Χρυσή Αυγή στο Φυσικό

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
temfeboy

Χρυσή Αυγή στο Φυσικό

Δημοσίευση από temfeboy »

Έγινε περιστατικό με άτομα της Χρυσής Αυγής που κάναν τη "βόλτα" τους στο Φυσικό

Χτύπησαν διδακτορικό  φοιτητή στο πόδι και τον τραυμάτισαν.
 Ευτυχώς δεν έπαθε σοβαρή ζημιά.
 Όμως θα μπορούσαν να είχαν γίνει χειρότερα.
 Ο φοιτητής δε τους προκάλεσε καθόλου. Απλά τον βρήκαν στο δρόμο τους πριν φύγουν και υποθέτουμε ότι τους ενόχλησε η εμφάνισή του (μακρυά μαλλιά, μούσια, σκουλαρίκι)

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, τη στιγμή που μέλη της χρυσής αυγής επαναλαμβάνουν παρόμοια περιστατικά.

Περιμένω να ακούσω σοβαρές προτάσεις για αυτά τα ζητήματα

Η συζήτηση στο forum του φυσικού είναι εδώ:

http://www.cc.uoa.gr/~ctrikali/discus/m ... tml?119331
Ευ-Αγγελος
Real Name: ...
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Ευ-Αγγελος »

Καλά δεν τους είχαν κλείσει στη στενή αυτούς.Είχα ακούσει πως είχαν δικαστεί και είχε απαγορευθεί η δράση της οργάνωσης.
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Ευ-Αγγελος έγραψε:Καλά δεν τους είχαν κλείσει στη στενή αυτούς.Είχα ακούσει πως είχαν δικαστεί και είχε απαγορευθεί η δράση της οργάνωσης.
Βασικα εχουν κλεισει τα γραφεια της στην αθηνα. Στη σαλονικη λειτουργουν ακομα.. Ισως οχι ως χρυση αυγη αλλα με καποια παρακλαδια αλλων νεολαιων. Βλεπε γαλαζια στρατια και τα τοιαυτα...

Προσοχη, το σαββατο εχουν παρτυ στο αλσος ελληνικου στρατου,  κοντα στο ΕΜΠ. Οταν εχεις να κανεις με κρετινους που κουβαλανε μαχαιρια πρεπει να περιμενεις τα παντα....  :?

Ειδικα φετος εχουν κανει αρκετα χτυπηματα....
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
temfeboy

Ποια στενή; Πριν λίγες μέρες ο antenna (ή δε θυμάμαι σε ποιο κανάλι το πέτυχα) είχε πρώτη μούρη έναν κουστουμάκια της χρυσής αυγής να λέει τη γνώμη του για τους μετανάστες.

Εδώ βγάζουν τον Καρατζαφέρη αντιφρονούντα στη χούντα. Τον βάλαν και στη βουλή μαζί με Πλεύρη και Βορίδη. Τι λέμε τώρα.

Αυτό που ρωτάω συγκεκριμένα είναι - ότι δεδομένου ότι έχει αυξηθεί η μάζα τους και παρατηρώ μέσα από αυτό και άλλα forum ότι και εντός πολυτεχνείου υπάρχουν τέτοια στοιχεία- αν μπορούν να κάνουν οι φοιτητές κάτι οργανωμένα ή μη ώστε να προστατεύσουν τον εαυτό τους, αν όχι το πανεπιστήμιο από τέτοια φαινόμενα.  

Και ο λόγος που ρωτάω είναι ότι αυτά τα φαινόμενα πλέον ίσως να αρχίσουμε τα βλέπουμε πιο συχνά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος temfeboy την Πέμ Οκτ 25, 2007 3:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

temfeboy έγραψε:Εδώ βγάζουν τον Καρατζαφέρη αντιφρονούντα στη χούντα. Τον βάλαν και στη βουλή μαζί με Πλεύρη και Βορίδη. Τι λέμε τώρα.
Μην τα μπερδεύεις. Άλλοι βγάζουν τον Καρατζαφέρη αντιφρονούντα και άλλοι τον βάνανε στη βουλή.

