Κατάλογος μελών και ταξινόμηση
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
μια λύση είναι να γίνουν όλοι διαχειριστές!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Εγώ πάντως δεν θάλω να γίνω admin...HeartDog έγραψε: To ξενοδοχείο μας διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα, "γιακούζι", ενώ τα ΣουΚου's (= Σαββατοκύριακα) οι admins ντύνονται χαβανέζες και χορεύουν για τα μέλη... prive.... (σιγά μην ξαναπατήσει άνθρωπος μετά από αυτή τη δήλωση)
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- O kanenas
- Επικοινωνία:
Επίσης στον κατάλογο μελών πατάω "user fields list" και ξεεπιλέγω την κατάταξη συγγραφέα. Πατάω "Υποβολή", αλλά για κάποιο λόγο η κατάταξη συγγραφέα συνεχίζεται να είναι επιλεγμένη και επομένως συνεχίζεται να φαίνεται.
R.I.P.
- O kanenas
- Επικοινωνία:
Exm.... i diataksi twn melwn sinrtisei tou plithous twn dimosiefsewn tous akoma den leitourgei kala... 
...kai i katataksi sigrafea sto "users field list" sinexizei na min mporei na apoepilexthei...
...kai i katataksi sigrafea sto "users field list" sinexizei na min mporei na apoepilexthei...
Off Topic
Elpizo to semfe.gr na katapolemaei ontos tin monaksia, giati tora to xreiazomai... variemai sto ergastirio mathematica
R.I.P.
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Ελπίζω να είμαι στο σωστό thread..
Στον κατάλογο μελών, όταν επιλέγεις να γίνει ταξινόμιση με βάση των αριθμό των δημοσιεύσεων, η ταξινόμιση γίνεται σαν strings και όχι σαν αριθμοί, δηλαδή βγαίνει αποτέλεσμα της μορφής 200 20 2 1000 100 10 1 και όχι 1000 200 100 21 20 10 2 1 που είναι το σωστό.
Στον κατάλογο μελών, όταν επιλέγεις να γίνει ταξινόμιση με βάση των αριθμό των δημοσιεύσεων, η ταξινόμιση γίνεται σαν strings και όχι σαν αριθμοί, δηλαδή βγαίνει αποτέλεσμα της μορφής 200 20 2 1000 100 10 1 και όχι 1000 200 100 21 20 10 2 1 που είναι το σωστό.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Δεν είμαι σίγουρος αν αυτή είναι περιοχή περιορισμένης πρόσβασης, ωστόσο το παραπάνω sql ερώτημα που έχετε αφήσει να αλωνίζει ελεύθερο είναι σαν πρόσκληση για hacking, μόνο κόκκινο χαλί δεν στρώσαμε. Ας γίνει moderation πριν διαπιστώσουμε αν είμαι υπερβολικός ή όχι 
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική