λίγο γρήγορα γιατί δεν την έχω διαβάσει καθόλου,αν είναι να τρέξω να προλάβω!
Καλή επιτυχία σε όποιον δώσει τη μηχανική του τρόμου αύριο!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Χωρίς καμία δέσμευση γιατί μιλάμε για Κουρκουλή...νομίζω πως οι 3 διαστάσεις είναι εκτός...
Όποιος έδωσε στην τελευταία εξέταση στις 27/9 και ξέρει απο το 1ο θέμα ποιά εξίσωση χρείαζεται για να βγει το 2ο ερώτημα μπορεί να τη γράψει???
Αυτή η ρουφιάνα η εξίσωση μ'έφαγε...
Στην εξεταση της Δευτερας παντως, οπως εμαθα απο τον Παζη, μαλλον θα βαλουν οτι δεν εβαλαν στη προηγουμενη. Δηλ. Στρεψη, λεπτοτοιχα κλπ κλπ. Τα θεματα της κανονικης ηταν του Παζη και τωρα παιρνει σειρα ο Κουρκουλης.
Ραδιο αρβυλα μην ακουτε τον floyd εγω πηγα στον παζη και ρωτησα και η στρεψη δεν ειναι μεσα.Οι λεβητες ειναι παντα sos τωρα για τριαξονικη καταπονηση δεν ξερω.Η στρεψη και η ελαστικη γραμμη παντως ειναι σιγουρα εκτος
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Μίλησα με τον Κουρκουλή και του είπα για τις φήμες που ακούγονται, οτι δηλαδη θα μπουν τα συμπληρωματικα απο την προηγουμενη εξεταση. Η ακριβης του απάντηση ήταν"Μην ακουω μ@λ@κίες, όλη η ύλη ειναι μέσα, εξάλλου εγω δεν εχω βγάλει ακόμα τα θέματα."Τα συμπερασματα δικα σας..
Τι ραδιο-αρβυλα ρε skywalker?? Λες να μπηκα εδω μεσα για να δωσω λάθος πληροφορίες για να μην περάσετε?? Εκανα register μαλιστα χθες και το παραπάνω ειναι και το πρωτο μου post επειδη ξερω τι κωλομαθημα ειναι η μαχανικη 2 μηπως και βοηθησω καθολου..
Παμε παλι λοιπον, ειπε συγκεκριμενα ο Παζης την Τεταρτη το πρωι σε ερωτηση για το αν θα μπουν περιπου τα ιδια, "Σκεφτομαστε να βαλουμε τα συμπληρωματικα, δηλ. στρεψη αντι για καμψη κλπ".
Μακαρι να μεινουν μονο στη σκεψη