ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΕΤΡΟ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟ (ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ)
ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ,
ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ MAIL ΣΤΟ [email protected] KAI ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ !!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ:
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ,
ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΑΛΚΟΟΛ
ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΟΤAΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ.
Να κι ένα "spam" mail που αξίζει
Συντονιστές: kostas213, markelos
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Να κι ένα "spam" mail που αξίζει
Επιτέλους ένα mail που αξίζει. Εγώ πάντως το προώθησα στο [email protected]
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Κάντε όλοι forward τώρα! Κάθε mail που φτάνει στην Αττικό Μετρό είναι μια παραπάνω σταγόνα ιδρώτας στο αφτί (ή κάτι άλλο) των υπευθύνων του μετρό που προφανώς δεν έχουν κανένα οικονομικό κίνητρο να λειτουργούν τα βράδια (ειδάλλως θα το είχαν κάνει). Άλλωστε η επανάσταση (κατά τας γραφάς) θα ξεκινήσει από chain letters 
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Το να περνάει το μετρό καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας, έστω και ανά αραιά χρονικά διαστήματα, δεν είναι εφικτό για αρκετούς λόγους. Καλό θα ήταν να απαιτήσουμε το να μένει ανοιχτό μέχρι πχ τις 2 πμ κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Λόγω πυκνής κυκλοφορίας συρμών στις γραμμές 19 ώρες το 24ωρο, απαιτείται τις ώρες που η επιβατική κίνηση σταματάει να γίνεται συντήρηση για λόγους ασφαλείας.
Στο Λονδίνο (που επίσης το μετρό κλείνει μετά τα μεσάνυχτα) δεν το έχουν σε τίποτα να βγάζουν εκτός λειτουργίας ακόμα και σε rush hour ολόκληρες γραμμές (σαν να λέμε Αγ. Αντώνιος - Αγ. Δημήτριος) για συντήρηση. Στη Νέα Υόρκη που το μετρό λειτουργεί όλο το 24ωρο, υπάρχει ένα πολύπλοκο σύστημα γραμμολογίας που επιτρέπει την εκ περιτροπής λειτουργία τροχιών.
Και φυσικά υπάρχει και το οικονομικό αντικίνητρο για την ΑΜΕΛ : Το να λειτουργεί σταθμούς κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος σε προσωπικό, χωρίς πχ τη θέσπιση νυχτερινού εισιτηρίου κλπ. Γιατί αντί για το μετρό δεν απαιτούμε την πύκνωση των νυχτερινών λεωφορείων, σε γραμμές τύπου "Ν2", "Ν3" που να κινούνται σχεδόν παράλληλα με τις αντίστοιχες γραμμές μετρό; Κάτι όπως το υπάρχον 790 στην κόκκινη γραμμή...
Λόγω πυκνής κυκλοφορίας συρμών στις γραμμές 19 ώρες το 24ωρο, απαιτείται τις ώρες που η επιβατική κίνηση σταματάει να γίνεται συντήρηση για λόγους ασφαλείας.
Στο Λονδίνο (που επίσης το μετρό κλείνει μετά τα μεσάνυχτα) δεν το έχουν σε τίποτα να βγάζουν εκτός λειτουργίας ακόμα και σε rush hour ολόκληρες γραμμές (σαν να λέμε Αγ. Αντώνιος - Αγ. Δημήτριος) για συντήρηση. Στη Νέα Υόρκη που το μετρό λειτουργεί όλο το 24ωρο, υπάρχει ένα πολύπλοκο σύστημα γραμμολογίας που επιτρέπει την εκ περιτροπής λειτουργία τροχιών.
Και φυσικά υπάρχει και το οικονομικό αντικίνητρο για την ΑΜΕΛ : Το να λειτουργεί σταθμούς κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος σε προσωπικό, χωρίς πχ τη θέσπιση νυχτερινού εισιτηρίου κλπ. Γιατί αντί για το μετρό δεν απαιτούμε την πύκνωση των νυχτερινών λεωφορείων, σε γραμμές τύπου "Ν2", "Ν3" που να κινούνται σχεδόν παράλληλα με τις αντίστοιχες γραμμές μετρό; Κάτι όπως το υπάρχον 790 στην κόκκινη γραμμή...
- nikolas_asteri
- Real Name: nikolas?
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Υπάρχουν τα Χ94, Χ95 που παράνομα αρνούνται επιβιβάσεις/αποβιβάσεις στη Μεσογείων μετά τα μεσάνυχτα ως "αποκλειστικά" του αεροδρομίου, αν και αυτό προβλέπονταν όταν αυτές οι γραμμές δημιουργήθηκαν... Προς τα εκεί να κάνουμε spam mails καλύτερα... αν και άλλες μορφές διαμαρτυρίας είναι ίσως πιο χρήσιμες. Όπως πρωτοκολλημένο ερώτημα προς τον ΟΑΣΑ με δημοσίευση της απάντησης στον τύπο...
Με το που σου αρνηθεί οδηγός λεωφορείου την επιβίβαση/αποβίβαση σε Χ94-95 μετά τα μεσάνυχτα, πινακίδα και καταγγελία. Έτσι καταλαβαίνουν κάποιοι...ΟΑΣΑ έγραψε:Περιορισμοί επιβίβασης και αποβίβασης στις γραμμές Express του αεροδρομίου.
Στην κατεύθυνση προς αεροδρόμιο υπάρχει περιορισμός ΑΠΟΒΙΒΑΣΗΣ ενώ στην κατευθυνση από αεροδρόμιο υπάρχει περιορισμός ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ. Οι παραπάνω περιορισμοί παύουν να ισχύουν κατά τις νυκτερινές ώρες.
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Έτσι είναι! Εγώ την έχω κάνει την καταγγελία μου το Σεπτέμβριο, όταν ακόμα αυτό ίσχυε μόνο για τη γραμμή Χ96!
(Μετά την καταγγελία μου άρχισε να ισχύει και για τις υπόλοιπες γραμμές του αεροδρομίου:))
(Μετά την καταγγελία μου άρχισε να ισχύει και για τις υπόλοιπες γραμμές του αεροδρομίου:))
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Επειδή κάποιες φορές οι καφρίλες ορισμένων οδηγών (ίσως να φταίει και η υπηρεσία, αλλά δεν είναι δικό μου θέμα) δεν έχουν όρια, έχω φτάσει 2-3 φορές σε καταγγελία για συγκεκριμένο αριθμό γραμμής, πινακίδα, ώρα, κλπ.. Το αποτέλεσμα είναι να διεξάγεται ένορκη διοικητική εξέταση στην οποία λαμβάνετα υπ' όψιν κατά 1% αυτό που είπες και τελικά υπερισχύει κατά 99% η συναδελφική αλληλεγγύη.el_greco έγραψε:Με το που σου αρνηθεί οδηγός λεωφορείου την επιβίβαση/αποβίβαση σε Χ94-95 μετά τα μεσάνυχτα, πινακίδα και καταγγελία. Έτσι καταλαβαίνουν κάποιοι...
Εν τέλει το να στραφεί κανείς εναντίον ενός υπαλλήλου (σε οποιαδήποτε υπηρεσία) είναι δώρον άδωρον. Όπως είπε και ο Νίκος το προτιμότερο είναι να τεθεί καταγγελία-ερώτημα προς την ίδια την υπηρεσία (ανεξαρτήτως συγκεκριμένου οδηγού/αιτήματος) ώστε να πιστοποιηθεί ότι εφαρμόζεται μια λανθασμένη πρακτική. Έτσι κανείς πλέον δε θα έχει δικαιολογίες και ο κόσμος θα μάθει τι απαιτήσεις μπορεί και πρέπει να έχει από μια εταιρία που εκτός από τους επιχειρηματικούς/οικονομικούς της στόχους έχει και μια κοινωνική υποχρέωση και αποστολή. Και η εκπλήρωση αυτής της αποστολής δεν είναι ψιλά γράμματα, είναι βασική προϋπόθεση ώστε η ΕΘΕΛ, η Αττικό Μετρό και οποιοσδήποτε άλλος προσφέρει μέσα μαζικής μεταφοράς να συνεχίζει να βγάζει λεφτά.
Έχει τύχει πολλές φορές να περμένω 40 και 50 λεπτά λεωφορείο που υποτίθεται πως περνά ανά 15-20 λεπτά. Εγώ, δηλ. γιατί είμαι υποχρεωμένος να ακυρώσω εισιτήριο κι εκείνος δεν είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται εκεί στην ώρα του; Θέλω να πω, εδώ δεν έχουμε τα προφανή και τα αυτονόητα, και θέλουμε και επεκτάσεις προς τις μεταμεσονύκτιες ώρες;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- nikolas_asteri
- Real Name: nikolas?
Α, σ'ευχαριστώ el_greco, δεν είχα ιδέα
drcyher, πραγματικά σε νιώθω. Εδώ (παπάγου) έχουμε 2 γραμμές (δηλαδή μια έχουμε, απλά περνάνε 2 λεωφορεία, 408 και 409). έχουν συχνότητα (όπως γράφει το χαρτί) 20-30 λεπτά άρα κάνοντας μια απλή διαίρεση, για να κινηθείς μέσα στου παπάγου θα περιμένεις λεωφορείο 10-15 λεπτά. Όόόόόόχι όμως, θα πρέπει να περιμένεις μισή ωρα για να σκάσουν μύτη ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!! είναι εξοργιστικό!
και μετά αν σου ζητάει εισιτήριο και του πεις "τράβα και #@*&@, περιμένω 45 λεπτά να τελειώσεις εσύ το τάβλι σου και έχω αργήσει" θα σου κόψει και πρόστιμο...έτσι γιατί μπορεί.
drcyher, πραγματικά σε νιώθω. Εδώ (παπάγου) έχουμε 2 γραμμές (δηλαδή μια έχουμε, απλά περνάνε 2 λεωφορεία, 408 και 409). έχουν συχνότητα (όπως γράφει το χαρτί) 20-30 λεπτά άρα κάνοντας μια απλή διαίρεση, για να κινηθείς μέσα στου παπάγου θα περιμένεις λεωφορείο 10-15 λεπτά. Όόόόόόχι όμως, θα πρέπει να περιμένεις μισή ωρα για να σκάσουν μύτη ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!! είναι εξοργιστικό!
και μετά αν σου ζητάει εισιτήριο και του πεις "τράβα και #@*&@, περιμένω 45 λεπτά να τελειώσεις εσύ το τάβλι σου και έχω αργήσει" θα σου κόψει και πρόστιμο...έτσι γιατί μπορεί.