Γενικά οπουδήποτε στο portal γίνεται αναφορά σε κάποιο ακαδημαϊκό έτος μόνο με έναν αριθμό (π.χ. 2006) εννοείται "2006-07". Δεν περίμενα ότι θα δημιουργούσε τόση σύγχυση, παρόλα αυτά όπως φαίνεται έχει δημιουργήσει (αυτό το περιστατικό δεν είναι το μόνο), γι' αυτό όπου βρίσκω τέτοιες αναφορές τις διορθώνω.
Στις καρτέλες των μαθημάτων και των καθηγητών διορθώθηκε η ένδειξη της περιόδου ώστε να εμφανίζεται με δυο αριθμούς (π.χ. 2006-07). Όπου αλλού βρίσκετε σκέτους αριθμούς (π.χ. 2006) παρακαλώ ενημερώστε με να τους αντικαθιστώ με το σαφές αντίστοιχό τους
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
όταν κλικάρω σε έναν διδάσκοντα και μου λέει τα μαθήματα που έχει διδάξει, υπάρχει το σχετικό πρόβλημα
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Γενικά οπουδήποτε στο portal γίνεται αναφορά σε κάποιο ακαδημαϊκό έτος μόνο με έναν αριθμό (π.χ. 2006) εννοείται "2006-07"
το ορθο ειναι να βλεπουμε 2007 για το ακαδ ετος 2006-07... αυτο εννοεις?
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα
όχι, εννοεί ότι αντί να λέει 2006-07 λέει 2006. και έτσι υπάρχει το μπέρδεμα, γιατί δεν ξέρεις αν αναφέρεται στο 2005-06 ή στο 2006-07. αλλά απ'ότι φαίνεται θα διορθωθεί
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-Άγνωστου
Εννοείτε ότι δεν έχει ήδη διορθωθεί; Μπορείτε να μου πείτε σε ποιο σημείο (π.χ. παραθέτοντας ένα link) εμφανίζονται ακόμα περίοδοι μόνο με έναν αριθμό έτους (π.χ. 2006);
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
-Άγνωστου