Χρυσή Αυγή στο Φυσικό
@Timos
Τιμό δεν ξέρω. Γι αυτό ρώτησα τη γνώμη των επισκεπτών του forum. Για να έχω κάποια ιδέα. Μια πρώτη σκέψη είναι να απευθυνθούμε στις πρυτανείες να εκφράσουν την αντίθεσή τους σε αυτά τα περιστατικά και να καλέσουν δημόσια (ΜΜΕ κλπ) τα μέλη της Χρυσής Αυγής να σταματήσουν να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες που μπορεί να προκσλέσουν δολοφονία.
Αν υπάρξει και κάποια κίνηση για να κλείσουν τα γραφεία στη Θεσσαλονική ή όπου υπάρχουν ή περιοδικού αν τυπώνουν, ίσως να βοηθήσει στην αποτροπή τέτοιων περιστατικών.
Από κει και πέρα δεν ξέρω, περιμένω να δω και άλλες γνώμες. Κάποια από τα παραπάνω που έγραψα ίσως φέρουν και αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τιμό δεν ξέρω. Γι αυτό ρώτησα τη γνώμη των επισκεπτών του forum. Για να έχω κάποια ιδέα. Μια πρώτη σκέψη είναι να απευθυνθούμε στις πρυτανείες να εκφράσουν την αντίθεσή τους σε αυτά τα περιστατικά και να καλέσουν δημόσια (ΜΜΕ κλπ) τα μέλη της Χρυσής Αυγής να σταματήσουν να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες που μπορεί να προκσλέσουν δολοφονία.
Αν υπάρξει και κάποια κίνηση για να κλείσουν τα γραφεία στη Θεσσαλονική ή όπου υπάρχουν ή περιοδικού αν τυπώνουν, ίσως να βοηθήσει στην αποτροπή τέτοιων περιστατικών.
Από κει και πέρα δεν ξέρω, περιμένω να δω και άλλες γνώμες. Κάποια από τα παραπάνω που έγραψα ίσως φέρουν και αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Από την Αθήνα να κλεισουν τα γραφεία της Θεσσαλονίκης δε νομίζω να γίνεται.
Όσον αφορά τις προτάσεις, κι εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω τι εννοείς. Αυτό με τις πρυτανείες είναι καλή ιδεά, κατά τη γνώμη μου, αλλά για να γίνει σε πρυτανείες κι όχι σε πρυτανεία (προφανώς, εννοώ την δική μας), πιστεύω πρέπει να κινηθεί κόσμος κι από άλλες σχολές.
Όσον αφορά τις προτάσεις, κι εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω τι εννοείς. Αυτό με τις πρυτανείες είναι καλή ιδεά, κατά τη γνώμη μου, αλλά για να γίνει σε πρυτανείες κι όχι σε πρυτανεία (προφανώς, εννοώ την δική μας), πιστεύω πρέπει να κινηθεί κόσμος κι από άλλες σχολές.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Εχω φιλους και απο 2 πλευρες και ακουω την ΙΔΙΑ γκρινια για τους αλλους. Τις ιδιες κατηγοριες που εχω ακουσει απο τους μεν εχω ακουσει και απο τους δεν με μικροδιαφορες (εκτος το ολο θεμα με τους βαθμους και την ΔΑΠ πραγμα που μου εχει επιβββωσση ΔΑΠιτισα [αλλα οτι δεν γινεται οσο υπερβολικα οσο μου το ειχε πρωτοπει ΠΣΚιτισα])Άμα δεν έχεις ακούσει την ιστορία και από τις 2 πλευρές
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
Αν θυμαμαι καλα στο φορουμ εχουν γινει κατα καιρους καταγγελιες για διαφορα περιστατικα βιας απο διαφορες πλευρες. Γιατι αυτο το ιδιαιατερο ενδιαφερον για τους λογους που κινητοποιησαν το temfeboy να δημοσιευσει το συγκεκριμενο περιστατικο;
Δε θα επρεπε να απασχολει την πανεπιστημιακή κοινοτητα;
Οταν ειχε γινει το χτυπημα σε κνιτη απο αναρχικους (καταλαθος - τον περασαν για ασφαλιτη) δε καταδικαστηκε απο ολες τις πλευρες γενικοτερα και στις ΓΣ με σχετικο ψηφισμα;
Ο καθενας κανει την κριτικη και την αυτοκριτικη του... Αλλα οι συγκεκριμενες σποντες για τις ιδεολογικες καταβολες συγκεκριμενα του temfeboy μονο κακοπροαιρετο και προβοκατορικο ρολο δειχνουν να παιζουν... Δηλαδη, αν δημοσιευε οποιοσδηποτε αλλος το περιστατικο θα μπορουσε να ξεκινησει μια διαδικασια καταδικης του περιστατικου, και αντιμετωπισης του φαινομενου και οχι αυτου που το δημοσιευσε;;;;
Και να διευκρινισουμε πως οταν λεμε δαπιτες, εννοουμε 25αρηδες και 30αρηδες ΟΝΝΕδιτες που "ξεχασαν" να παρουν πτυχιο ή περνουσαν συμπτωματικα εξω απο τις συνελευσεις της νομικης, της ΑΣΟΕΕ και λοιπων σχολων, και αν μη τι αλλο εχουν επαγγελματικη καταρτιση και σωματοτυπο πορτιερη... Οι τελευταιες "επιθεσεις" σε ΟΝΝΕΔιτες σε τετοιες φασεις ειχαν γινει οχι μονο απο αναρχικους προφανως, αλλα και απο ΕΑΑΚιτες και ΠΚΣιτες προκειμενου να απωθηθουν απο τις διαδικασιες της συνελευσης της εκαστοτε σχοληξς που επισκεπτοντουσαν "για παν ενδεχωμενο"...
Και για να μη ξεφευγουμε ισοπεδωνοντας τα παντα....ειναι πολλοι οι αναρχικοι που κουβαλανε οπλα (γκανια κανονικα) και μαχαιρια, στελνουν ανυποψιαστο πολλες φορες κοσμο στην εντατικη; Ποιες ακριβως ειναι οι ομοιοτητες σε αυτη την καθολα κακοπροαιρετη και προκλητικη συγκριση; Ειναι οι αναρχικοι που θα εχουν προταγματα φυλετικης καθαροτητας και θα καθαριζουν οποιου δε γουσταρουν το DNA; Μπερδευουμε τα πεσιματα στους μπατσους και σε αλλους καπιταλιστικους/κρατικους στοχους οπου προφανως και δεν ειναι η απωλεια ζωης ο στοχος, με το κρετινισμο ενος φασιστα;;;
Να γινοταν λογος για τη βια απεναντι στους μπατσους να το δεχτω και να το συζητησω.. για τα πεσιματα σε τραπεζες, κλπ κλπ να το συζητησουμε και αυτο... Για τη βια γενικοτερα ας μιλησουμε....
Αλλα το να εξοιωμωνονται κρετινοι που σφαζουν στο ονομα της φυλετικης καθαροτητας οποιον βρουν μπροστα τους και δε γουσταρουν τη φατσα επειδη ειναι "μαλιας", σκουροχρωμος ή αλλοδαπος, παιζει να ειναι ο χειροτερος λαικισμος που εχω ακουσει ποτε...ανταξιος των παραληρηματων του πλευρη..... Ακομα χειροτερα ενοχλησε η αντιμετωπιση απεναντι στο συναδελφο που ανεφερε το περιστατικο... Ελεος, ρε! Το αυτονοητο ειναι το ζητουμενο! Αλληλεγγυη μεταξυ μας οταν πανε να διεπραχθουν τετοια περιστατικα ωστε να προλαβαινονται και να απομωνονται οι υπαιτιοι!!! Δε θελουμε αλλο κουσουρη, ουτε αλλο τεμπονερα!!!
Δε θα επρεπε να απασχολει την πανεπιστημιακή κοινοτητα;
Οταν ειχε γινει το χτυπημα σε κνιτη απο αναρχικους (καταλαθος - τον περασαν για ασφαλιτη) δε καταδικαστηκε απο ολες τις πλευρες γενικοτερα και στις ΓΣ με σχετικο ψηφισμα;
Ο καθενας κανει την κριτικη και την αυτοκριτικη του... Αλλα οι συγκεκριμενες σποντες για τις ιδεολογικες καταβολες συγκεκριμενα του temfeboy μονο κακοπροαιρετο και προβοκατορικο ρολο δειχνουν να παιζουν... Δηλαδη, αν δημοσιευε οποιοσδηποτε αλλος το περιστατικο θα μπορουσε να ξεκινησει μια διαδικασια καταδικης του περιστατικου, και αντιμετωπισης του φαινομενου και οχι αυτου που το δημοσιευσε;;;;
Και να διευκρινισουμε πως οταν λεμε δαπιτες, εννοουμε 25αρηδες και 30αρηδες ΟΝΝΕδιτες που "ξεχασαν" να παρουν πτυχιο ή περνουσαν συμπτωματικα εξω απο τις συνελευσεις της νομικης, της ΑΣΟΕΕ και λοιπων σχολων, και αν μη τι αλλο εχουν επαγγελματικη καταρτιση και σωματοτυπο πορτιερη... Οι τελευταιες "επιθεσεις" σε ΟΝΝΕΔιτες σε τετοιες φασεις ειχαν γινει οχι μονο απο αναρχικους προφανως, αλλα και απο ΕΑΑΚιτες και ΠΚΣιτες προκειμενου να απωθηθουν απο τις διαδικασιες της συνελευσης της εκαστοτε σχοληξς που επισκεπτοντουσαν "για παν ενδεχωμενο"...
Και για να μη ξεφευγουμε ισοπεδωνοντας τα παντα....ειναι πολλοι οι αναρχικοι που κουβαλανε οπλα (γκανια κανονικα) και μαχαιρια, στελνουν ανυποψιαστο πολλες φορες κοσμο στην εντατικη; Ποιες ακριβως ειναι οι ομοιοτητες σε αυτη την καθολα κακοπροαιρετη και προκλητικη συγκριση; Ειναι οι αναρχικοι που θα εχουν προταγματα φυλετικης καθαροτητας και θα καθαριζουν οποιου δε γουσταρουν το DNA; Μπερδευουμε τα πεσιματα στους μπατσους και σε αλλους καπιταλιστικους/κρατικους στοχους οπου προφανως και δεν ειναι η απωλεια ζωης ο στοχος, με το κρετινισμο ενος φασιστα;;;
Να γινοταν λογος για τη βια απεναντι στους μπατσους να το δεχτω και να το συζητησω.. για τα πεσιματα σε τραπεζες, κλπ κλπ να το συζητησουμε και αυτο... Για τη βια γενικοτερα ας μιλησουμε....
Αλλα το να εξοιωμωνονται κρετινοι που σφαζουν στο ονομα της φυλετικης καθαροτητας οποιον βρουν μπροστα τους και δε γουσταρουν τη φατσα επειδη ειναι "μαλιας", σκουροχρωμος ή αλλοδαπος, παιζει να ειναι ο χειροτερος λαικισμος που εχω ακουσει ποτε...ανταξιος των παραληρηματων του πλευρη..... Ακομα χειροτερα ενοχλησε η αντιμετωπιση απεναντι στο συναδελφο που ανεφερε το περιστατικο... Ελεος, ρε! Το αυτονοητο ειναι το ζητουμενο! Αλληλεγγυη μεταξυ μας οταν πανε να διεπραχθουν τετοια περιστατικα ωστε να προλαβαινονται και να απομωνονται οι υπαιτιοι!!! Δε θελουμε αλλο κουσουρη, ουτε αλλο τεμπονερα!!!

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
O κανόνας Noir, είναι ότι οι 30χρονοι των δύο πλευρών πλακώνονται μεταξύ τους. Έχω εγώ να κερδίσω κάτι; Ή μήπως έχουμε πόλεμο ανοιχτό και δεν το ξέρω;
Δε με απασχολεί ποιον δέρνουν και ποιον όχι. Έχω φάει κι εγώ ξύλο, αλλά δεν είδα κανέναν να το καταδικάζει. Μόνο κάτι μαλακισμένα να μιλάνε για συσχετισμούς δυνάμεων. Όσο για το περιστατικό που ανέφερε ο temfeboy, πραγματικά λυπάμαι αν ξεχνάει ότι εκείνο το βράδυ που έγινε κατάληψη στο κάτω Πολυτεχνείο δεν ήταν μόνος του και λέει από δω κι από κει ότι έχουμε διαφορετικές πολιτικές καταβολές.
Απλά κάποιοι άνθρωποι συνεχίζουν τη ζωή τους και κοιτάζουν να αλλάζουν τα πρακτικά πράγματα που έχουν στην καθημερινότητά τους. Όχι να καβαλάνε καλάμια και να νομίζουν ότι έτσι θα αλλάξουν τον κόσμο.
Πείτε μου και οι δυο σας αν πιστεύετε ότι θα είχε νόημα να καλέσουμε Χρυσαυγίτες στο Πολυτεχνείο και αν το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό από την κύρηξη ενός ήδη ακήρυχτου πολέμου.
Απέχω από αυτήν την τρέλα. Πουλάω τη δικιά μου από δω κι εμπρός. Κι όποιος θέλει να καταλάβει ας καταλάβει. Οι υπόλοιποι, ας νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση.
Δε με απασχολεί ποιον δέρνουν και ποιον όχι. Έχω φάει κι εγώ ξύλο, αλλά δεν είδα κανέναν να το καταδικάζει. Μόνο κάτι μαλακισμένα να μιλάνε για συσχετισμούς δυνάμεων. Όσο για το περιστατικό που ανέφερε ο temfeboy, πραγματικά λυπάμαι αν ξεχνάει ότι εκείνο το βράδυ που έγινε κατάληψη στο κάτω Πολυτεχνείο δεν ήταν μόνος του και λέει από δω κι από κει ότι έχουμε διαφορετικές πολιτικές καταβολές.
Απλά κάποιοι άνθρωποι συνεχίζουν τη ζωή τους και κοιτάζουν να αλλάζουν τα πρακτικά πράγματα που έχουν στην καθημερινότητά τους. Όχι να καβαλάνε καλάμια και να νομίζουν ότι έτσι θα αλλάξουν τον κόσμο.
Πείτε μου και οι δυο σας αν πιστεύετε ότι θα είχε νόημα να καλέσουμε Χρυσαυγίτες στο Πολυτεχνείο και αν το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό από την κύρηξη ενός ήδη ακήρυχτου πολέμου.
Απέχω από αυτήν την τρέλα. Πουλάω τη δικιά μου από δω κι εμπρός. Κι όποιος θέλει να καταλάβει ας καταλάβει. Οι υπόλοιποι, ας νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση.
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
in.gr έγραψε:Μεταπτυχιακός φοιτητής του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών δέχθηκε την Τετάρτη επίθεση με μαχαίρι από μέλη της «Χρυσής Αυγής» επειδή αντέδρασε όταν τους εντόπισε να γράφουν συνθήματα μίσους, αναφέρεται σε καταγγελία της Νεολαίας του Συνασπισμού.
Στο κείμενο της καταγγελίας επισημαίνεται ότι την ίδια ώρα στο εσωτερικό της Σχολής διεξαγόνταν Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Φυσικού, ο οποίος πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου.
Ο φοιτητής είναι καλά στην υγεία του, αλλά χρειάστηκε να υποβληθεί σε ράμματα, κατά πληροφορίες στον μηρό.
«Αισθανόμαστε αηδιασμένοι. Είμαστε εξοργισμένοι. Είμαστε αποφασισμένοι με την κοινωνική και πολιτική μας δράση να μην αφήσουμε ούτε το ελάχιστο περιθώριο καλλιέργειας εθνικιστικού μίσους από όσους ονειρεύονται μια Ελλάδα 'καθαρή' από μετανάστες, μια Ελλάδα τουρκοφαγική, που θα εμπλέκεται σε ιερούς πολέμους για την Αγιά Σοφιά και το Μέγα Αλέξανδρο.
Και αυτό ας το λάβουν υπόψιν τους οι πολιτικοί αυτουργοί της σημερινής επίθεσης, όπου κι αν βρίσκονται, εντός και εκτός Βουλής» αναφέρει η Νεολαία ΣΥΝ.
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- noir
- Επικοινωνία:
Θελω να πιστευω πως δε γινονται εσκεμμένα οι φτηνοι λαικισμοι του στυλ "να καλεσουμε Χρυσαυγίτες στο Πολυτεχνείο" και "Οι υπόλοιποι, ας νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση.".... Δε μιλαμε ουτε για death match, ουτε για την επανασταση... Μιλαμε για ενα περιστατικο που συνεβει στην ευρυτερη πανεπιστημιακη κοινοτητα, και κατα την ταπεινη μου γνωμη το ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε ειναι να φρεσκαρουμε στη μνημη μας πως μια αρρωστημενη ιδεολογια οπως του φασισμου καταφερνει ακομα να επιβιωσει και καλο θα ηταν να ειμαστε σε εγρηγορση και ωστε παρεμφερεις ενεργειες φασιστοειδων να αποφευχθουν στο μελλον, μεσα απο την αλληλεγγυη που θα επρεπε να ειχαμε τουλαχιστον ως συναδελφοι..... Τοσο απλα. Ουτε επαναστασεις, ουτε ηρωικες μαχες, ουτε προσωπικα κατορθωματα και αγωνιστικα ενσημα.... Ποιος ο λογος για την επιθεση κα την ειρωνια;;
Προσωπικα δε με ενδιαφερει να διερευνησω του πιθανους λογους για τγου μπορει να αναφερονται ολα τα υπολοιπα και υπολοιπες προσωπικες ή αστοχες και γενικες μπηχτες. Αν αυτο ειναι το καταλληλο τοπικ για να λυσει κανεις τις προσωπικες και τις πολιτικες του διαφορες σχετικα με τη προσεγγιση της αριστερας ή της αναρχιας ή και εγω-δε-ξερω-τι, ας με ενημερωσει πως καπου εχω χασει το νοημα του τι συμβαινει....
(Τεσπα, δεν ειμαι διατεθειμένος να διαφωνω, απλως για να διαφωνω... Στα bold της προηγουμενης απαντησης λεω και την αποψη μου. Τα υπολοιπα απλως με στενοχωρουν...)
Προσωπικα δε με ενδιαφερει να διερευνησω του πιθανους λογους για τγου μπορει να αναφερονται ολα τα υπολοιπα και υπολοιπες προσωπικες ή αστοχες και γενικες μπηχτες. Αν αυτο ειναι το καταλληλο τοπικ για να λυσει κανεις τις προσωπικες και τις πολιτικες του διαφορες σχετικα με τη προσεγγιση της αριστερας ή της αναρχιας ή και εγω-δε-ξερω-τι, ας με ενημερωσει πως καπου εχω χασει το νοημα του τι συμβαινει....
(Τεσπα, δεν ειμαι διατεθειμένος να διαφωνω, απλως για να διαφωνω... Στα bold της προηγουμενης απαντησης λεω και την αποψη μου. Τα υπολοιπα απλως με στενοχωρουν...)

- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
συμφωνω απολυτα με neo και drcypher.....η καθε πλευρα λεει τα δικα της και παντα θα λεει τα δικα της....οταν και οι 2 κανουν καφριλες γιατι να παρω το μερος καποιου απο τους 2??αστους να κουρευονται....
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
- panosssvent19
- Real Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Dr,neo,skliraios,mazi sas oxi mono astous na koureuontai kopse kai eisitiria se autous pou theloun na doun ton agwna,Na einai kala ta paidia na psuxagogoun sunexeia...
