[Forthnet] Ταλαιπωρία και κοροϊδία

Πριν το βάψεις μπλε και το ρίξεις στη θάλασσα γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ;

Συντονιστές: kostas213, markelos

Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

[Forthnet] Ταλαιπωρία και κοροϊδία

Δημοσίευση από drcypher »

Η "ελεύθερη αγορά" και ο "ανταγωνισμός" είναι οι δυο λέξεις που εισπράττετε συνήθως ως απάντηση σε όλα τα προβλήματα που μπορεί μέχρι τώρα να αντιμετωπίζατε λόγω της αυθαιρεσίας ή της προχειρότητας κρατικών μονοπωλίων. Το παράδειγμα της "εξυγείανσης" του τομέα της ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών, των μεταφορών, κτλ. είναι κάποια "παραδείγματα" (κατά τους εισηγητές και υποστηρικτές της πανάκειας του ανταγωνισμού) τόσο επιτυχημένα ώστε είμαστε σε θέση να προτείνουμε επεκτάσεις της ιδέας και σε τομείς όπως η παιδεία.

Καθώς πολλοί περνάτε τις μικρές σας περιπέτειες με τους ιδιώτες που ήρθαν ως από μηχανής Θεοί να μας σώσουν από τον ΟΤΕ, θα ήθελα να ξεκινήσω περιγράφοντας τη δική μου. Δεν θα την περιγράψω, παρόλα αυτά, με άλλο κείμενο από εκείνο που απέστειλα υπό μορφή επιστολής στην ίδια τη Forthnet.

Βλέπετε σε ένα ασόβαρο κράτος η έννοια της "απαλλαγής από το θράσος του μονοπωλίου" (π.χ. του ΟΤΕ) συνίσταται στον εμπλουτισμό του εκάστοτε χώρου (εν προκειμένω των τηλεπικοινωνιών) με εξίσου θρασείς ιδιώτες που σε όσα σημεία δεν πρωτοτυπούν σε προχειρότητα σε σχέση με τον ΟΤΕ, απλώς τον χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για την ανεπάρκειά τους.

Τα μεμονωμένα παραδείγματα δεν είναι αρκετά για να ιδρώσει το αφτί τους. Κάθε ένας από εμάς αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και παρουσιάζεται ως "εξαίρεση" στην κατά τα άλλα "επιτυχημένη πρακτική" τους απέναντι στους πελάτες. Ο μόνος τρόπος είναι αυτά τα πράγματα να γίνουν ευρύτερα γνωστά. Μαρτυρία στη μαρτυρία, μπορεί να μην βάλουν ποτέ μυαλό οι συγκεκριμένοι (το πιο πιθανό), αλλά τουλάχιστον θα γλιτώσουν την ταλαιπωρία πολλά υποψήφια θύματα.
drcypher έγραψε: Χαίρετε,

στις 21 Σεπτεμβρίου 2007 συμπλήρωσα αίτηση συνδρομής για το πακέτο Forthnet ADSL στον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη σας κ. **** (στο Ελληνικό) για τον αριθμό 210***** στο όνομα "******". Μέχρι και την αυτή την ώρα (Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2007) η αίτησή μου δεν έχει καν καταχωριστεί στην βάση δεδομένων σας.

Ήλπιζα ότι δεν θα έχω την τύχη των φίλων και συναδέλφων που με προειδοποίησαν για πολύμηνες καθυστερήσεις της Forthnet στην δημιουργία νέας σύνδεσης. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα ήρθαν πολύ διαφορετικά απ' ό,τι θα περίμενα από μια (υποτίθεται;) σοβαρή εταιρία.

Από την αρχή της δεύτερης κιόλας εβδομάδας μετά την συμπλήρωση της αίτησής μου ξεκίνησα "επικοινωνία" με την εταιρία σας μέσω του τηλεφωνικού σας κέντρου, καθώς το εργαλείο στο site σας μου εμφάνιζε διαρκώς (όπως μέχρι και τώρα) ότι "δεν υπάρχει πληροφορία για τον αριθμό μου".

Οι απαντήσεις που έλαβα από τους υπαλλήλους σας στα πρώτα τηλεφωνήματά μου ήταν είτε ότι "θα έχει καθυστερήσει η αποστολή της αίτησης από το συνεργάτη κ. *****" ή ότι εν γένει η εταιρία δεν έχει παραλάβει την αίτησή μου. Πλήρης αβεβαιότητα για το πού μπορεί να βρισκόταν ένας αριθμός εγγράφων στα οποία υπήρχε υπογραφή καθώς, προσωπικά στοιχεία και λογαριασμοί υποψήφιου πελάτη σας. Απόρησα: Τόση αναισθησία και έλλειψη σοβαρότητας;

Παραπέμφθηκα, λοιπόν, στον κ. ****. Σε επικοινωνία μαζί του με διαβεβαίωσε πως παραδίδει ο ίδιος δια χειρός (και όχι ταχυδρομικώς) τις αιτήσεις ανά 1 ή 2 ημέρες. Που σημαίνει ότι το αργότερο που μπορεί να παραλάβατε την αίτηση ήταν 24-25 Σεπτεμβρίου. Υποθέτω, λοιπόν, πως αυτή είναι μια ανεύθυνη πρακτική που δεν ανέπτυξαν μόνοι τους οι υπάλληλοι (δηλ. σε πρώτη φάση να κατηγορείτε τους συνεργάτες σας) αλλά τους την έχετε υπαγορεύσει. Παρόλα αυτά επέμεινα. Οι υπάλληλοί σας μου ζήτησαν "υπομονή" μέχρι το τέλος της εβδομάδας (δηλ. τις 6 του Οκτωβρίου), προκειμένου να διαπιστώσω ποιος καθυστερούσε τη διαδικασία: εσείς ή ο κ. ******;

Φυσικά την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα νέο. Πήρα ξανά τηλέφωνο. Την δεύτερη φορά ο αντιπρόσωπός σας εν τέλει παραδέχτηκε πως όλον αυτόν τον καιρό έχετε την αίτησή μου αλλά δεν την έχετε καταχωρίσει και προωθήσει λόγω "φόρτου". Μου συνέστησε υπομονή, και ότι σε 1-2 μέρες το θέμα θα είχε διευθετηθεί.

Έκανα υπομονή όλη την περασμένη εβδομάδα. Πήρα τηλέφωνο εχθές (Σάββατο 13 Οκτωβρίου). Μια από τα ίδια. Η υπάλληλός σας, μάλιστα, ισχυρίστηκε πως "πιθανότατα θα υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τα στοιχεία μου".

Θεωρώ ότι κάθε άνθρωπος (είτε ανήκει στο δυναμικό της Forthnet είτε όχι) θα πρέπει να έχει βγάλει ήδη συμπεράσματα από τα παραπάνω. Παρόλα αυτά κρίνω σκόπιμο να σας παρουσιάσω και την δική μου οπτική, τη γεύση που πήρα από την απόπειρα συνεργασίας μαζί σας. Αν μη τι άλλο κάποιος πρέπει να εισπράξει αυτόν τον εκνευρισμό που μου έχετε προκαλέσει. Και κρίνω πως ο καταλληλότερος είναι η ίδια η εταιρία σας.

Ξεκίνησα με κάθε καλή διάθεση και μπήκα στη διαδικασία να γίνω πελάτης σας. Πριν απ' όλα κοίταξα κάποιες λεπτομέρειες και πληροφορίες που δίνετε στο site σας. Ανάμεσα στις συχνές ερωτήσεις, έχετε και μια αρκετά ενδιαφέρουσα. Σας παραθέτω (σε περίπτωση που δεν την έχετε διαβάσει ποτέ):

Forthnet ADSL F.A.Q. έγραψε:Σε πόσο χρονικό διάστημα ενεργοποιείται η ADSL σύνδεση;

Ανάλογα με τον τρόπο που προμηθευτήκατε το πακέτο, θα πρέπει να υπολογίσετε διάστημα περίπου 3 εβδομάδων. Στο χρονικό διάστημα αυτό, δεν περιλαμβάνονται τυχόν έλεγχοι και δοκιμές που μπορεί να χρειασθεί να γίνουν στην τηλεφωνική σας γραμμή.
 Όταν μιλάτε για "ενεργοποίηση" σε μέσο χρόνο (μην παίξουμε με τις λέξεις και τη στατιστική, δεν διαπραγματευόμαστε τις λεπτομέρειες) 3 εβδομάδων, εννοείτε μετά τις 3 εβδομάδες που φαίνεται πως χρειάζεστε για να καταχωρίσετε την αίτηση και τα στοιχεία μου στους υπολογιστές σας; Μήπως αν αναφέρατε κάτι τέτοιο θα χάνατε πολλούς από τους υποψήφιους πελάτες σας; Πως σας φαίνεται το γεγονός ότι αισθάνομαι παραπλανημένος;

Πριν ακόμα καταφέρω να γίνω πελάτης σας, καταφέρατε εσείς να σπαταλήσετε πάρα πολλά μισάωρα (τουλάχιστον) αναμονής στο τηλεφωνικό σας κέντρο για να ακούσω δικαιολογίες που απευθύνονται σε νοητικά 5χρονους. Τόσο πολύ υποτιμάτε τους πελάτες σας;

Ας υποθέσουμε, λοιπόν, πως έχετε φόρτο λόγω μεγάλου αριθμού αιτήσεων. Πόσο ντροπιαστικό θεωρείτε να είστε ειλικρινείς στους πελάτες σας; Πόσο δύσκολο είναι να εξηγήσετε (αν όχι στο site, όπως θα ήταν το τίμιο, έστω στο τηλέφωνο) πως "ξέρεις; παραλάβαμε την αίτηση από τότε που την έστειλες, αλλά δεν προλαβαίνουμε/δεν έχουμε χρόνο/δεν έχουμε προσωπικό για να την πληκτρολογήσουμε". Τι είδους συνεργασία να περιμένω εγώ ως πελάτης όταν επί 2 εβδομάδες προσπαθείτε να με απωθήσετε με ανειλικρινείς δικαιολογίες και μου χαλάτε τη διάθεση και το χρόνο με αδικαιολόγητες καθυστερήσεις; Πόσο μάλλον όταν θα φτάναμε στο τεχνικό στάδιο όπου θα υπήρχε και η εύκολη δικαιολογία του ΟΤΕ... Για κορόιδα ψάχνετε; Ή θεωρείτε τους εαυτούς σας τόσο πιο έξυπνους;

Δυστυχώς όλον αυτόν τον καιρό έφτασα σε αντιδικία με αρκετούς υπαλλήλους του τηλεφωνικού σας κέντρου, που στο κάτω-κάτω δεν μου φταίγανε και σε τίποτα. Θα ήθελα, λοιπόν, για πρώτη και τελευταία φορά να απευθυνθώ σε κάποιον ο οποίος περιφέρεται και πληρώνεται ως "υπεύθυνος" στην εταιρία σας. Θα ήθελα να προωθηθεί αυτό το μήνυμα σε όλους εκείνους που ευθύνονται για αυτήν την προχειροδουλειά που αγγίζει τα όρια της εξαπάτησης. Γιατί είναι πραγματικά ντροπής πράγματα...

Είμαι σίγουρος πως έχετε προνοήσει για όλες τις παραμέτρους που θα επέτρεπαν σε κάποιον ταλαίπωρο (υποψήφιο) πελάτη σας να κινηθεί δικαστικά εναντίον σας για εξαπάτηση. Αλλά να είστε και εσείς σίγουροι πως η πρόληψη δικαστικών περιπετειών δεν σας εξασφαλίζει ούτε αξιοπρέπεια ούτε αξιοπιστία. Και θεωρώ πως έχω κάθε δικαίωμα να αμφιβάλλω και για τα δυο πλέον.

Δεν σκοπεύω να διαπραγματευτώ κάτι. Προσπάθησα αρκετά, αλλά η αδιαφορία, η ανευθυνότητα και η πρωτοφανής κουτοπονηριά σας με νίκησε. Δεν με ενδιαφέρει καν η γνώμη σας ή ο αντίλογός σας. Κρατήστε τα για τον επόμενο κακότυχο που θα τολμήσει να επιχειρήσει συνεργασία μαζί σας. Απλώς σας ενημερώνω (αν και θεωρώ πως τουλάχιστον την κατάσταση που έχετε διαμορφώσει θα την γνωρίζετε ήδη).

Εγώ έχω ήδη κάνει αίτηση σύνδεσης με άλλον πάροχο. Ίσως να σας κάνει εντύπωση, αλλά δεν χρειάστηκε να μπλέξω ούτε με λογαριασμούς ούτε με πολυήμερες και άσκοπες φαιδρότητες. Από την ώρα κιόλας που έκλεισα το τηλέφωνο είχαν καταχωρημένα τα στοιχεία μου (αυτό που δεν καταφέρατε να κάνετε επί 3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!), είχαν αποστείλει την αίτησή μου και τους πρώτους κωδικούς σε sms και email και με κάθε ειλικρίνεια μου έκαναν μια εκτίμηση του χρόνου αναμονής για την δημιουργία της σύνδεσης, δεδομένης της τρέχουσας ζήτησης που έχουν (δηλ. 25-30 εργάσιμες). Χωρίς παρελκυστικούς (ή "αισιόδοξους") μέσους χρόνους αναμονής, χωρίς άτσαλες και αστείες δικαιολογίες.

Γιατί, ξέρετε, υπομονή έχω. Ανοχή στις υπεκφυγές, όμως, δεν έχω. Ανάθεμα κι αν με ενημερώνατε ποτέ έστω με email για το αν καταχωρίσατε ή χάσατε την αίτησή μου. Δεν νομίζετε ότι σας πέφτει πολύ να είμαι κρεμασμένος πάνω από το site σας ή το τηλέφωνο για να μάθω τα αυτονόητα; Έλεος...

Σας παρακαλώ είτε να διακόψετε άμεσα την διαδικασία "ενεργοποίησης" της σύνδεσής μου ή να μου δώσετε σαφείς οδηγίες για να το κάνω το συντομότερο. Εφ' όσον δεν μπορέσατε να κάνετε μια απλή δουλειά στην ώρα σας, ελπίζω να μην δυσκολέψετε εκείνους που μπορούν (δηλ. τους άλλους παρόχους). Λυπάμαι πάρα πολύ που έχασα τόσο χρόνο ασχολούμενος με προχειρότητες, αλλά πλέον γνωρίζω. Ελπίζω κάποτε να μάθετε και εσείς.

Υ.Γ.: Παρακαλώ το μήνυμα αυτό να προωθηθεί σε εκείνους που πρέπει να το διαβάσουν, και όχι σε κάποιον από τους δεκάδες υπαλλήλους που (χωρίς να φταίνε) λειτουργούν ως ασπίδες στους πραγματικά υπαίτιους. Εσείς γνωρίζετε καλύτερα από εμένα ποιοι είναι αυτοί.

Για όσους απορούν, μετά από 24 ώρες δεν έχω λάβει απάντηση από τη Forthnet για το αν διέκοψαν την διαδικασία ενεργοποίησής μου ή σε ποιές ενέργειες πρέπει να προβώ εγώ... Αλλά θα μου πείτε εδώ με είχανε γραμμένο όταν προσπαθούσα να γίνω πελάτης τους, δεν θα με έχουν τώρα που τους ζητάω να με βοηθήσουν να μην γίνω;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Από την ώρα κιόλας που έκλεισα το τηλέφωνο είχαν καταχωρημένα τα στοιχεία μου (αυτό που δεν καταφέρατε να κάνετε επί 3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!), είχαν αποστείλει την αίτησή μου και τους πρώτους κωδικούς σε sms και email και με κάθε ειλικρίνεια μου έκαναν μια εκτίμηση του χρόνου αναμονής για την δημιουργία της σύνδεσης, δεδομένης της τρέχουσας ζήτησης που έχουν (δηλ. 25-30 εργάσιμες). Χωρίς παρελκυστικούς (ή "αισιόδοξους") μέσους χρόνους αναμονής, χωρίς άτσαλες και αστείες δικαιολογίες.
Υπαρχει τετοια εταιρια;;;  :shock:  Υπαρχει ελπιδα και για μενα που που περιμενω απο τις; 9 αυγουστου (με αλλο παροχο), μπλεγμενος σε αντιστοιχη κατασταση... και σημειωτεων τον " αλλο παροχο " τον επελεξα αφου βαρεθηκα την κοροιδια αλλης εταιριας που εψαχνε επι 2 μηνες μια "βλαβη" που ποτε δε βρηκε;

Οι καταγγελιες στον ΕΕΤΤ πιανουν τοπο; γνωριζει κανεις;
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

:alright:  :alright:  :alright:  :alright:  :alright:  :alright:  :alright:  :alright:

Πέρα από την πλάκα, ορίστε η αιτία. Και ελπίζω τώρα που θα πας σε άλλο πάροχο να μην καθυστερήσεις τόσο πολύ :(

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
Μόνο την εβδομάδα από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου κατατέθηκαν από τους εναλλακτικούς φορείς σταθερής τηλεφωνίας 17.000 αιτήσεις για μεταφορά τηλεφωνικών συνδέσεων στο δίκτυό τους (απελευθέρωση του τελευταίου άκρου του δικτύου του ΟΤΕ - παράδοση τοπικού βρόχου), όταν ένας συνήθης εβδομαδιαίος μέσος όρος είναι οι 7.000.

Σύμφωνα με την Ναυτεμπορική, το θέμα στη σταθερή τηλεφωνία και το Internet (συνδέσεις ADSL) δεν είναι η ζήτηση αλλά η ικανοποίησή της.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι αφενός οι μεγάλες καθυστερήσεις στην ικανοποίηση των αιτημάτων καταναλωτών για σύνδεση με το δίκτυο εταιρείας εκτός ΟΤΕ, αφετέρου η προβληματική εξυπηρέτηση των ήδη συνδεδεμένων με εναλλακτικό φορέα σε περιπτώσεις βλαβών, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές συμφωνίες.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
surf_tha_curl

Δημοσίευση από surf_tha_curl »

απλα σκεψου τον κακομοιρη την ωρα που διαβασε την επιστολη... :lol:
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

Ώπα, ούτε μήνας δεν πέρασε και άρχισες τις καταγγελίες;!;
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
Remali tis Fokionos Negri
Real Name: KX
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Remali tis Fokionos Negri »

Ήμουν από τους πρώτους που πήραν forthnet doubleplay και έχω ξεκω**θεί στα τηλέφωνα και στο ίντερνετ με 79,8€ το δίμηνο. Πέρασε πλέον και στο ιδιωτικό δίκτυο της forthnet και δεν πληρώνω καθόλου ΟΤΕ. Δεν έχει αυξηθεί η ταχύτητά μου από 1Mbps σε 24 (και καλά...) αλλά μάλλον εγώ φταίω καθώς η Enigma που μένει 2 τετράγωνα πιο κει, δεν προλαβαίνει αν επιταχύνει το LimeWire και έχει κατεβάσει τραγούδι.
Εικόνα
"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από Wizard »

Κι εγώ μια από τα ίδια. Εμένα ενεργοποιήθηκε 03/07, 3 εβδομάδες και 2 μέρες αφότου έστειλα την αίτηση.

Έχω ωστόσο το εξής πρόβλημα με το τηλέφωνο. Μερικές φορές, όταν με καλούν
1. είτε σε εμένα χτυπάει το τηλέφωνο κανονικά αλλά σε αυτόν που με καλεί φαίνεται σα να είναι κενό
2. είτε εμένα το τηλέφωνο δε χτυπάει καθόλου και σε αυτόν δείχνει ότι καλεί.

Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα? :? Όχι τίποτα άλλο, αλλά δε συμβαίνει συνέχεια ή με κάποιο συγκεκριμένο τηλέφωνο και δε μπορώ να το εντοπίσω :(

Υ.Γ. Συγχρονίζω στα 17 με 18 Mbps και κατεβάζω με 1,2 - 1,3 MB/sec :D
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
pao132003
Επικοινωνία:

Μιας και μετριόμαστε, κι εδώ double play. Το πρόβλημα Νο1 το έχουν όλοι, wizard. Το είχα και με το voip της HOL που είχα παλιά. Πάντως δεν επηρεάζει σε τίποτα, αφού το τηλ. χτυπάει και η συνομιλία γίνεται κανονικά.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.

-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από Wizard »

Wizard έγραψε: Υ.Γ. Συγχρονίζω στα 17 με 18 Mbps και κατεβάζω με 1,2 - 1,3 MB/sec :D
Εικόνα
Και ταυτόχρονα σερφάρω :P
Άβαταρ μέλους
pao132003
Επικοινωνία:

Τέρας αλτρουισμού ο wizard, έτσι; Περιορισμός του upload στα 10kBps :P:P

-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από Wizard »

Ναι, για να μπορώ να σερφάρω. Όταν δε με ενδιαφέρει το αφήνω απεριόριστο ;)
Άσε το άλλο, πλέον το ratio που έχω κανονικά μου απαγορεύει να seedάρω, για να βοηθάω τους "μικρούς" να ανέβουν :D
burst

Δημοσίευση από burst »

Nα σας κανω λοιπον λιγο να γελασετε. Εκανα που λετε αιτηση στη forthnet το Φλεβαρη, καπου στα μεσα του μηνα. Μου εστειλαν το router τελη μαρτη. Απο κει και περα περιμενα, περιμενα περιμενα... Καπου τον ιουνιο (!!!) με ενημερωσαν οτι υπαρχει προβλημα με τη φορητοτητα απο τον ΟΤΕ! Υπηρχε κολλημα επειδη ειχα ISDN! Και ξανα περιμενα, περιμενα, περιμενα... Να μτην τα πολυλογω, ADSL Εβαλα παιδες πριν 2 μηνες!!!!! Α, μου εστειλαν και δευτερο router, γιατι ειναι και πολυ large τυποι! Κανεις να σπασει το ρεκορ μου? Παντως δεν εχω παραπονο τωρα, πιανω απιστευτες ταχυτητες. Κι απο οτι καταλαβα, τις τσατσιες τις κανει ο Οτε ο οποιος σημειωτεον εχει φαει απιστευτες καμπανες. Κατι ακουσα για 2000000 ευρω τις προαλλες. Αυτα. Αντε καλα πτυχια.
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

as min sxoliaso to oti einai paranomo na anebazeis an den exeis to aythentiko antytipo aytou pou anebazeis.Bebaia me ayto dedomeno i torrentiaki koinotita den tha leitourgouse giati kaneis den tha anebaze.As anebazoun ta palikaria na katebazoume emeis :P

H vivodi einai klaseis xeiroteri.To epibebaionei alloste to gegonos oti mexri na mou baloun internet perasan 4 mines{Bebaia meta mou tous pistosan tous mines diladi den tous exasa alla itan i taleporia}

@wiz giati den mas dixneis kai ta torrent pou katebazeis :D
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pao132003
Επικοινωνία:

το adslgr.com φιλοξενεί μακροσκελή συνέντευξη της forthnet.
Off Topic
keep torrents alive! seed comment rate!:)

-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
Remali tis Fokionos Negri
Real Name: KX
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Remali tis Fokionos Negri »

[envy] Wizard...  :finga: [/envy]

Δεν μου λες ρε Μάνο, είμαι στο DoublePlay με 1Mbps και μόλις πήρα τη forthnet και μου είπαν ότι μόλις μπω στα 24 θα χρειαστεί να αγοράσω άλλο router που να σηκώνει την ταχύτητα, γιατί το Crypto που μου έδωσαν δεν κάνει...!  :cursing:

Α, εγώ χρησιμοποιώ ένα speedtouch που είχα από το Connex και το οποίο λειτουργεί μια χαά και με Forthnet.
Εικόνα
"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές - Εφαρμογές - Internet”