Αυτό είναι μόνο η αρχή του 'παραμυθιού-Εφιάλτη' που κάθε λίγο και λιγάκι μας θυμίζει τις ''δημοκρατικές'' διαδικασίες στα ελληνικά πανεπιστήμια.Όχι τίποτα άλλο , αλλά για να μπαίνουμε και στο σωστό δρόμο βρε αδερφέ...Τι μαλ@35$ες έιναι αυτά ; Να ψηφίζουν όλοι οι φοιτητές τον Πρύτανη ;!!!Ντρόπη και αίσχος!Αφήστε τον Πρύτανη ελεύθερο να κρέμεται απο τα αρχ$΅#$ια των κομμάτων για την εκλογή του!!!Λευτεριά στους Πρυτάνεις!!!
Με σθένος ο συνάδελφος απο τα ΕΑΑΚ σήμερα είπε οτι ήταν κι αυτός στην αυτοανάφλεξη.
Να θυμηθώ όμως κάτι και εγώ ο ''απολιτικ'' 'καταραμένος'' εδρίτης;
Οτι τα ΕΑΑΚ είναι υπέρμαχοι των άμεσοδημοκρατικών διαδικασιών και πολλάκις έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στις διαδικασίες εκπροσωπησης όπως τα Δ.Σ. ; και οτι υπεραμύνονται τη Γ.Σ.(και καλά κάνουν, σ'αυτό συμφωνούμε).
Μήπως αυτό που έγινε στη Πάντειο ήταν μια αμεσοδημοκρατική διαδικασία , λέω γω τώρα;;..!
Πώς εξηγήται η αντίδραση αυτή.(διότι δεν πολυκαταλαβαίνω.Είναι αλήθεια, είμαι λίγο χαζος)
Με την ευγενή παρουσία της ΠΚΣ να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια...κ.τ.λ. , κ.τ.λ. ...
Μπα , βρε φίλε που διαβάζεις τώρα , δεν είναι αυτό που σκέφτεσαι όπως , Δεν Ειναι η Ουσια του Φασισμού στη Πράξη , απλά είσαι κι εσυ λίγο ''χαζός'' όπως κι εγώ...