ΕΛΤΑ
Συντονιστής: AlexandraDC
-
bozo
- Real Name: georgia
ΕΛΤΑ
Ε.Λ.Τ.Α
(Όνομα Επίθετο)
Πολυτεχνειούπολης
Ζωγράφου
Τ.Κ. 15704
Για την διευκόλυνση σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ταχυδρομείο του πολυτεχνείου είτε για γράμματα είτε για δέματα χωρίς ουρά και χάσιμο χρόνου.
Προσοχή: Το ταχυδρομείο δεν μπορεί να σας ειδοποιήσει, οπότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σας στέλνουν γράμμα ή δέμα και μετά από 2-3 μέρες να περνάτε για να ρωτήσετε μήπως έχει έρθει.....απλό δεν είναι?
(Όνομα Επίθετο)
Πολυτεχνειούπολης
Ζωγράφου
Τ.Κ. 15704
Για την διευκόλυνση σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ταχυδρομείο του πολυτεχνείου είτε για γράμματα είτε για δέματα χωρίς ουρά και χάσιμο χρόνου.
Προσοχή: Το ταχυδρομείο δεν μπορεί να σας ειδοποιήσει, οπότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σας στέλνουν γράμμα ή δέμα και μετά από 2-3 μέρες να περνάτε για να ρωτήσετε μήπως έχει έρθει.....απλό δεν είναι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bozo την Πέμ Νοέμ 01, 2007 11:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
bozo
Μίλησα με την κοπέλα που δουλεύει εκεί και μου είπα πώς δεν είναι απαραίτητο να ανοίξεις θυρίδα άπλα το στέλνουν στο συγκεκριμένο κατάστημα.Επίσης τα γράμματα ή τα δέματα τα κρατάει γύρο στις 20 μέρες, στα υπόλοιπα ταχυδρομεία τα κρατάνε γύρο στις 15 μέρες.
Δεν υπάρχει κάποιο σχετικό link.Εγώ ενημερώθηκα από την κοπέλα που δουλεύει εκεί, όπως έχω προαναφέρει.
Δεν υπάρχει κάποιο σχετικό link.Εγώ ενημερώθηκα από την κοπέλα που δουλεύει εκεί, όπως έχω προαναφέρει.
- Eric Roberts
-
bozo
Μάλλον θα βάλουμε για να ταιριάζει με τα ούρα.....και εσένα θα σου βάλω το καλύτερο γιατί έχεις περισσότερη παρατηρητικότητα από όλους μας..
Μπράβο!!!κέρδισες το καλύτερο καζανάκι.
Ευτυχώς που το είδες γιατί τα ούρα θα έμεναν πολύ σε εκείνη τη θέση,
άσε που θα βρομούσε ...
Μπράβο!!!κέρδισες το καλύτερο καζανάκι.
Ευτυχώς που το είδες γιατί τα ούρα θα έμεναν πολύ σε εκείνη τη θέση,
άσε που θα βρομούσε ...