Σήμερα που ρώτησα στη γραμματεία για τις αυριανές κινητοποιήσεις με ενημέρωσαν ότι στις 26/10 θα έχουμε ημιαργία προς τιμήν της 28ης.
Αυτό σημαίνει κλειστά μετά τις 12:00, οπότε οι εξετάσεις των 8:30 (πχ μιγαδική) θα γίνουν κανονικά.
Τα ανωτέρω μπορεί να αλλάξουν (αν και δεν υπονοήθηκε κάτι τέτοιο) μέχρι να βγει η σχετική επίσημη ανακοίνωση.
edited by drcypher: Τελικά στις 26/10 θα γίνουν κανονικά οι εξετάσεις. Ημιαργία αποφασίστηκε για την 27/10, οπότε όλες οι εξετάσεις του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου θα μεταφερθούν στις 5 Νοεμβρίου. Περισσότερα στα τελευταία posts
Αποφασίστηκε αργία για την 27/10 drcypher κι όχι ημιαργία, αφού δε θα δωθεί κανένα μάθημα. Διόρθωσα τον τίτλο.
-Wizard
Κι εγώ διόρθωσα το 26 και το έκανα 27... - el_greco
Για ουράνιο τόξο το περάσατε το post μου; - sparc
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sparc την Δευ Οκτ 22, 2007 3:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me? Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω! Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
εγώ δίνω μάθημα στις 3 εκείνη την ημέρα. μάλλον θα έχουμε αλλαγές...
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Είναι τα αυτόματα, είναι η χημεία στερεάς κατάστασης, είναι η εκπαιδευτική έρευνα, είναι οι νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση, είναι η μαθηματική θεωρία συστημάτων, είναι και η γραμμική άλγεβρα ακόμα ακόμα!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-Άγνωστου
Πράγματι... αν κοιτάξετε στο πρόγραμμα είναι 6 εξετάσεις προγραμματισμένες για μετά τις 12:00 της 26ης Οκτωβρίου... Αλλά ας μην είμαστε υπερβολικοί: Ποιος θα μπορούσε μέσα στη Γραμματεία να προβλέψει από τον Σεπτέμβριο (που έγιναν οι τελευταίες τροποποιήσεις) ότι θα γιορτάσουμε και φέτος την 28η Οκτωβρίου;
Ίσως περίμεναν κάποια εγκύκλιο να τους το επιβεβαίωσει ή τον πρόωρο ερχομό του αντίχριστου (που θα ματαίωνε κάθε μάταιη ανθρώπινη δραστηριότητα), οπότε καλώς το άφησαν φλου μέχρι και την τελευταία στιγμή. Στο κάτω-κάτω καιρό είχαμε να βρεθούμε σε σύγχυση για κάτι τόσο απλό...
Ένα δυνατό χειροκρότημα στη γ(ρ)αμματεία!
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
και γραμμικη αλγεβρα και εφαρμογες χανουμε!!! γιουπυυυυυ!
αυτη η εξεταστικη δεν θα τελιωσει ποτε... γιατι μετα εχουμε 17 νοεμβρη, οπου ειναι 3ημερη επετιος και σιγουρα θα μπει καποιο μαθημα στις 15... και μετα ερχεται δεκεμβριος... ολο και καποιο μαθημα θα μπει γυρω στις 25 δεκεμβρη....
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα
Ρε παιδιά, έφαγα φλασιά τώρα!
Από πού κι ως πού να είναι ημιαργία η 26η Οκτωβρίου; :S
Ξεκινάμε τους εορτασμούς 2 μέρες πριν;
Πάντως αν είναι ημιαργία η Παρασκευή, θα είναι και το Σάββατο όπου και εκεί έχουμε πλειάδα μαθημάτων που δίνουμε.
-Άγνωστου
Οντως!! με τις 27 του μηνος ξερει κανεις τι παιζει;;; :? :? ηλπιζα να τελειωνα την εξεταστικη εκεινη τημερα....
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά! Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Σε μια ειλικρινή προσπάθεια να σας ενημερώσω για το τι παίζει, μπορεί να σας μπερδέψω αν σας πω ότι σήμερα άκουσα από την γραμματεία ότι στις 26 του μηνός οι εξετάσεις που γίνονται 8:30-12:00 και 3:00-6:00 θα γίνουν κανόνικα και θα αναβληθούν αυτές μεταξύ 12:00-3:00.
Πάντως, εγώ μπερδεύτηκα.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain