Προβλήματα μετά την αναβάθμιση σε phpbb3 (αναφέρατε)
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Προβλήματα μετά την αναβάθμιση σε phpbb3 (αναφέρατε)
Αναφέρετε εδώ προβλήματα που παρουσιάζονται μετά την αναβάθμιση σε phpbb3.
Σας παρακαλώ όχι παρατηρήσεις για την εμφάνιση ή κάτι που δε σας αρέσει. Μόνο προβλήματα εδώ.
Υπάρχει ένα πρόβλημα με κάποιους χρήστες. Εμφανίζεται το μήνυμα "was not possible to convert your password when updating this bulletin board’s software. Please request a new password. If you continue to have problems please contact the Board Administrator" κατά την είσοδό τους. Εάν σας έχει τύχει παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] για να διορθωθεί.
Σας παρακαλώ όχι παρατηρήσεις για την εμφάνιση ή κάτι που δε σας αρέσει. Μόνο προβλήματα εδώ.
Υπάρχει ένα πρόβλημα με κάποιους χρήστες. Εμφανίζεται το μήνυμα "was not possible to convert your password when updating this bulletin board’s software. Please request a new password. If you continue to have problems please contact the Board Administrator" κατά την είσοδό τους. Εάν σας έχει τύχει παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] για να διορθωθεί.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
- Facebook ID: 0
Re: Προβλήματα μετά την αναβάθμιση σε phpbb3 (αναφέρατε)
Δε δουλεύει ο φασιστικός κώδικας!!! [ you ]
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Παίζω στο ράδιο αυτή τη στιγμή, όμως το internet radio στην αρχική σελίδα δεν δουλεύει, και όταν το πατάς βγάζει error!
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την αναβάθμηση. Έχω ένα πρόβλημα με την αριστερή στήλη του portal. Ενώ με τις άλλες δύο στύλες όλα είναι καλά, η αριστερή μου βγαίνει με μεγάλα γράμματα, κάπως έτσι:

Αν έχει σημασία, είμαι με bo2Soft skin.

Αν έχει σημασία, είμαι με bo2Soft skin.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Κλάρα κάνε ένα refresh ή σβήσε την cache σου. Για κάποιον λόγο χρησιμοποιείς το παλιό css αρχείο (που καθορίζει την συμπεριφορά που μας ενδιαφέρει).
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Ok, έφτιαξε. thanks! 
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
Το "# new messages " δεν λέει να δουλέψει. Δέιχνει πάντα μετά την αναβάθμιση [0 new messages].
Παρ' όλα αυτά τα διάφορα εικονίδια αλλάζουν ανάλογα με το αν έχω διαβάσει το θέμα ή όχι..
Mozilla 2.0.0.9 με καθαρισμένο το ιστορικό και ότι άλλο καθαρίζεται.(Ctrl+Shift+Del)
Παρ' όλα αυτά τα διάφορα εικονίδια αλλάζουν ανάλογα με το αν έχω διαβάσει το θέμα ή όχι..
Mozilla 2.0.0.9 με καθαρισμένο το ιστορικό και ότι άλλο καθαρίζεται.(Ctrl+Shift+Del)
Δε φταίν' αυτοί που ζούνε μακριά απ' τους νόμους
που τους επέταξε η ζωή στους πέντε δρόμους
Σαν τα φαντάσματα τις νύχτες τριγυρνάνε
στης αμαρτίας τα τραγούδια ξεδιψάνε.
Χαρούλα εν έτει 1988:Το τραγούδι της καρδιάς
που τους επέταξε η ζωή στους πέντε δρόμους
Σαν τα φαντάσματα τις νύχτες τριγυρνάνε
στης αμαρτίας τα τραγούδια ξεδιψάνε.
Χαρούλα εν έτει 1988:Το τραγούδι της καρδιάς
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
αυτά είναι τα pm σου, diablo!Diablo έγραψε:Το "# new messages " δεν λέει να δουλέψει. Δέιχνει πάντα μετά την αναβάθμιση [0 new messages].
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Σήμερα τροποποίησα λίγο τα στοιχεία μου. Παρατήρησα ότι μετά την αναβάθμιση οι χρήστες μάλλον πρέπει να δηλώσουν εκ νέου το φύλο τους. Επίσης στη καρτέλα "edit profile" φαίνεται ότι είναι υποχρεωτική η δήλωση real name, με αποτέλεσμα να μη δέχεται οποιαδήποτε αλλαγή πάω να κάνω εκεί. Δε θυμάμαι να ίσχυε κάτι αντίστοιχο παλιότερα..
Βγάζει αυτό "The field “Real Name” must be completed."
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Re:
Ισχύει και ισχύει στο ακέραιο...msl έγραψε:οι χρήστες μάλλον πρέπει να δηλώσουν εκ νέου το φύλο τους.
Και αυτό ισχύει. Ωστόσο δε σε υπόχρεώνει κανείς να βάλεις όντως το πραγματικό σου όνομα.msl έγραψε:Επίσης στη καρτέλα "edit profile" φαίνεται ότι είναι υποχρεωτική η δήλωση real name, με αποτέλεσμα να μη δέχεται οποιαδήποτε αλλαγή πάω να κάνω εκεί. Δε θυμάμαι να ίσχυε κάτι αντίστοιχο παλιότερα..![]()
Να υπενθυμίσω ότι στην ουσία είναι σα να αλλάξαμε forum. Προφανώς κάποια πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι προβλήματα
Timos_m θα το κοιτάξω, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει πλέον αυτή η δυνατότητα. Απλά ελέγχετε το MCP όποτε μπαίνετε
(Επίσης μην ξεχνάτε να κλείνετε τα reports όποτε κάνετε ό,τι χρειάζεται)
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Re: Re:
Αν μπείτε στην κατηγορία που είστε moderator και υπάρχει reported post, στο topic όπου υπάρχει το report, δίπλα στον τίτλο θα σας βγάλει ένα εικονίδιο με θαυμαστικό. Αυτό σημαίνει ότι σε αυτό το topic υπάρχει reported post.Wizard έγραψε:Timos_m θα το κοιτάξω, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει πλέον αυτή η δυνατότητα. Απλά ελέγχετε το MCP όποτε μπαίνετε
(Επίσης μην ξεχνάτε να κλείνετε τα reports όποτε κάνετε ό,τι χρειάζεται)
Όταν μπείτε σε αυτό το topic, πάλι το ίδιο εικονίδιο θα εμφανίζεται δίπλα στον τίτλο του reported post. Πάνω από το "σώμα" του συγκεκριμένου post θα υπάρχει η επιλογή View Post Report με κόκκινα γράμματα. Το πατάς και πας στο MCP.
Για περισσότερα, ρίξε μια ματιά στη βίβλο, τσάμπα την έγγραφα
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
HeartDoc ευχαριστώ, αλλά αυτά τα κατάλαβα κι από μόνος μου
Απλώς έτσι, δεν έχει τόσο μεγάλο νόημα το report πλέον αφού άμα είναι να μπω στο forum θα δω το reported post ακόμα κι αν δεν το έχει αναφέρει κανείς..
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Μάλλον εννοείς ότι θα επεξεργαστείς ένα "κακό" post ακόμα κι αν δεν έχει αναφερθεί, αλλιώς δεν βγαίνει νόημα, αφού reported post αποκαλούμε το αναφερθέν (πσσσς..) post.αφού άμα είναι να μπω στο forum θα δω το reported post ακόμα κι αν δεν το έχει αναφέρει κανείς
Εν τέλει, αυτό που λες ισχύει αν έχεις ένα forum...
Anyway, στο καινούριο μας board δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα (δεν ξέρω, Μάνο, αν ήταν MOD και στην phpbb2). Προς το παρόν θέλουμε να λύσουμε κάποια προβληματάκια τεχνικής φύσεως και στη συνέχεια θα βρούμε και τρόπους να διευκολύνουμε τη διαμονή μας στο site.
Σημαντικό, όπως πάντα, είναι να αναφέρετε το οτιδήποτε...
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.