Προχτε' σε μια στιγμή χαράς, μιας και η αγαπημένη σε όλους μας Forthnet κατάφερε να μου δώσει σταθερά -χωρίς συνεχή disconnects- internet (για κανα μισάωρο) ανακάλυψα τη βραβευμένη (μαζί με τη σουίτα εφαρμογών NOD32) 3η έκδοση του Comodo Firewall Pro. Κατάφερα να το κατεβάσω και να το εγκαταστήσω...
... Μετά από ένα restart στο pc η όμορφη οθόνη του άνοιξε και με ρώτησε αν χρησιμοποιώ p2p προγράμματα. Ντράπηκα για λίγο και απάντησα δειλά πως ναι, χρησιμοποιώ. Του είπα επίσης ότι έχω ένα δίκτυο στο σπίτι με άλλους υπολογιστές και να το θυμάται. Με ρώτησε αν θέλω να θυμάται και άλλα πράγματα που συμβαίνουν στον δυαδικό κόσμο του υπολογιστή μου (Defence+). Απάντησα, ξανά, καταφατικά.
Το πρόγραμμα άρχισε να με μαθαίνει παρατηρώντας τις κινήσεις μου και το ιστορικό μου (yes, House...!) και σε λίγα λεπτά ήταν πανέτοιμο για χρήση...
Οι περισσότεροι ήδη θα ψάχνετε σε warez-άδικα να βρείτε κανένα crack για να αποκτήσετε το Comodo firewall, αλλά αυτό σας την έσκασε!
Είναι απολύτως free of charge και απολύτως full edition με αυτόματα updates και upgrades για μια αιωνιότητα (ή τουλάχιστον μεχρι να φαληρήσει η εταιρία
Συμπέρασμα: Τώρα πλέον έχω ένα αξιόλογο firewall! Αν είχα και internet...