Υ.Γ.: Αμφότερα τα φύλα "ξενερώνουν" συχνά απέναντι σ αυτόν που δίνεται χωρίς ιδιοτροπίες και επιδίδονται στο προκλητικό κυνήγι αυτού που "δεν τους κάθεται". Θλιβερό παιχνίδι, που δυστυχώς το αντιλαμβανόμαστε μόνον όταν είμαστε από την πλευρά του χαμένου. Οταν είμαστε εμείς οι δράστες, μας φαίνονται όλα πολύ φυσικά...

- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Προσωπικά πάντως, αποστρέφομαι κάθε μορφή βίας, από όπου και αν προέρχεται, με οποιοδήποτε προσωπείο και αν πλασάρεται. Είναι θλιβερό οι πανεπιστημιακοί χώροι ιδιαίτερα, χώροι ανταλλαγής ιδεών και προώθησης της γνώσης, να γίνονται θέατρα γηπεδικών συμπεριφορών ανεγκέφαλων αρούγκανων, είτε αυτοί είναι "υπερπατριώτες", φασίστες, skinheads, είτε δήθεν επαναστάτες του αντιεξουσιαστικού χώρου, σαν αυτούς που μιλάνε για "συσχετισμούς δυνάμεων στο ξύλο" και θρασύδειλα διεκδικούν ρόλο κοινωνικού αναμορφωτή.
Και οι μεν και οι δε ανήκουν στη ζούγκλα, όχι στο πανεπιστήμιο. Όχι σε μια συντεταγμένη κοινωνία. Και είναι τέτοιες αφορμές (και οι συζητήσεις που πηγάζουν από αυτές) που καταδεικνύουν την ελάχιστη απόσταση που χωρίζει τις δύο όψεις του φασισμού: τον ανεγκέφαλο, ξενοφοβικό, φονικό υπερεθνικισμό και την εξίσου ανεγκέφαλη και θρασύδειλη τρομοκρατία των γκρουπούσκουλων.
Καταδικαστέοι και οι δύο. Σήμερα ήταν ο συνάδελφος στο Φυσικό που μαχαιρώθηκε από τους φασίστες. Αύριο θα είναι *πάλι* κάποιος συνάδελφος που θα βρεθεί ανάμεσα στους "συσχετισμούς δυνάμεων" κάποιων μαυροκόκκινων ιδεοληπτών... Η βία γεννάει μόνο βία, και δεν υπάρχει "καλή" και "κακή" από δαύτη. Είναι ab initio κατακριτέα.
Και οι μεν και οι δε ανήκουν στη ζούγκλα, όχι στο πανεπιστήμιο. Όχι σε μια συντεταγμένη κοινωνία. Και είναι τέτοιες αφορμές (και οι συζητήσεις που πηγάζουν από αυτές) που καταδεικνύουν την ελάχιστη απόσταση που χωρίζει τις δύο όψεις του φασισμού: τον ανεγκέφαλο, ξενοφοβικό, φονικό υπερεθνικισμό και την εξίσου ανεγκέφαλη και θρασύδειλη τρομοκρατία των γκρουπούσκουλων.
Καταδικαστέοι και οι δύο. Σήμερα ήταν ο συνάδελφος στο Φυσικό που μαχαιρώθηκε από τους φασίστες. Αύριο θα είναι *πάλι* κάποιος συνάδελφος που θα βρεθεί ανάμεσα στους "συσχετισμούς δυνάμεων" κάποιων μαυροκόκκινων ιδεοληπτών... Η βία γεννάει μόνο βία, και δεν υπάρχει "καλή" και "κακή" από δαύτη. Είναι ab initio κατακριτέα.
- noir
- Επικοινωνία:
Σε παρακαλω μπες στο κοπο να μου εξηγησεις προς τι αυτη η επιδειξη μικροψυχιας και ικανοποιησης; Αν αυτη τη στιγμη νοσηλευοταν στην εντατικη, για να μη σκεφτω ακομα χειροτερα, θα ηταν ιδια η ικανοποιηση σου;;panosssvent19 έγραψε:Dr,neo,skliraios,mazi sas oxi mono astous na koureuontai kopse kai eisitiria se autous pou theloun na doun ton agwna,Na einai kala ta paidia na psuxagogoun sunexeia...
