Κρύο

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Κρύο

Δημοσίευση από el_greco »

Ρε παιδιά, ξαφνικά δεν κάνει εξωφρενικά πάρα πολύ κρύο; Μέσα σε 2 μέρες έχει πέσει πάνω από 10 βαθμούς η θερμοκρασία... συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή έχει 11 βαθμούς Κελσίου στο κέντρο (οκ, είναι και 1μιση το βράδυ)

Μπρρρρρρρρρρρρρρ..... :nervous:  :nervous:  :nervous:

Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

πολύ κρύο! και δεν έχουμε φέρει και τα μπουφάν μας από την επαρχία!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Όντως, ήταν απότομη η αλλαγή...

Τι να πω? Να ξαναμιλήσω για τις κλιματικές αλλαγές που είναι απόρροια της κακομεταχείρισης της γης? Βαρέθηκα...

Edit: Όχι, θα ξαναμιλήσω!
Καθόμαστε και πληρώνουμε εμείς, οι κοινοί θνητοί, την κατάχρηση των φυσικών πόρων του πλανήτη από τους ιδιοκτήτες των βιομηχανιών!
Και μετά, έρχονται και τα σποτάκια στην tv και μας λένε να έχουμε πιο οικονομικό τρόπο ζωής και να αποκτήσουμε οικολογική συνείδηση!
Την ώρα που οι βασιλιάδες βρίσκονται στις βίλες τους, για τον καλοκαιρινό καύσωνα έχουν και γαμώ τα air-conditions και για τον πάγο του χειμώνα έχουν άπειρα λεφτά για πετρέλαιο (όσο κι αν ανέβει η τιμή του...)!

[/γκρίνια_mode]
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
Eric Roberts

Δημοσίευση από Eric Roberts »

Κι εγώ που νόμιζα οτι ήταν ιδέα μου...
Βγήκα με το κοντομάνικο έξω και πέθανα.Βέβαια,Ζωγράφου είναι εδώ,φύσαγε κιόλας αλλά και πάλι ήταν απότομη η αλλαγή!
Την ώρα που οι βασιλιάδες βρίσκονται στις βίλες τους, για τον καλοκαιρινό καύσωνα έχουν και γαμώ τα air-conditions
Δεν κατάλαβα,με έναν ανεμιστήρα τη βγάζεις μια χαρά.Εννοείται τους μικρούς έτσι?Οι άλλοι κοστίζουν,αλλά και πάλι οι μικροί έχουν το πλεονέκτημα οτι μπορείς να τους μεταφέρεις όπου πας μες στο σπίτι.Γιατί φυσικά,έχεις μόνο έναν ανεμιστήρα...
Το θέμα είναι τι κάνεις όταν σου χαλάσει (ε,δεν παίρνεις και τον πιο καλό).Εγώ πάντως,για ένα διάστημα αναγκαζόμουν να δίνω μία στην έλικα για να πάρει μπρος!!
για τον πάγο του χειμώνα έχουν άπειρα λεφτά για πετρέλαιο (όσο κι αν ανέβει η τιμή του...)!
Δε χρειάζεται πετρέλαιο.Μια θερμοφόρα,και είσαι μια χαρά.Κυκλοφορείς με γάντια -και κουζίνας κάνουν- και σκούφο αν σε πειράζει τόσο πολύ το κρύο,οπότε είσαι καλυμμένος.
Στην εσχάτη των περιπτώσεων,μπορείς ν'ανάψεις το γκαζάκι ή αν δεν έχεις,το μάτι της κουζίνας και να ζεστάνεις τα χέρια σου εκεί...
Εικόνα

Don't worry be happy...
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Eric, πες τα αυτά στους βασιλιάδες να δούμε τι θα σου απαντήσουν...

Λέω ότι εμείς θα'πρεπε να βολευόμαστε με τους ανεμιστήρες και τις θερμοφόρες για να έχουμε οικολογική συνείδηση, αλλά αυτοί αξίζουν air-conditions και καλοριφέρ εις βάρος μας  :)
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Εγώ λέω ότι μου αρέσει αυτός ο καιρός, αρκεί να μείνει έτσι :D
"Δε μ' αρέσουν αυτά" τα σκοτσέζικα ντουζ με λιακάδα τη μία μέρα και ψω(φ)όκρυο την άλλη!
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

13 βαθμοί εδώ!

Όντως έχουμε μια αρκετά έντονη ψυχρή εισβολή για την εποχή, όχι όμως και ακραία όπως οι καύσωνες του καλοκαιριού που πέρασε. Δεν είναι και τόσο σπάνιο τέτοια εποχή να έχουμε 10-15 βαθμούς. Από αύριο ξανανεβαίνει η θερμοκρασία αλλά οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες μας τελείωσαν οριστικά..

Από την Παρασκευή πάμε για πολλές βροχές σε όλη τη χώρα, αλλά όχι τοσο κρύο.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

Προτιμω το κρυο απο τη ζεστη.Αυτος ο καιρος μ'αρεσει πολυ.Αλλωστε το εχω ξαναπει θα μπορουσα χαλαρα να μενω στην Αγγλια.Οι συνεχεις βροχες μ'αρεσουν απειρα.Ειδικα τωρα που εχουν αρχισει να καλιεργουν ελαιοδεντρα στο νοτιο τμημα της Αγγλιας.....

Ξυπνηστε το μεσογειακο κλιμα μεταφερεται θα γινουμε ερημος.Να δω τον Ελ τι θα κανει στο κεντρο οταν θα εχει πλημυρισει{θα μου πεις δεν θα εισαι αθηνα δεκτο}

Κολαση
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μεταβαρόνος Isnogood

Δημοσίευση από Μεταβαρόνος Isnogood »

Βροχές ε?

Να θυμηθούμε πόσα δάση έχουν καει? (Δαση? Θυμάται κανείς? Απο κείνα τα πράσινα, τα μεγάλα...)

Να δούμε τί θα γίνει εκεί αμα αρχίσουν οι βροχές...
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

Από μικρό με λέγαν τα παιδάκια στη γειτονιά "κρυόκ***ο" και τα κοριτσάκια απλά "κρύο".
Μεγαλώνοντας συνήθισα στην ιδέα κι άρχισε να μ'άρέσει ο χειμώνας. Κόλλησα μια εποχή και με το snowboard κι όλα πήγαιναν καλά.

... μέχρι το τραγικό βιοχημικό μου ατύχημα. Τότε που παγωνιά κυρίευσε τον κόσμο τότε που έγινα [επικό μουσικό θέμα] ο Iceman! :minigun:

Eric Roberts έγραψε:Κυκλοφορείς με γάντια -και κουζίνας κάνουν- και σκούφο αν σε πειράζει τόσο πολύ το κρύο,οπότε είσαι καλυμμένος.
Δε βολεύουν τα άτιμα τα γάντια κουζίνας! Αν και είναι πράγματι ζεστά (εμένα μου φαίνονται πιο ζεστά κι από τα κανονικά -φυσικά αίτια θα αναζητήσω αργότερα-) δε βολεύουν στην πληκτρολόγηση!!
Κρύο και keyboard δεν δένουν καλά... καθόλου καλά... :P

Να κλείσω με το άσμα:

"Κι εσύ drcypher βασάνισμένε μην ξεχνάς τον παγετό... "
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

Μεταβαρόνος Isnogood έγραψε:Βροχές ε?

Να θυμηθούμε πόσα δάση έχουν καει? (Δαση? Θυμάται κανείς? Απο κείνα τα πράσινα, τα μεγάλα...)

Να δούμε τί θα γίνει εκεί αμα αρχίσουν οι βροχές...
Αμα αρχισουν οι βροχες θα πνιγουν ολοι στο κεντρο και στις επιπεδες περιοχες.Και το θεμα ειναι οτι αρκετοι δεν θα φταινε γιατι αλλοι εκαψαν τα δαση.Οπως παντα ομως αυτοι που φταινει δεν θα πληρωσουν.....

Ειμαστε νεοελληνες
Οπως λεει και ο Τζιμης καιω τα δεντρα χτιζω μεζονετες...{δεν ειναι και τοσο τυχαιος ο στιχος}
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sparc
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από sparc »

Σήμερα στα Μελίσσια άνοιξα καλοριφέρ! 8-10 βαθμούς στις 8 το πρωί.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Άβαταρ μέλους
f_angel
Real Name: Βικούλα

Δημοσίευση από f_angel »

Σήμερα έφυγα 06:15 από το σπίτι, τα χέρια μου κ η μύτη μου είχαν κοκκινήσει απ'το κρύο, φτερνιζόμουν όλη την ώρα και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι θερμόαιμοι συνάδελφοι στη δουλειά άναψαν αρκουδίσιον...ναι ναι...καλά καταλάβατε...στο κρύο!!!

Ο χειμώνας έρχεται....το φτηνό πετρέλαιο φεύγει....keep paying... :lol:
Respect my authoritah 8)
Άβαταρ μέλους
Mulholland Vader
Real Name: Γιαννης

Δημοσίευση από Mulholland Vader »

Ρε συ Σπαρκ, κι εσυ απο Μελισσια εισαι. Υποψιαζομαι οτι ειχες ερθει και στο παρτυ μου τοτε που σου λεγα κατι καλα και ειχαμε ριξει γελιο ε. Ειστε φλωροι ολοι, εγω πηγα για 6χ6 σημερα και παιζαν με φορμες και απορουσα γιατι. :P :P :P
Ρε παιδια, εσεις οι υπευθυνοι για το "εξοδος" subforum, χαιρω πολυ, μπαρακια, κλαμπακια, θεατρα και ταβερνες ξερω κι εγω, καμια Χημικο Μηχανικο ξαδερφη δεν εχετε να γνωρισουμε?
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

σημερα 8μιση η 9 η ωρα το πρωι ειχε 8μιση βαθμους.... κατα τις 4 που γυρισα απο σχολη ειχε 16...(στον αγιο στεφανο)
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”