Έκλεισε το oink!!!!!;;;;;
Συντονιστές: kostas213, markelos
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Έκλεισε το oink!!!!!;;;;;
Φαίνεται πως το oink έκλεισε.. :( :( :(
Το έκλεισαν, δηλαδή, για την ακρίβεια και συνέλαβαν το διαχειριστή του.. Πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια!! Κάποιος που να χει ακούσει κάτι άλλο;;; Ήταν ό,τι καλύτερο μου 'χει τύχει από εποχής Napster..
Δείτε εδώ
Άρθρο της IFPI
Το έκλεισαν, δηλαδή, για την ακρίβεια και συνέλαβαν το διαχειριστή του.. Πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια!! Κάποιος που να χει ακούσει κάτι άλλο;;; Ήταν ό,τι καλύτερο μου 'χει τύχει από εποχής Napster..
Δείτε εδώ
Άρθρο της IFPI
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
τι ειναι το οινκ???

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
ευτυχώς που δεν είχα γραφτεί στο oink
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Γνωριζει κανεις αν υπαρχει και στην ελλαδα νομοθετικο πλαισιο που να ποινικοποιει το "κατεβασμα" αρχειων προστατευομενων απο πνευματικα δικαιωματα, απο torrents ή p2p;
Περα απο την εμπορια υλικου προστατευμενου απο πνευματικα διακιωματα(που ειναι σιγουρα παρανομο), ειναι παρανομη και η απλη κατοχη του, οταν μπορει να αποδειχτει πως ως προελευση εχει καποιο torrent ή site;
Γενικα μιλωντας παντα.
Περα απο την εμπορια υλικου προστατευμενου απο πνευματικα διακιωματα(που ειναι σιγουρα παρανομο), ειναι παρανομη και η απλη κατοχη του, οταν μπορει να αποδειχτει πως ως προελευση εχει καποιο torrent ή site;
Γενικα μιλωντας παντα.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Απ' όσο γνωρίζω (παρόλα αυτά θέλει ψάξιμο, όπως προτείνεις), η ευρωπαϊκή ένωση έχει κάνει αρκετές κινήσεις και έχει δώσει κατευθύνσεις στα περισσότερα κράτη μέλη για υιοθέτηση ενός πλαισίου σχετικά με την κατοχή υλικού που αποτελεί ή σχετίζεται με κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.noir έγραψε:Γνωριζει κανεις αν υπαρχει και στην ελλαδα νομοθετικο πλαισιο που να ποινικοποιει το "κατεβασμα" αρχειων προστατευομενων απο πνευματικα δικαιωματα, απο torrents ή p2p;
Γενικα μιλωντας παντα.
Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΠΙ, όπως και οι διεθνείς "οργανισμοί" έχουν κάθε λόγο να επιδιώξουν με κάθε τρόπο την ποινικοποίηση κατοχής τραγουδιών mp3 (χωρίς να έχει αγορασθεί το πρωτότυπο), συνεπώς το θεωρώ απλώς θέμα χρόνου.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Από αυτά που γράφεις συμπεραίνω ότι προφανώς δεν έχεις ιδέα τι είναι... Ο μεγαλύτερος torrent tracker για μουσική, από αυτούς που γνωρίζω και μπορώ/-ούσα να έχω πρόσβαση τουλάχιστον.. Βέβαια μπορείς να θεωρήσεις ότι είμαι καμένος με τη μουσική, οπότε οκ για το πρώτο..skywalker έγραψε:kapoio kameno site.
@Timo man xalarose yparxoun arketa alla.Ama thes tragoudia palepse tin me to limewire
Από πού το συμπέρανες; Επειδή το oink είχε μόνο μουσική; Έξυπνος είσαι τελικά.. (σόρυ για το ύφος)skywalker έγραψε:Ama thes tragoudia...
Όσο για το limewire.. ουδέν σχόλιον.. Απλώς, μη συγκρίσιμα πράγματα.
Δεν έγραφε αυτό απ' την αρχή.LocknLoad έγραψε:Δεν ειδες τι γραφει η σελιδα του Oink????
Μπα, δεν πιστεύω να κάθονται να παρακολουθούν 200.000 χρήστες έναν έναν.. Τώρα, ειδικά για μένα, μένω σε άσυλο 8) (Και δεν εννοώ το ΔρομοκαΐτειοLocknLoad έγραψε:Παει! Τωρα σιγουρα μας παρακολουθουν!!!
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Στην Ελλάδα, αν και δε γνωρίζω τη νομοθεσία, υπάρχει υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και είναι αρκετά καταρτισμένη και ικανή.
Έτυχε πριν 2 χρόνια να γνωρίσω άτομο που δουλεύει εκεί και μου είπε πως υπάρχει στην δικαιοδοσία τους η δυνατότητα να ασκήσουν δίωξη στους παράνομους downloaders αλλά έχουν τόση δουλειά με πορνογραφία (κυρίως παιδική) και κομπίνες που δεν μπαίνουν στον κόπο, όχι ακόμη, όχι πριν τους αναγκάσει η Ε.Ε.
Έτυχε πριν 2 χρόνια να γνωρίσω άτομο που δουλεύει εκεί και μου είπε πως υπάρχει στην δικαιοδοσία τους η δυνατότητα να ασκήσουν δίωξη στους παράνομους downloaders αλλά έχουν τόση δουλειά με πορνογραφία (κυρίως παιδική) και κομπίνες που δεν μπαίνουν στον κόπο, όχι ακόμη, όχι πριν τους αναγκάσει η Ε.Ε.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
soz! Δεν το'ξερα. Νομιζα οτι ηθελες να δουμε το ολο σκηνικο.LocknLoad έγραψε:
Δεν ειδες τι γραφει η σελιδα του Oink????
Δεν έγραφε αυτό απ' την αρχή.
Κατι διαβασα σε μια εφημεριδα (Τα Νεα μαλλον) για ενα καινουργιο "βαλιτσακι" της ΕΥΠ. Λενε με αυτο μπορουν να παρακολουθησουν 3000 (ή 5κ) τηλεφωνα και υπολογιστες. Δεν θα ειναι και οι 200.000 στην Ελλαδα αρα το "βαρος" "κατανεμεται" σχετικα ανετα (για ΑΥΤΟΥΣ!). Αν μας κυνηγησουν θα ερθουμε να μεινουμε μαζι σου...LocknLoad έγραψε:
Παει! Τωρα σιγουρα μας παρακολουθουν!!!
Μπα, δεν πιστεύω να κάθονται να παρακολουθούν 200.000 χρήστες έναν έναν.. Τώρα, ειδικά για μένα, μένω σε άσυλο Cool (Και δεν εννοώ το Δρομοκαΐτειο Razz)
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
koita timo den xero ti psaxneis alla genika ego psaxno polla kai diafora.Einai gegonos oti den to exo xanakousei to oink{kai ayto den einai aparaitita kalo giati simenei oti den einai to uber site pou mou parousiazeis}.Yparxoun arketa site sta opoia mporeis na breis otidipote.Kai an thes na to tsekaroume pes mou kati pou ypirxe ekei na sto psaxo ego na doume an tha to bro allou.
Oso gia to megalyteros torrent tracker gia mousiki ase me na amfibalo
Oso gia to megalyteros torrent tracker gia mousiki ase me na amfibalo
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
skywalker, ήταν όντως ο μεγαλύτερος tracker για μουσική. Στο λέω κι εγώ που δεν ήμουν γραμμένος, απλά ήξερα τη φήμη του.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-Άγνωστου
-Άγνωστου