Το γεγονος πως 5 οπλισμενοι φαισιστες της χρυσης αυγης επιτεθηκαν σε ενα παιδι και το μαχαιρωσαν σου φαινεται ως αμφιπλευρο ξεκαυλωμα ή μαχη; Πραγματικα υποθετεις με καποια δικια σου λογικη οτι ενα ατομο την επεσε σε τρεις οπλισμενους με μαχαιρια φασιστες και εγινε ο,τι εγινε;;; Αν ναι ας μου την εξηγησεις αυτη τη λογικη. Για αρχη ομως να μου εξηγησεις πως σχηματιστικαν στο μυαλο σου οι 2 αντιμαχομενες πλευρες, επειδη εγω βλεπω την επιθεση μερικων κομπλεξικων απεναντι σε ενα ασχετο που περνουσε απο κει, και οποιοσδηποτε νοημον ανθρωπος καταλαβαινει πως προφανως δεν ηταν εκει για να απειλησει κανενα ή να πουλησει τσαμπουκα...
Μια περιγραφη που πηρα απο το φορουμ των μεταπτυχιακων οπου και σπουδαζει:
Loipon, sxetika me ta gegonota ths epi8eshs, o ka8enas leei to makri toy kai to konto toy kai to exete gamisei to 8ema.
O idios o Kostas den eide tipota kai den antilif8ike tipota. Pige kai ebale mprosta thn mhxanh toy. Ton plisiase kapoios kai toy eipe "File na se rotiso kati?".
O Kostas apantise "Fysika re file".
Kai aytos toy eipe "Eisai anarxikos re mouni?".
O Kostas eipe "Oriste?" kai ekei toy thn pesane 5 atoma me ta ropala kai ton odhghsane oysiastika mexri ton xoro mprosta apo ta ergasthria opoy kai ton strimoksan kai ton baragane. Ekei epese kai h maxairia. To olo gegonos kratise ligotero apo lepto.
Molis teliosane toy pirane thn taytothta kai figane.
Apo paidi poy eide skhnes apo to peristatiko ma8ame oti oi typoi ixan mpei mesa sto aytokinhto toys gia na figoyn. Ekeinh thn ora ebgene o Kostas gia na paei sth doyleia toy. Ton eidan kai bgikan apo to aytokinhto. Otan teliosan bgikan apo thn eisodo, mpikan sto amaksi toys kai efigan.
Ayta einai ta gegonota. Otidipote allo legete einai pipes kai ego ta brisko enoxlhtika kai ypopta.
Θα απολαμβανες τον "αγωνα" ε; Επομενος θεατης; Μπορει η επομενη αφισοκολληση της χρυσης αυγης να ειναι στις γενικες εδρες, ή σε καποιο απομερο μερος του ΕΜΠ... Αν καποιοι γουσταρουν το θεαμα ας κλεισουν απο τωρα θεσεις... να προλαβουν καλη σειρα....
Συναδελφικη αλληλεγγυη και μ@λ@κιες...
Off Topic
Πως κατεφερνουν μερικοι να μπλεξουν τον αντιεξουσιαστικο χωρο σε αυτο το περιστατικο ειναι αξιον αποριας.... το προσπερνω εντελως... ισως μερικοι να νομιζουν πως αυτη ειναι το καταλληλη περισταση να κολλησουν μια by the way αποψη...
no comment
no comment

- Γατούληθ
- Real Name: Τάκης
Παιδιά θα συμφωνήσω απόλυτα με τον el_greko.. Είναι πράγματικά θλιβερό νέοι σαν και εμάς που έχουμε έρθει σε αυτό το ίδρυμα για να γίνουμε επιστήμονες της αυριανής κοινωνίας να ανάγουμε οποιαδήποτε βίαιη συμπεριφορά σε κατά το ήμισυ σωστή ή λανθασμένη!
Και οι 2 πλευρές είναι σαφώς κατακριτέες.. Σημασία έχει ότι η ΒΙΑ είναι ΒΙΑ απ'όπου και αν προέρχεται!
