Πρόστιμο metro
Συντονιστής: AlexandraDC
- moutsos
- Real Name: Γιάννης
- Facebook ID: 0
Πρόστιμο metro
megrapsan sto metro-proastiakos giati eixa lathos eisitirio.epano sto prostimo einai tickarismeno to koutaki:epedeikse akyro(eisitirio-karta-kouponi-deltio eleutheras) ki efaga prostimo 30euro. Lete an pao sto tameio kai to paikso kinezos legontas oti eixa to palio paso kai giauto megrapsan na to glytoso to keratiatiko???
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
Re: Πρόστιμο metro
μπορει αν και δε νομιζω να σε πιστεψουν. Αν εχεις τη καρτα για να βγαζεις διαρκειας, ζητα απο καποιον να σου δανεισει τη μηνιαια καρτουλα απεριοριστων διαδρομων για αυτο το μηνα, και ακυρωσε το ετσι. 

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Στη κάρτα απεριορίστων διαδομών υπάρχει ενας αριθμός, τόσο στη κάρτα όσο στα κουπόνια που δίνουν κάθε μήνα. Άρα δεν γίνεται να δανειστείς απλά ένα κουπονάκι από κάποιον άλλον. Τι εισιτήριο είχες; Αν είχες χτυπήσει μειωμένο και απλά δεν είχες πάσο, νομίζω πως με απλή επίδειξη του φοιτητικού πάσου στο σβήνουν το πρόστιμο.
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
Σ' αυτές τις περιπτώσεις, αν έχεις πάσο, απλά θα πληρώσεις το μισό πρόστιμο.
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Να γίνω λίγο κακός τώρα; Αν δεν είχες το εισιτήριο που έπρεπε, γιατί να μην πληρώσεις το πρόστιμο; Δηλαδή όσοι πληρώνουν κανονικά είναι
; Αν είναι θέμα περσινού πάσου πάντως, πας με το καινούργιο και στη σβήνουν.
Αυτό με τα δανεικά κουπόνια δεν γίνεται για τον λόγο που είπε η msl..
Αυτό με τα δανεικά κουπόνια δεν γίνεται για τον λόγο που είπε η msl..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
φίλε Γιώργο αυτό που λες μου θυμίζει το παλιό "να πας ρε φαντάρος,εμείς που πήγαμε μ@λ@κες είμαστε?"
Πάντως χθες μου έτυχε κάτι αντίστοιχο ( είχα μειωμένο αλλά είχα ξεχάσει το πάσο) και μου την έπεσαν τρεις για έλεγχο,οι οποίοι ήταν πολύ βλήματα και μετά από μια κόντρα λίγων λεπτών έφυγα στο κυριλέ.
Με λίγα λόγια μη πολυμασάτε.. θέλει και λίγο τρέλα η ζωή!
Πάντως χθες μου έτυχε κάτι αντίστοιχο ( είχα μειωμένο αλλά είχα ξεχάσει το πάσο) και μου την έπεσαν τρεις για έλεγχο,οι οποίοι ήταν πολύ βλήματα και μετά από μια κόντρα λίγων λεπτών έφυγα στο κυριλέ.
"What's your scene, man?" "Reification."
"Yeah? I guess that means pretty hard work with big books and piles of paper on a big table."
"Nope. I drift. Mostly I just drift."
"Yeah? I guess that means pretty hard work with big books and piles of paper on a big table."
"Nope. I drift. Mostly I just drift."
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
άλλο όμως να μην έχεις πάσο και άλλο να μην έχεις καθόλου εισιτήριο!stavrakos έγραψε:Πάντως χθες μου έτυχε κάτι αντίστοιχο ( είχα μειωμένο αλλά είχα ξεχάσει το πάσο) και μου την έπεσαν τρεις για έλεγχο,οι οποίοι ήταν πολύ βλήματα και μετά από μια κόντρα λίγων λεπτών έφυγα στο κυριλέ.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου