Εγκατάλειψη ατυχήματος.Όποιος γνωρίζει κάτι,ας επικοινωνήσει

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
panosssvent19
Real Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Εγκατάλειψη ατυχήματος.Όποιος γνωρίζει κάτι,ας επικοινωνήσει

Δημοσίευση από panosssvent19 »

Parathetw auto to keimeno...

Καλημέρα
Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ……για την « Γειτονιά των Αγγέλων »

ΠΑΡΑΘΕΣΗ
Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00΄30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ.Αννης
Ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε.

Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω
Οποίον φίλο θέλει να βοηθήσει ( γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINO SAXO είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία –κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί .

Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προώθηση σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες η αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά
Τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ.

Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες…………….

Αντίο αγαπημένε μου αδελφέ……..

title edited by timos_m
Υ.Γ.: Αμφότερα τα φύλα "ξενερώνουν" συχνά απέναντι σ αυτόν που δίνεται χωρίς ιδιοτροπίες και επιδίδονται στο προκλητικό κυνήγι αυτού που "δεν τους κάθεται". Θλιβερό παιχνίδι, που δυστυχώς το αντιλαμβανόμαστε μόνον όταν είμαστε από την πλευρά του χαμένου. Οταν είμαστε εμείς οι δράστες, μας φαίνονται όλα πολύ φυσικά...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Re: Εγκατάλειψη ατυχήματος.Όποιος γνωρίζει κάτι,ας επικοινωνήσει

Δημοσίευση από theos »

Απ'ότι άκουσα στις ειδήσεις, σύμφωνα με ένα κομμάτι που έμεινε από το αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο ήταν ένα C3 κόκκινο του 2003...
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Άβαταρ μέλους
panosssvent19

Theos den to kserw to brika se ena allo forum kai to parathesa kai edw oti brika to egrapsa kiolas krima pantos poli krima :( :( :(
Υ.Γ.: Αμφότερα τα φύλα "ξενερώνουν" συχνά απέναντι σ αυτόν που δίνεται χωρίς ιδιοτροπίες και επιδίδονται στο προκλητικό κυνήγι αυτού που "δεν τους κάθεται". Θλιβερό παιχνίδι, που δυστυχώς το αντιλαμβανόμαστε μόνον όταν είμαστε από την πλευρά του χαμένου. Οταν είμαστε εμείς οι δράστες, μας φαίνονται όλα πολύ φυσικά...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Elsa

Δημοσίευση από Elsa »

Παιδιά μόλις μου είπαν ότι είπαν στις ειδήσεις ότι τον εντόπισαν ΦΟΝΙΑ γιατί περί φονιά πρόκειται...Δυστυχώς για τον άνθρωπο και την οικογένειά του... :( Τουλάχιστον έκλεισε μια "εκκρεμότητα" γιατί δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να μιλήσει κάποιος για δικαίωση σε ένα τόσο άδικο περιστατικό... :( :( :(
Άβαταρ μέλους
nikosemfe

Δημοσίευση από nikosemfe »

Είναι δυνατόν να χτυπήσεις άνθρωπο με το αμάξι και να σηκωθείς να φύγεις? Γιατί? Πως θα κοιμηθείς μετά το βράδυ? Αν έμενε θα δικαζόταν για ανθρωποκτονία εξ αμελίας και αν είχε λευκό ποινικό μητρωο θα έβγαινε με αναστολή. Τώρα με εγκατάλειψη τροχαίου θα την πληρώσει ακριβά και καλά να πάθει. Παιδιά ας είμαστε προσεκτικοί στο δρόμο. Αν θέλουμε να το παίξουμε μάγκες ας το κάνουμε στις κάλπες κάθε 4 χρόνια και όχι στους δρόμους. Αλλιώς υπάρχουν και τα cart η το need for speed.
Άβαταρ μέλους
panosssvent19

Elsa έγραψε:Παιδιά μόλις μου είπαν ότι είπαν στις ειδήσεις ότι τον εντόπισαν ΦΟΝΙΑ γιατί περί φονιά πρόκειται...Δυστυχώς για τον άνθρωπο και την οικογένειά του... :( Τουλάχιστον έκλεισε μια "εκκρεμότητα" γιατί δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να μιλήσει κάποιος για δικαίωση σε ένα τόσο άδικο περιστατικό... :( :( :(

