Κανονίζουμε μπάλα??? (Μ Vs Φ) - τσεκάρετε και την 1η σελίδα
Συντονιστής: Chris
- Luke Skywalker
- Real Name: Λουκάς
- Facebook ID: 0
Κανονίζουμε μπάλα??? (Μ Vs Φ) - τσεκάρετε και την 1η σελίδα
Για οδηγίες σχετικά με την συμμετοχή διαβάστε το τελευταίο thread της 1ης σελίδας του topic
Παρακαλώ μην κράξετε.Έχω ιδέα.Γιατί δεν κανονίζουμε να πάμε για μπάλα κάποια μέρα και να είμαστε φυσικό εναντίον μαθηματικού και να έχουμε και κοινό?Τι λέτε?
Διασπάστηκε
-Wizard
Παρακαλώ μην κράξετε.Έχω ιδέα.Γιατί δεν κανονίζουμε να πάμε για μπάλα κάποια μέρα και να είμαστε φυσικό εναντίον μαθηματικού και να έχουμε και κοινό?Τι λέτε?
Διασπάστηκε
-Wizard
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luke Skywalker την Τρί Οκτ 30, 2007 8:42 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Come crawling faster
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master
July3 2007 Rockwave Metallica και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
ο διαιτητής θα είναι από κορμό;:P
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Luke Skywalker έγραψε:Παρακαλώ μην κράξετε.Έχω ιδέα.Γιατί δεν κανονίζουμε να πάμε για μπάλα κάποια μέρα και να είμαστε φυσικό εναντίον μαθηματικού και να έχουμε και κοινό?Τι λέτε?
Get a topic (Κατά το get a life)
@Pao

Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- Luke Skywalker
- Luke Skywalker
ΘΕωρώ ότι θα ήταν καλύτερο να μεταφερθεί στο μόνο για μέλη γιοα να το δει πολύς κόσμος.Εξάλλου εδώ λέμε για αθλητικό εκτός σχολής.ΚΑι μας φεύγει ο τάκος κάθε φορά που θέλουμε να κανονίσουμε για μπάλα.
Come crawling faster
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master
- Luke Skywalker
- Luke Skywalker
ΜΑ αυτό είναι το θέμα.Δεν λέω απλά να κανονίσουμε για μπάλα...!
Λέω μαθηματικό εναντίον φυσικού με ΚΟΙΝΟ...!ΝΑ γελάσουμε με τις τούμπες που θα τρώμε και τεσπα να έχει κόσμο η όλη φάση.Όχι απλά 10 (και αν μαζευτούν) γομάρια να τρέχουν γύρω από ένα τόπι.Έαν μείνει εδώ το topic θα είναι μία από τα ίδια γιατί κατά γενική ομολογία στα αθλητικά ΔΕΝ μπαίνουν πολύ.Αλλόυ μπαίνουν.ΟΚ?
Για αρχή όσοι θέλουν να συμμετέχουν μου στέλνουν pm και αναφέρουν και μαθηματικό ή φυσικό.Οι μικρότεροι ανάλογα με τον αριθμό τους θα μοιραστούν επιτόπου όταν παίξουμε στις δύο ομάδες.Όσοι δεν μου στείλουν Pm αλλά έχουν γράψει εδώ ότι θέλουν να συμμετέχουν δεν υπολογίζονται.Η ημερομηνία θα οριστεί (σίγουρα με το πέρας της εξεταστικής) ύστερα από συννενόηση εμού και αυτών που θα μου στείλουν pm.Ύστερα θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση.
θα παίξουμε στο 5x5 στου ζωγράφου κοντά στην σχολή.
Λέω μαθηματικό εναντίον φυσικού με ΚΟΙΝΟ...!ΝΑ γελάσουμε με τις τούμπες που θα τρώμε και τεσπα να έχει κόσμο η όλη φάση.Όχι απλά 10 (και αν μαζευτούν) γομάρια να τρέχουν γύρω από ένα τόπι.Έαν μείνει εδώ το topic θα είναι μία από τα ίδια γιατί κατά γενική ομολογία στα αθλητικά ΔΕΝ μπαίνουν πολύ.Αλλόυ μπαίνουν.ΟΚ?
Για αρχή όσοι θέλουν να συμμετέχουν μου στέλνουν pm και αναφέρουν και μαθηματικό ή φυσικό.Οι μικρότεροι ανάλογα με τον αριθμό τους θα μοιραστούν επιτόπου όταν παίξουμε στις δύο ομάδες.Όσοι δεν μου στείλουν Pm αλλά έχουν γράψει εδώ ότι θέλουν να συμμετέχουν δεν υπολογίζονται.Η ημερομηνία θα οριστεί (σίγουρα με το πέρας της εξεταστικής) ύστερα από συννενόηση εμού και αυτών που θα μου στείλουν pm.Ύστερα θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση.
θα παίξουμε στο 5x5 στου ζωγράφου κοντά στην σχολή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luke Skywalker την Τρί Οκτ 30, 2007 6:54 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Come crawling faster
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master