Δεν ξέρω αν διαβάσατε σήμερα κάποια εφημερίδα αλλά σχεδόν όλες αναφέρονται στην απόφαση εισαγγελέας του Α.Πάγου για την νόμιμη βιντεοσκόπηση(κοινώς ηλεκτρονικό φακέλωμα) των διαδηλώσεων με την δικαιολογία επεισοδίων.
Τι σας θυμίζει?Τι σας θυμίζει?
Εμένα πάντως μου θυμίζει τις ηλίθιες δικαιολογίες που ακούγονταν για τον πόλεμο στο Ιράκ απο το ΝΑΤΟ.
Βλέπεις όταν ψηφίζονται(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) τρομονόμοι κατα εντολών ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ κάποια στιγμή εφαρμόζονται.
Για περισσότερες λεπτομέρεις στην in.gr και σε οποιαδήποτε εφημερίδα.
Να τα! Κάμερες στις διαδηλώσεις με απόφαση Α.Πάγου
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Χρονια τωρα αυτη τη δουλεια τι κανουν οι ασφλιτες, οπτε δεν εινια κατι καινουργιο. Βεβαια στο εξωτερικο τα πραγματα ειναι πιθο οργανωμενα και μαλλο αυτο θελουν να φερουν εδω...
Βλεπε εικονα:

εδω επισημως οι μπατσοι προτιμουν πιο πριμιτιβιστικες μεθοδους:

και αν κρινω απο την εξυπναδα που εχει "ο ανθος της ελληνικης νεολαιας" οπως ειχαν κερδισει το χαρακτηρισμο κάποτες, μαλλον κατι τετοιο περιμενω:

Περα απο τη πλακα οι διαδηλωτες εχουν τετοιο δικαιωμα νομικα κατοχυρωμενο, οπως οι μπατσοι; επειδη θυμαμαι περιπτωση που βιντεοσκοπουσα μπατσους (σε περιπτωση που σιγουρα χρειαζοταν) να δεχομαι αρκετα εντονες "απειλες"...
εντιτ! ουπςςς
:P
Βλεπε εικονα:

εδω επισημως οι μπατσοι προτιμουν πιο πριμιτιβιστικες μεθοδους:

και αν κρινω απο την εξυπναδα που εχει "ο ανθος της ελληνικης νεολαιας" οπως ειχαν κερδισει το χαρακτηρισμο κάποτες, μαλλον κατι τετοιο περιμενω:
Περα απο τη πλακα οι διαδηλωτες εχουν τετοιο δικαιωμα νομικα κατοχυρωμενο, οπως οι μπατσοι; επειδη θυμαμαι περιπτωση που βιντεοσκοπουσα μπατσους (σε περιπτωση που σιγουρα χρειαζοταν) να δεχομαι αρκετα εντονες "απειλες"...
εντιτ! ουπςςς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος noir την Πέμ Νοέμ 01, 2007 2:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη