MUSE [4/10/2007]
MUSE [4/10/2007]
Επί τη ευκαιρία, ορίστε και οι ώρες του live της 4ης Οκτωβρίου:
18.30: Oι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό στις 18.30, όπως αναγράφεται και στο εισιτήριο.
Θα υπάρξει αρκετός χρόνος ώστε να μπείτε στον χώρο του Terra Vibe Park, να επισκεφθείτε το merchandise point για να αποκτήσετε τα Muse memorabilia και να προωθηθείτε στις περιοχές που αντιστοιχούν στο εισιτήριο σας, ακολουθώντας τις οδηγίες των σημάτων εντός του χώρου, αλλά και του προσωπικού που εργάζεται για την καλή σας εξυπηρέτηση.
20.30: Οι Muse βγαίνουν στη σκηνή !!
18.30: Oι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό στις 18.30, όπως αναγράφεται και στο εισιτήριο.
Θα υπάρξει αρκετός χρόνος ώστε να μπείτε στον χώρο του Terra Vibe Park, να επισκεφθείτε το merchandise point για να αποκτήσετε τα Muse memorabilia και να προωθηθείτε στις περιοχές που αντιστοιχούν στο εισιτήριο σας, ακολουθώντας τις οδηγίες των σημάτων εντός του χώρου, αλλά και του προσωπικού που εργάζεται για την καλή σας εξυπηρέτηση.
20.30: Οι Muse βγαίνουν στη σκηνή !!
' Όσο υπάρχουν σφαγεία θα υπάρχουν και πεδία μαχών ' - L. Τolstoy
- Master Chief
- Real Name: φουφουτος
^ +1
Εξάλλου είναι 40 eu τα "καλά" ( που προτείνω, είναι κρίμα να μην απολαύσετε τη βραδιά ) αλλά έχει και με 25 eu ( στην αναβροχιά.. και στην αφραγκιά επίσης όλα καλοδεχούμενα είναι
).
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ : Πάρτε κάποιο βαρύ μπουφάν / αντιανεμικό / αδιάβροχο μαζί σας. 
Δε θα κάνει απλώς "λίγη δροσιά" το βράδυ, μέσα φθινοπώρου, στη Μαλακάσα.. θα έχει το κρύο της
!!
Εξάλλου είναι 40 eu τα "καλά" ( που προτείνω, είναι κρίμα να μην απολαύσετε τη βραδιά ) αλλά έχει και με 25 eu ( στην αναβροχιά.. και στην αφραγκιά επίσης όλα καλοδεχούμενα είναι
Δε θα κάνει απλώς "λίγη δροσιά" το βράδυ, μέσα φθινοπώρου, στη Μαλακάσα.. θα έχει το κρύο της
-
nouvelle vague
- Real Name: nada
- Facebook ID: 0
Eγώ έχω ______
WOOOWWWWW !!!
Ο τύπος είναι απίστευτα ταλαντούχος μουσικός - σε κάποια στιγμή κανείς δεν χειροκροτούσε/τραγουδούσε ώστε απλά να τον βλέπουν να παίζει.
Εξαιρετικός ήχος και video - όσοι δεν πήγατε ( δεν πρέπει να είσασταν και πολλοί... ) χάσατε!!
:D :D
WOOOWWWWW !!!
Ο τύπος είναι απίστευτα ταλαντούχος μουσικός - σε κάποια στιγμή κανείς δεν χειροκροτούσε/τραγουδούσε ώστε απλά να τον βλέπουν να παίζει.
Εξαιρετικός ήχος και video - όσοι δεν πήγατε ( δεν πρέπει να είσασταν και πολλοί... ) χάσατε!!
- Master Chief
Ούτε εγώ έχω λόγια...
Έχω όμως αυτό (φωτο):
Και για όσους θέλουν να εμβαθύνουν πέρα από τις επίσημες κυκλοφορίες:
Έχω όμως αυτό (φωτο):
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://rapidshare.com/files/60435400/MUSE___Athens_pics.zipΚώδικας: Επιλογή όλων
http://rapidshare.com/files/60888356/Muse_B-sides.rarGods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense.
- Mulholland Vader
- Real Name: Γιαννης
Γαμωτο, εγραφα την επομενη. Μια απο τις ελαχιστες συναυλιες που δεν ηθελα να χασω με τιποτα. Ξενερωσα. Πειτε οτι ηταν χαλια ρε. 
Ρε παιδια, εσεις οι υπευθυνοι για το "εξοδος" subforum, χαιρω πολυ, μπαρακια, κλαμπακια, θεατρα και ταβερνες ξερω κι εγω, καμια Χημικο Μηχανικο ξαδερφη δεν εχετε να γνωρισουμε?
- Master Chief
Δωράκι:
Pass: muse
PS: Mulholland Vader, θεϊκό avatar.. The fountain rules!!!
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://rapidshare.com/users/VC0M33PS: Mulholland Vader, θεϊκό avatar.. The fountain rules!!!
Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense.