Έστω ότι διαβάζω ένα topic χωρίς να έχω συνδεθεί. Αν πατήσω σύνδεση και βάλω κωδικό και nick δε με επιστρέφει στο topic που διάβαζα, απλώς έχοντάς με συνδέσει. Με βγάζει στην αρχική σελίδα του forum. Το ίδιο συμβαίνει και αντίστροφα, αν πατήσω αποσύνδεση. Καθώς και κάποιες φορές αν πατήσω post reply ή και σε άλλες περιπτώσεις που δεν έχω εντοπίσει ακριβώς.
Δεν ξέρω αν ο τίτλος του topic που άνοιξα είναι ο καταλληλότερος. Αν κάποιος moderator έχει κάποιον καλύτερο υπόψιν του ας τον αλλάξει.
Σύνδεση μετά από ανάγνωση topic
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Ναι, το ίδιο συμβαίνει επίσης αν ξεκινήσεις (έχοντας κάνει login) να γράφεις ένα post, ενδιαμέσως σου κοπεί η σύνδεση στο Internet (οπότε αλλάζεις IP=>χάνεις το login σου στο site) και πατήσεις submit. Θα σε βγάλει να κάνεις login αλλά δεν θα σου ξαναδείξει το κείμενο που έγραφες, θα πρέπει να πατήσεις back.
Αυτό το θέμα σχετίζεται με το phpbb, και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα (τουλ. χωρίς να φτύσουμε αίμα). Καλό θα ήταν σε θέματα που αφορούν το forum του semfe.gr να περιμένουμε την νέα έκδοση phpbb 3 (που ελπίζωουμε ότι θα βγει το πολύ μέχρι το τέλος του χρόνου
)
Αυτό το θέμα σχετίζεται με το phpbb, και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα (τουλ. χωρίς να φτύσουμε αίμα). Καλό θα ήταν σε θέματα που αφορούν το forum του semfe.gr να περιμένουμε την νέα έκδοση phpbb 3 (που ελπίζωουμε ότι θα βγει το πολύ μέχρι το τέλος του χρόνου
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Όσο για την αποσύνδεση είναι λογικό. Σκέψου να βλέπεις π.χ. το "Μόνο γιαμέλη" ή κάποιο άλλο κρυφό προς τους επισκέπτες θέμα.
Αντί να το ελέγξει σε πετάει στην κεντρική. Έτσι κι αλλιώς όταν έχεις επιλέξει αποσύνδεση είναι λογικό ότι τελείωσες με αυτό που έβλεπες/διάβαζες.
Από την άλλη, έχω την εντύπωση ότι κατά τη σύνδεση σου κάνει redirect εκεί που ήθελες να πας κι όχι στην κεντρική.
Τουλάχιστον αυτό έκανε τώρα που δοκίμασα να πατήσω μια συζήτηση στο "μόνο για μέλη" ως επισκέπτης. Μου είπε να συνδεθώ και μετά με πήγε απευθείας στη συζήτηση.
Κάνε το κλασικό (όπως το restart στα windows) να σβήσεις τα cookies σου μήπως στρώσει.
Αντί να το ελέγξει σε πετάει στην κεντρική. Έτσι κι αλλιώς όταν έχεις επιλέξει αποσύνδεση είναι λογικό ότι τελείωσες με αυτό που έβλεπες/διάβαζες.
Από την άλλη, έχω την εντύπωση ότι κατά τη σύνδεση σου κάνει redirect εκεί που ήθελες να πας κι όχι στην κεντρική.
Τουλάχιστον αυτό έκανε τώρα που δοκίμασα να πατήσω μια συζήτηση στο "μόνο για μέλη" ως επισκέπτης. Μου είπε να συνδεθώ και μετά με πήγε απευθείας στη συζήτηση.
Κάνε το κλασικό (όπως το restart στα windows) να σβήσεις τα cookies σου μήπως στρώσει.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...