Και οι 2 πλευρές είναι σαφώς κατακριτέες.. Σημασία έχει ότι η ΒΙΑ είναι ΒΙΑ απ'όπου και αν προέρχεται!
the ring !!! @theos
Αυτά που γράφει το In.gr είναι παραπληροφόρηση.
Το άτομο δεν έχει καμία σχέση με τον Συν
και το άτομο δεν έφερε καμία αντίδραση όπως είπε ο συν
φεύγοντας είδαν την εμφάνισή του
του κάνουν "Αναρχικός είσαι;"
απαντά: "Ορίστε;"
και τότε του επιτέθηκαν
@ neo
Όταν λέω να καλέσει η σύγκλιτος την Χρυσή Αυγή δεν εννοώ να τους δώσει πρόσκληση. Εννοώ να βγει στα κανάλια και να πει ότι "καλούμε τα μέλη της Χρυσής Αυγής να μην προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες"
Και επίσης είπα ότι αν αυτό φαίνεται να φέρνει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα να μη γίνει δεκτό
Για αυτό το λόγο ρωτάω τη γνώμη και τις ιδέες των συμφορουμιτών για το τι μπορούμε να κάνουμε γενικά με αυτές τις περιπτώσεις
@ rest "άστους να κουρεύονται"
Δεν ξέρω αν είστε κουρεμένοι και ξυρισμένοι, αλλά για να καταλάβω ζητάτε πχ στον Ζουπάνο να κουρευτεί και να ξυριστεί;
Ο Ζουπάνος δε νομίζω να έχει καμία σχέση με αυτά. Τι φταίει ο άνθρωπος αν του επιτεθούν μεθαύριο;
Αυτά που γράφει το In.gr είναι παραπληροφόρηση.
Το άτομο δεν έχει καμία σχέση με τον Συν
και το άτομο δεν έφερε καμία αντίδραση όπως είπε ο συν
φεύγοντας είδαν την εμφάνισή του
του κάνουν "Αναρχικός είσαι;"
απαντά: "Ορίστε;"
και τότε του επιτέθηκαν
@ neo
Όταν λέω να καλέσει η σύγκλιτος την Χρυσή Αυγή δεν εννοώ να τους δώσει πρόσκληση. Εννοώ να βγει στα κανάλια και να πει ότι "καλούμε τα μέλη της Χρυσής Αυγής να μην προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες"
Και επίσης είπα ότι αν αυτό φαίνεται να φέρνει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα να μη γίνει δεκτό
Για αυτό το λόγο ρωτάω τη γνώμη και τις ιδέες των συμφορουμιτών για το τι μπορούμε να κάνουμε γενικά με αυτές τις περιπτώσεις
@ rest "άστους να κουρεύονται"
Δεν ξέρω αν είστε κουρεμένοι και ξυρισμένοι, αλλά για να καταλάβω ζητάτε πχ στον Ζουπάνο να κουρευτεί και να ξυριστεί;
Ο Ζουπάνος δε νομίζω να έχει καμία σχέση με αυτά. Τι φταίει ο άνθρωπος αν του επιτεθούν μεθαύριο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος temfeboy την Παρ Οκτ 26, 2007 2:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εσένα τι σε ενοχλεί αν κάνουν αφισοκόλληση στο Πολυτεχνείο? Εδώ υπάρχουν αφίσες πολιτικών κομμάτων μέσα στο ΕΜΠ! Δεν έχουν δικαίωμα να ακουστούν όλες οι απόψεις? Μην κάνεις το λάθος να ακολουθείς φασιστικές πρακτικές που καταδικάζεις... Βεβαίως και ειναι λάθος η βία απ'όπου κι αν προέρχεται. Αλλά (δυστυχώς ή ευτυχως) έχουμε ελευθερία του λόγου και των ιδεών (ειδικά μέσα σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα) και πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις για να κρίνονται. Όχι άλλος σκοταδισμός. Αυτά και καλά αποτελέσματα στην εξεταστική.Μπορει η επομενη αφισοκολληση της χρυσης αυγης να ειναι στις γενικες εδρες, ή σε καποιο απομερο μερος του ΕΜΠ...