Σοβαρότης 0..
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Σοβαρότης 0..
Σε μία εβδομάδα δίνεται η επαναληπτική των μαθημάτων Μιγαδική Ανάλυση και Αριθμητική ανάλυση Ι και ακόμα (τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι που κοίταξα επισταμένα) δεν έχουν βγεί τα αποτελέσματα της κανονικής!
Πότε σκοπεύουν οι κύριοι καθηγητές να τα βγάλουν; Μία ημέρα πριν την εξέταση; Μα είναι δυνατόν; Δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχουν πολλοί φοιτητές που μένουν μακριά και δεν τους είναι έυκολο να ανεβαίνουν κάθε μέρα στη σχολή, για να κοιτάνε αν βγήκαν τα μαθήματα; Για να μην σχολιάσω το θέμα του προγράμματος διαβάσματος, όταν δεν ξέρεις αν θα ξαναδώσεις ή όχι!
Πραγματικά είναι εκπληκτική η ασοβαρότητα στη σχολή μας ώρες ώρες.. Ελλάς το μεγαλείο σου..
Πότε σκοπεύουν οι κύριοι καθηγητές να τα βγάλουν; Μία ημέρα πριν την εξέταση; Μα είναι δυνατόν; Δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχουν πολλοί φοιτητές που μένουν μακριά και δεν τους είναι έυκολο να ανεβαίνουν κάθε μέρα στη σχολή, για να κοιτάνε αν βγήκαν τα μαθήματα; Για να μην σχολιάσω το θέμα του προγράμματος διαβάσματος, όταν δεν ξέρεις αν θα ξαναδώσεις ή όχι!
Πραγματικά είναι εκπληκτική η ασοβαρότητα στη σχολή μας ώρες ώρες.. Ελλάς το μεγαλείο σου..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hengeo την Τετ Οκτ 17, 2007 8:25 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
"Αν νομίζεις ότι δεν έγραψες καλά έλα να δώσεις".
Αυτή είναι η κλασική ατάκα των καθηγητών όταν τίθεται αυτό το θέμα.
Να σου πω την αλήθεια όμως δεν έχουν κι άδικο...
Όταν τους αναγκάζεις να βάλουν θέματα και να διορθώσουν γραπτά από διπλή εξεταστική δεν είναι και εύκολο
Δε φταίνε δηλαδή μόνο οι καθηγητές αλλά και οι καταλήψεις που μας έφεραν σε αυτή τη θέση.
Αυτή είναι η κλασική ατάκα των καθηγητών όταν τίθεται αυτό το θέμα.
Να σου πω την αλήθεια όμως δεν έχουν κι άδικο...
Όταν τους αναγκάζεις να βάλουν θέματα και να διορθώσουν γραπτά από διπλή εξεταστική δεν είναι και εύκολο
Δε φταίνε δηλαδή μόνο οι καθηγητές αλλά και οι καταλήψεις που μας έφεραν σε αυτή τη θέση.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Πω πω! Ευκαιρία ν'ανοίξω flame!
Συμπέρασμα: Ο λαός φταίει που σε λίγο δίνουμε/ετε επαναληπτική κι ακόμα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα της κανονικής του ίδιου μαθήματος.
Δεν φταίνε οι καταλήψεις, αλλά η Γιαννάκου. Κι αν το πάμε παραπέρα, δεν φταίει η Γιαννάκου, αλλά οι πεποιθήσεις της. Κι αν το πάμε ακόμα παραπέρα, δεν φταίνει οι πεποιθήσεις της, αλλά το σύστημα που της δίνει εξουσία να επιβάλλει τις πεποιθήσεις της στους υπόλοιπους. Κι αν το πάμε παραπέρα, δεν φταίει το σύστημα μόνο, αλλά και ο λαός που το ανέχεται.Wizard έγραψε:Δε φταίνε δηλαδή μόνο οι καθηγητές αλλά και οι καταλήψεις που μας έφεραν σε αυτή τη θέση.
Συμπέρασμα: Ο λαός φταίει που σε λίγο δίνουμε/ετε επαναληπτική κι ακόμα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα της κανονικής του ίδιου μαθήματος.
Off Topic
Νομίζω είναι "Σοβαρότις 0.."
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Εντάξει, δεν αντιλέγω, είναι γενικά άσχημη η κατάσταση. Για μένα έχουν και οι δύο πλευρές ευθύνες, οπότε πάει γενικά η έλλειψη σοβαρότητας..
offtopic: Στο word τα κοκκινίζει και τα δύο
Με 'η' όμως μου ταιριάζει πιο καλά..
offtopic: Στο word τα κοκκινίζει και τα δύο
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Σίγουρα , αλλά φταίνε κυρίως αυτοί.
1) Μπορούν απλά για 1-2 μέρες το πολύ , να κλειστούν μέσα και να τα διορθώσουν όλα.Το ίδιο πράγμα συνέχεια πρέπει να διορθώνουν.Δεν είναι και καμιά φοβερή δουλειά.Εξάλλου τόσες μέρες κάθονταν με τις καταλήψεις.1-2 μέρες για αυτούς , ίσως να σημαίνουν 1-2 εξάμηνα για μας.
2) Επίσης ,είναι η δουλειά τους και πληρώνονται για αυτο.Έλεος δηλαδή...Αν δεν μπορούν να τα διορθώσουν στην ώρα τους λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας , ας πηγαίνουν τα μαθήματα στο τέλος της εξεταστικής.
1) Μπορούν απλά για 1-2 μέρες το πολύ , να κλειστούν μέσα και να τα διορθώσουν όλα.Το ίδιο πράγμα συνέχεια πρέπει να διορθώνουν.Δεν είναι και καμιά φοβερή δουλειά.Εξάλλου τόσες μέρες κάθονταν με τις καταλήψεις.1-2 μέρες για αυτούς , ίσως να σημαίνουν 1-2 εξάμηνα για μας.
2) Επίσης ,είναι η δουλειά τους και πληρώνονται για αυτο.Έλεος δηλαδή...Αν δεν μπορούν να τα διορθώσουν στην ώρα τους λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας , ας πηγαίνουν τα μαθήματα στο τέλος της εξεταστικής.
- tonypapadovic
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
ουτε ο ζαχος εχει βγαλει για επιστημη των υπολογιστωνε.... και δινουμε την δευτερα...

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Off Topic
Hengeo, προφανώς και γράφεται με 'η'!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου