Πρίζες: Ευρωπαϊκή/Αμερικάνικη

Γιατί Επιστήμη δεν είναι μόνο τα Μαθηματικά, η Φυσική και η Μηχανική ... είναι και μια θειά μου!

Συντονιστές: kostas213, markelos

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Πρίζες: Ευρωπαϊκή/Αμερικάνικη

Δημοσίευση από timos_m »

Θέλω να αγοράσω ένα bluetooth απ' το ebay. Λέει ότι έχει και τον φορτιστή του, τον οποίο περιγράφει ως 100-240V Original Samsung 2 Pins Travel Adapter. Από αυτά που αναφέρει (100-240V) μπορώ να συμπεράνω αν μου κάνει ή όχι; Αν είναι δηλαδή με την πρίζα που έχει τα πλακουτσωτά (πλάκα έχει γραμμένη αυτή η λέξη :P) pins, ή είναι όπως οι δικές μας;

Εδώ είναι η σελίδα με το bluetooth.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Τρί Δεκ 11, 2007 7:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ih8 mags
Real Name: ...........................................
Facebook ID: 0

Re: Πρίζες: Ευρωπαϊκή/Αμερικάνικη

Δημοσίευση από Ih8 mags »

koita.. logika einai oi amerikanikes alla kai na nai uparxoun adaptores pou tous pairneis apo to germano i kana kwtsovolo kai ginetai i douleia...Yati de pairneis ena bluetooth apo dw na kaneis ti doulitsa sou pio apla omws?Edw pou ta leme moufa einai ta bluetooth mi pareis kan ase tin kali aktinovolia na varaei de peirazei..lol
Who let the Toon doon?
Shit shit Shearer
Άβαταρ μέλους
timos_m

Δημοσίευση από timos_m »

Επειδή από ebay θα το πάρω στη μισή τιμή... Μπορεί κάποιος να μου πει με σιγουριά τι καταλαβαίνει; Ρώτησα αυτόν που το πουλάει, αλλά περιμένω την απάντησή του και στο μεταξύ μπορεί να το πάρει άλλος..
Άβαταρ μέλους
Giannis_G
Real Name: Γιαπιτζάκης Ιωάννης Άγγελος

Δημοσίευση από Giannis_G »

Timos_m epeidi exw enan Pioneer enisxiti apo tin ameriki kai exei amerikaniki priza,to mono pou einai na kaneis,einai na ftiakseis i na agoraseis ena bismataki poy tha soy to metetrepei ti priza se europaiki ayto einai olo.Egw ekana to 1o
Άβαταρ μέλους
timos_m

Δημοσίευση από timos_m »

Giannis_G, ευχαριστώ.. Εγώ ρώτησα αν μπορώ να καταλάβω από τα στοιχεία που δίνει αν είναι αμερικάνικη ή ευρωπαϊκή όμως, όχι τι να κάνω σε περίπτωση που είναι αμερικάνικη :D
Άβαταρ μέλους
Ih8 mags
Real Name: ...........................................

Δημοσίευση από Ih8 mags »

Egw pistevw oti kai amerkaniki na xei me ena adaptora kaneis ti douleia sou..eixa ilektriki suskevi me aggliki priza kai afou leei sikwnei ti tasi pou xoun oi ellinikes prizes de 8a xeis provlima...De 8elw na se parw sto laimo mou vevaia alla auti einai i tapeini mou apopsi
Who let the Toon doon?
Shit shit Shearer
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά”