Κινητοποιήσεις την Πέμπτη 18/10
Συντονιστής: AlexandraDC
- alexaiv
- Real Name: Αλέξης Αϊβαλιώτης
Κινητοποιήσεις την Πέμπτη 18/10
Πρώτη μέρα στη σχολή λοιπόν σήμερα και έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις για τα μαθήματα που παρακολούθησα (εκτός απ' την Μικροοικονομική Θεωρία!)
Αυτό που με ανησύχησε όμως ήταν η ενημέρωση από έναν της ΠΑΣΠ και οι αφίσες στου τοίχους για κινητοποιήσεις στις 18/10. Δεν πολύ κατάλαβα όμως, είναι πάλι κατάληψη ή κάποια διαδήλωση μόνο; Ελπίζω το δεύτερο! Παρακαλώ διαφωτίστε τον ψάρακλα!!
Αυτό που με ανησύχησε όμως ήταν η ενημέρωση από έναν της ΠΑΣΠ και οι αφίσες στου τοίχους για κινητοποιήσεις στις 18/10. Δεν πολύ κατάλαβα όμως, είναι πάλι κατάληψη ή κάποια διαδήλωση μόνο; Ελπίζω το δεύτερο! Παρακαλώ διαφωτίστε τον ψάρακλα!!
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
καλο ειναι να αρχιζουμε κινητοποιησεις σιγα σιγα... τρεχουν ενα σωρο θεματα που δεν θα βλαψουν αλλους αποτι εμας... και οι 50αρηδες στα π@π@ρια τους για το ασφαλιστικο... το εχουν τον γαιδαρο τους ψιλοδεμενο... να δουμε τι θα γινει οταν θαρθει η ωρα να δουλευουμε ΕΜΕΙΣ με διαμελισμενες συλλογικες συμβασεις... οταν η γενια των 600 ευρω γινει μαχωμενα γερατια των 500 ευρω και θα δουλευουν μεχρι τα 70....

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Τι λες τωρα ρε χαμενε;
ωχ, ρ' αδελφε! Δούλευε/διαβαζε και μη ερευνα!
Τι-βι σκασμος και αγιος ο καπιταλισμος!
...και μεχρι τοτε εχουμε καιρο. Σημασια εχει να παρουμε πτυχιο, εστω και ισοτιμο τριετους ιεκ και ιδιωτικου κολλεγιου. Μετα ολα θα πανε καλα.
ωχ, ρ' αδελφε! Δούλευε/διαβαζε και μη ερευνα!
Τι-βι σκασμος και αγιος ο καπιταλισμος!
...και μεχρι τοτε εχουμε καιρο. Σημασια εχει να παρουμε πτυχιο, εστω και ισοτιμο τριετους ιεκ και ιδιωτικου κολλεγιου. Μετα ολα θα πανε καλα.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
-
Jheremias
- Real Name: Ένας περίεργος τύπος
- Επικοινωνία:
Άμα σου φέρω τίποτα στο κεφάλι θα σου πω εγώ
:D
O_Xamenos έγραψε:καλο ειναι να αρχιζουμε κινητοποιησεις σιγα σιγα...
τρεχουν ενα σωρο θεματα που δεν θα βλαψουν αλλους αποτι εμας... και οι 50αρηδες στα π@π@ρια τους για το ασφαλιστικο... το εχουν τον γαιδαρο τους ψιλοδεμενο... να δουμε τι θα γινει οταν θαρθει η ωρα να δουλευουμε ΕΜΕΙΣ με διαμελισμενες συλλογικες συμβασεις... οταν η γενια των 600 ευρω γινει μαχωμενα γερατια των 500 ευρω και θα δουλευουν μεχρι τα 70....
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Επικοινωνία:
"Αντί να λες πάλι καλά που θα είμαστε υγιείς μέχρι τα 68 και θα μπορούμε να δουλεύουμε, γκρινιάζεις!"O_Xamenos έγραψε:να δουμε τι θα γινει οταν θαρθει η ωρα να δουλευουμε ΕΜΕΙΣ με διαμελισμενες συλλογικες συμβασεις... οταν η γενια των 600 ευρω γινει μαχωμενα γερατια των 500 ευρω και θα δουλευουν μεχρι τα 70....

"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
Επειδή απ'ότι κατάλαβα άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για κινητοποιήσεις κτλ και έχω ακούσει και σε άλλες σχολές για γενικές συνελεύσεις και άλλα τέτοια, μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, γιατί είμαι και άσχετη τί ακριβώς συμβαίνει;
Υπάρχει περίπτωση να αρχίσουν πάλι τα περσινά;
Και για τι "αγωνιζόμαστε" αυτή τη φορά;
Υπάρχει περίπτωση να αρχίσουν πάλι τα περσινά;
Και για τι "αγωνιζόμαστε" αυτή τη φορά;
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν!!!
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Για ποιο λόγο να ξαναρχίσουν καταλήψεις;
Η υπόθεση με τον νόμο-πλαίσιο,καλώς ή κακώς,έληξε.
Τι θα διεκδικήσουμε τώρα; Λευτεριά στο Ιράκ, ή μήπως θα "συμπαρασταθούμε" στους εργαζόμενος για το ασφαλιστικό;
Παρακαλώ,αν απαντήσει κάποιος,να το κάνει τεκμηριωμένα, και όχι στο γνωστό ανεγκέφαλο στυλ "οι αγώνες δεν σταματούν ποτέ","όσο δεν έχουμε κομμουνισμό θα αγωνιζόμαστε", και άλλα τέτοια εμπριμέ...
Η υπόθεση με τον νόμο-πλαίσιο,καλώς ή κακώς,έληξε.
Τι θα διεκδικήσουμε τώρα; Λευτεριά στο Ιράκ, ή μήπως θα "συμπαρασταθούμε" στους εργαζόμενος για το ασφαλιστικό;
Παρακαλώ,αν απαντήσει κάποιος,να το κάνει τεκμηριωμένα, και όχι στο γνωστό ανεγκέφαλο στυλ "οι αγώνες δεν σταματούν ποτέ","όσο δεν έχουμε κομμουνισμό θα αγωνιζόμαστε", και άλλα τέτοια εμπριμέ...
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Επικοινωνία:
Αμα το μ@μησουν και αυτο το εξαμηνο θα γινει πανικος.Ασε που εχω την εντυπωση οτι τωρα που περασε το νομοσχεδιο{απο τη στιγμη και μονο παντα που θα εφαρμοστει} αν χαθουν 2 βδομαδες χανεται το εξαμηνο.Τωρα και μονο με τη λογικα να το παρεις σιγα μην αφησουν τα κομματοσκυλα και οι κομματοπατερες του πολυτεχνειου να γινει κατι τετοιο
Κολαση
Κολαση
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...