Kala fonias sigoura den einai...Sigoura den ithele na xtupisei ton anthropo an kai den kseroume tis sunthikes pou egine to atuxima sigoura den eixe autin tin prothesi kai sigoura den eixe dolo i anthropoktonia tou...Apla me tin praksi tou auti isos kata tin apopsi mou tha prepei na dikastei san katigoroumenos xeiroteros apo fonia me promeleti kai en psixro...DEN MPOREIS NA AFISEIS ENAN ANTHROPO POU TON XTUPISES ABOITHITO STIN ASFALTO...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

panosssvent19 έγραψε:DEN MPOREIS NA AFISEIS ENAN ANTHROPO POU TON XTUPISES ABOITHITO STIN ASFALTO...
Αυτό ακριβώς είναι που τον καθιστά δολοφόνο...αφού αν τον βοηθούσε, ο άνθρωπος θα είχε πιθανότητα (όσο μικρή κι αν ήταν) να είχε σωθεί.
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Κυκλοφορεί στα στενάκια του διαδικτύου η φήμη ότι ο οδηγός παραδόθηκε στην αστυνομία...
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Neo
Real Name: Thomas Anderson

Δημοσίευση από Neo »

Ο Λαζόπουλος πάντως στην εκπομπή του ανακοίνωσε ότι βρέθηκε. Και το έδωσε ως παράδειγμα αυτοοργάνωσης. Άρα πιστεύω η κοινότητά μας εδώ είναι σε καλό δρόμο...

ΥΓ: Με πάσα επιφύλαξη όσον αφορά τις πηγές του Λαζόπουλου
Jheremias
Real Name: Ένας περίεργος τύπος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Jheremias »

Ρε παιδιά μου ήρθε και μένα το mail...

Πως όμως ξέρει (αφού ο άτυχος πέθανε) τι ήταν το αυτοκίνητο; Το είδαν περαστικοί; Και στο κάτω-κάτω, σε όλη την Ελλάδα πόσα Citroen Κόκκινα (γιατί δεν ξεκαθαρίζεται αν είναι saxo ή C3) υπάρχουν; Και πως σκατά θα εντοπιστούν; Από τις άδειες κυκλοφορίας;!

Δεν θέλω να φανώ πνεύμα αντιλογίας, απλά μου φαίνεται παράξενο.
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Ειδικά όσον αφορά αυτό:
Jheremias έγραψε:γιατί δεν ξεκαθαρίζεται αν είναι saxo ή C3
στον αρχικό post του topic λέει
Ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε.
ενώ αλλού έχω διαβάσει ότι είναι C3...
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

Citroen C3 κόκκινο ήταν του 2001! Πόσα να υπάρχουν? 100? 200? Ε, όλοι οι οδηγοί αυτών των αυτοκινήτων καλούνται να καταθέσουν... Όπως είπα στο προηγούμενο post, είχε ξεκολλήσει ένα κομμάτι πλαστικό από το αυτοκίνητο από το οποίο κατάλαβαν τι μάρκα και ποιάς χρονιάς μοντέλο ήταν το αυτκίνητο...

Φυσικά, και εγώ στο αυτοκίνητό μου (renault 19 του 92) οι καθρέφτες είναι από πεζό και μια πόρτα είναι imitation. Το ένα πλαστικό στο πλάι είναι επίσης από πεζό... Οπότε και κομμάτι να έφευγε, χλωμό να ανακάλυπταν από τι αυτοκίνητο έφυγε.

Πάντως ο οδηγός βρέθηκε τελικά
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Ένας ακόμη ασυνείδητος οδηγός

Δημοσίευση από Wizard »

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Κάνουμε έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι σχετικά με το περιστατικό που συνέβη στις 30 Οκτωβρίου 2007, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο παρέσυρε ένα δίκυκλο (πράσινο παπί Honda Supra) με έναν αναβάτη μεταξύ 13:30 - 14:00 στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, περίπου 100μ πριν το νοσοκομείο ΜETROPOLITAN στο ρεύμα προς Πειραιά.

Το ατύχημα συνέβη στο δεξί ρεύμα κυκλοφορίας, όπου το Ι.Χ. με υπερβολική ταχύτητα χτύπησε ακριβώς από πίσω το δίκυκλο, τίναξε τον αναβάτη στον αέρα και περνώντας πάνω απ' το παπάκι διέφυγε με σκασμένο λάστιχο. Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 210 - 4515981 και 6936 815353.

Το παληκάρι που χτύπησε αφότου διέφυγε τον κίνδυνο, μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία και θα ταλαιπωρείται για αρκετά χρόνια ακόμα.

Φυσικά δεν μπορεί να εργαστεί πια και είναι γνωστό σε όλους τι σημαίνει αυτό. Τουλάχιστον αν υπάρξει μία βοήθεια για τον εντοπισμό του ασυνείδητου δράστη θα είναι μία έστω ηθική και ψυχική ικανοποίηση για αυτόν, μέσα στην απελπισία του.

Σας ευχαριστούμε όλους εκ των πρότερων για οποιαδήποτε βοήθεια η πληροφορία μπορείτε να μας στείλετε
1051208189_9658ff9c15.jpg
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”