Έδιωξαν το Γκύ από το mad
Συντονιστής: AlexandraDC
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Έδιωξαν το Γκύ από το mad
Οσοι παρακολουθητε mad οπως εγω καμια φορα σιγουρα θα εχετε πετυχει τον Γκυ το γνωστο ελληνογαλλο παρουσιαστοι.Υπαρχουν αρκετοι που δεν το συμπαθουν για το δικο τους λογο ο καθενας παρολα αυτα αντικειμενικα εχει φαση.
Για ριξτε μια ματια σε αυτο τo link και πειτε καμια γνωμη
Για ριξτε μια ματια σε αυτο τo link και πειτε καμια γνωμη
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
ποιος ειναι ο γκυ?

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- The Godfather
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
δεν πιστευω να μιλατε απαξιωτικα για τον Απολλωνα τον Φοιβο το Φωτοδοτη τον Τοξοβολο τον υιο του Σωτηρος Διος που εσωσε τους ανθρωπους απο τους Νεφελιμ και τους εστειλε στα ταρταρα στην ερημο Τακλαμακαν....

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Kαλύτερα..
Καλό παιδί φαίνεται αλλά σιχαίνομαι τους ανθρώπους που κάνουν τον καραγκιόζη δημόσια σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να αποκτήσουν στυλ.
Και όσοι τον παρακολουθούσατε μην στεναχωριέστε· κάπου αλλού -σε τηλεόραση ή ραδιοφωνο- θα βρει εκπομπή.
υγ. Ο Γκύ στην Ελληνοφρένεια - εδώ και τώρα! :P

Καλό παιδί φαίνεται αλλά σιχαίνομαι τους ανθρώπους που κάνουν τον καραγκιόζη δημόσια σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να αποκτήσουν στυλ.
Και όσοι τον παρακολουθούσατε μην στεναχωριέστε· κάπου αλλού -σε τηλεόραση ή ραδιοφωνο- θα βρει εκπομπή.
υγ. Ο Γκύ στην Ελληνοφρένεια - εδώ και τώρα! :P
' Όσο υπάρχουν σφαγεία θα υπάρχουν και πεδία μαχών ' - L. Τolstoy
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Ξέχασες το "Μπήχτη" και "Αηγεννέτη"...O_Xamenos έγραψε:δεν πιστευω να μιλατε απαξιωτικα για τον Απολλωνα τον Φοιβο το Φωτοδοτη τον Τοξοβολο τον υιο του Σωτηρος Διος που εσωσε τους ανθρωπους απο τους Νεφελιμ και τους εστειλε στα ταρταρα στην ερημο Τακλαμακαν....
Για τον Γκυ ψιλοζμπούτσαμ... είχα ακούσει μια φήμη ότι ο τρόπος που μιλάει είναι ψεύτικος...

"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."