Μπορεί όπως λές να κάθομαι στη παραλία και να χτίζω πυργάκια και κάστρα όμως έχω φροντίσει και έχω κάνει και ενά τούνελ κάτω από την άμμο. Αν λοιπόν έρθει ένα τσουνάμι όπως λες ,θα το αντιμετωπίσω μια χαρά. Εσύ που είσαι λίγο πιο πέρα και με κοιτάς που φτιάχνω πυργάκια φοβάμαι πως θα βρεθείς απροετοίμαστος και θα σε πάρει σβάρνα.drcypher έγραψε:Μίλτο, εγώ δεν θα μπω στην "ουσία" της συζήτησης, για έναν απλό λόγο: Μου δίνεις την αίσθηση ότι κάθεσαι στην παραλία με τα κουβαδάκια και προσπαθείς να στήσεις πυργάκια ενώ από πίσω έρχεται τσουνάμι που θα τα μαζέψει όλα. Κι αντί να συνεχίσεις τη ζωή σου κάθεσαι ακόμα εκεί και παλεύεις να στήσεις κι άλλα πυργάκια. Μονολεκτικά θα έλεγα ότι ματαιοπονείς, οπότε θέλω μόνο να σου θέσω δυο ερωτήματα:
1. Ο Βαγγέλης τελείωσε (ή τελείωνει σύντομα), ο Δημήτρης τελείωσε (ή τελείωνει σύντομα), οπότε ποια/πόσα πρόσωπα συμπεριλαμβάνει το πρώτο πληθυντικό που χρησιμοποιείς;
2. Αν μιλάμε για λιγότερα από 3-4 άτομα (στον "πυρήνα" της παράταξης, άσε τους ψηφοφόρους και τους φίλους), τι ακριβώς περιμένεις/προσπαθείς να αποδείξεις/καταφέρεις;
Όσο για τα παιδιά που ενδιαφέρονται και είναι στην ΕΔΡΑ περίμενε και θα τους δείς όταν έρθει η ώρα.
Τώρα θέλω να σου αφιερώσω ένα ποιηματάκι , έτσι επειδή με εμπνέεις.
Ποιος όρθωσε τ’ ανάστημα του
για κάτι ωραίο αληθινό
και δεν το είδε τ ’όραμα του
άστρο πεσμένο στο κενό ;
Ποιος τη φωνή του έχει υψώσει
κι έγινε η αλήθεια του κραυγή
ποιος την ψευτιά έχει προδώσει
και δεν τον σκέπασε η σιγή ;
Ποιος την αλήθεια είχε πάντα
ιδεολογία ακριβή
και δεν του στήσαν αδριάντα
μεταθανάτια αμοιβή ;
Όμως η αλήθεια θα υπάρχει
όσο η ζωή μας θα κυλά
η ιστορία πάντα θα ‘ χει
τους τολμηρούς της να μιλά.
Να λένε η αλήθεια δεν πεθαίνει
όσο σκληρά κι αν τη κτυπούν
αρκεί ο κόσμος να μαθαίνει
πώς οι νεκροί μας δεν σιωπούν !!!
Κώστα , μην ξεχνάς ότι :
Η Κρήτη έχει διαφορά από τσι άλλους τόπους
γιατί ‘χει αντάρτικες ψυχές και κουζουλούς ανθρώπους.