Οι φοιτητές δεν μπορούν να "προστατέψουν" τους εαυτούς τους από τους κακούς εαυτούς τους (βλ. ξύλο στις Γ.Σ. και στις εκλογές, κλπ), θα προστατέψουν οποιονδήποτε από μερικά φασιστάκια;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
temfeboy

οι ίδιοι είναι που επετρέψαν στον Καρατζαφέρη να ποζάρει στα κανάλια και να λέει ότι θέλει και οι ίδιοι που τον προβάλλαν και μπήκε στην βουλή

σε αυτό που λες έχεις δίκιο. Επειδή λοιπόν τα περιστατικά αγριεύουν, μήπως είναι ώρα να σκεφτόμαστε περισσότερο το θέμα της βίας μέσα στο πανεπιστήμιο από όπου και αν προέρχεται;

γιατί αυτό που βλέπουμε ως τώρα με τις αριστερές παρατάξεις είναι να πέφτει λίγο ξύλο για την εκτόνωση ή για να επιβάλλουν τη γνώμη τους. Σαφώς υπάρχει μία δυσανασχέτιση σε αυτό και η συνήθης επιλογή είναι η αποχή (κακώς) από τις "συλλογικές" διαδικασίες.

αλλά το θέμα με μαχαιριές κλπ που έρχεται από την άλλη πλευρά είναι ακόμα πιο σοβαρό και γι αυτό το επισημαίνω
Neo
Real Name: Thomas Anderson

Δημοσίευση από Neo »

Χάρη, θα έκανες το ίδιο αν επρόκειτο για αναρχικούς που δείραν ΔΑΠίτες; Αν όχι, δε νομίζω ότι έχει νόημα να συζητάμε τι θα "κάνουμε" ως φοιτητές. Άσε τους να σκοτώνονται... Κάποια στιγμή θα λιγοστέψουν έτσι όπως πάει...
Άβαταρ μέλους
temfeboy

Πας καλά;

Να επισημάνω το άτομο δε βρίσκεται σε παράταξη

Οι ιδεολογικές μου καταβολές σε πείραξαν Neo;

Νομίζεις ότι όταν τα ΕΑΑΚ χτυπάνε άτομα από την ΕΔΡΑ για ψηφοθηρικούς λόγους έχω κλειστά τα μάτια;

Τα σοβαρότερα περιστατικά που έχω ακούσει,όμως,  ήταν securitάς να χτυπίσει αναρχικό με σφαίρα στο πόδι (καταλάθως ίσως) στο κάτω πολυτεχνείο

και όταν ΟΝΝΕΔίτες χτύπησαν μία κοπέλα των ΕΑΑΚ (την κουρέψαν, της βάψαν τα μαλλιά μπλε και τη στείλαν στο νοσοκομείο από το ξύλο)  

θέλω να πιστεύω ότι την ίδια στάση θα είχα και αν αναρχικοί κάναν παρόμοια

Τα παραπάνω, όμως, 2 περιστατικά είναι σχετικά μεμονομένα

Οι τακτικές της Χρυσής Αυγής στην ΠΡΑΞΗ
 χαρακτηρίζονται από μία επαναληψιμότητα και είναι πολύ σοβαρές για ανθρώπινες ζωές.

Βρίσκω τελείως απαράδεκτη τη στάση σου που εμμέσως πλην σαφώς λες
 "αν ήταν αναρχικοί θα τους κάλυπτες ή δε θα το ανέφερες καν"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος temfeboy την Πέμ Οκτ 25, 2007 4:15 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Neo

Δημοσίευση από Neo »

Ξέρεις ότι πολλές φορές οι "καταβολές" μας έχουν συναντηθεί. Εφόσον όμως δεν θα μίλαγες για το ένα, γιατί σε πειράζει το άλλο; Αν δεν το καταλαβαίνεις, τότε δεν είμαι εγώ μόνο που δεν πάω καλά...
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

@ Neo:
temfeboy έγραψε: θέλω να πιστεύω ότι την ίδια στάση θα είχα και αν αναρχικοί κάναν παρόμοια
@ temfeboy:
temfeboy έγραψε:Περιμένω να ακούσω σοβαρές προτάσεις για αυτά τα ζητήματα
Εσύ τι προτείνεις; Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.. Δεν είναι στο χέρι μας νομίζω. Αν π.χ. εμένα μια μέρα μου τη δώσει και βγω με ένα μαχαίρι και σε μαχαιρώσω στο Πολυτεχνείο, πώς θα μπορέσεις να το αποτρέψεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος; (Έχεις και μούσια, πρόσεχε :P)
Αυτό που μπορεί να γίνει είναι η σύλληψή μου, αφού όμως το έχω κάνει..
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Κατα καποιο τροπο off topic:
Off Topic
ΟΝΝΕΔιτες?... Τοσες παραταξεις, τοσα αρχικα... (Η νεολεα της ΝΔ?)
χτύπησαν μία κοπέλα των ΕΑΑΚ (την κουρέψαν, της βάψαν τα μαλλιά μπλε και τη στείλαν στο νοσοκομείο από το ξύλο)  
Τι αρρωστεια ηταν αυτη?????? Πια νιωθω σαν να ειμαι ο απολυτος μ@λ@κ@ς που μεγαλωσα με αρχες τυπου "Δεν δερνουμε γυναικες" κ.α. σε αυτον τον πλανητη! Μονο σε ενα κουρεμα μαλλιων (σαν τιμωρια) συμφωνησα στη ζωη μου (και ψιλονιωθω τυψεις για αυτο [αν και περηφανος {κατα καποιο τροπο}]) οταν κουρεψαν (ξυρισαν σχεδον) τα μαλλια των φιλοναζι στην Γαλλια μετα την απευλευθερωση της (και φανταζομαι και σε αλλες χωρες).
της βάψαν τα μαλλιά μπλε
???

Αρα ηταν προσχεδιασμενο. Αλλιως που την βρηκαν την μπογια?

Πως μετα να μην θελω να πω πραγματα τυπου
για αναρχικούς που δείραν ΔΑΠίτες
"Αφου το αξιζαν"?
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator

LocknLoad έγραψε:Πως μετα να μην θελω να πω πραγματα τυπου
για αναρχικούς που δείραν ΔΑΠίτες
"Αφου το αξιζαν"?
Καλώς ήρθες στον κύκλο της βίας. Πάρε ένα μαδέρι και περίμενε να περάσουν από μπροστά σου κάποιοι που θα "το αξίζουν", ή περίμενε να θεωρήσει κάποιος άλλος ότι εσύ "το αξίζεις".

Δεν είναι λογική αυτή, και συμφωνώ με τον Neo. Έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά. Κάφροι παντού, αλλά όταν πέφτουν μπουνίτσες ή ανοίγουν κεφάλια ανάμεσα σε μαυροκόκκινες συμπλοκές το βαφτίζουμε πολιτική αντιπαράθεση. Αν μπούνε μέσα φρικιά ή χρυαυγίτες τότε γίνεται φασισμός; Δεν κουρευόμαστε όλοι λέω γω...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Neo

Δημοσίευση από Neo »

Ακριβώς... Πλέον, με όσα γίνονται εμένα δε μου κάνει τίποτα εντύπωση. Άμα δεν έχεις ακούσει την ιστορία και από τις 2 πλευρές, τότε δεν ενδιαφέρεσαι, οπότε άστο καλύτερα και μη λες τίποτα.

Πάντως αν είναι αυτή που φαντάζομαι...
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator

... κι εγώ το ίδιο θα έκανα :P 8)
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Δεν κουρευόμαστε όλοι λέω γω...
Ο φιλος στο avatar σου δεν χρειαζεται...
Πάρε ένα μαδέρι και περίμενε να περάσουν από μπροστά σου κάποιοι που θα "το αξίζουν", ή περίμενε να θεωρήσει κάποιος άλλος ότι εσύ "το αξίζεις".
Χμμμ... καλη ιδεα... ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου την πεσουν... Παντως εγω ειμαι ενας ουδετερος παρατηρης (περιπου. Ισως πιο σωστο θα ηταν το "Εχω αποψη για τα παντα αλλα δεν συμμετεχω σε τπτ [αλλοστε καμμια παραταξη δεν με εκφραζει απολυτος. Τι πλακα εχει να τρωω ξυλο μονος μου? {γιατι αργα η γρηγορα σε αυτο θα καταληψω}]). Κατι σαν την Ελβετια. Να δεις που στο τελος θα μου δεινουν να "φυλαω" τα χρηματα οι οποιοιδηποτε οσο θα χτυπιουνται.
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”