VGA to TV-Out

Πριν το βάψεις μπλε και το ρίξεις στη θάλασσα γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ;

Συντονιστές: kostas213, markelos

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

VGA to TV-Out

Δημοσίευση από drcypher »

Η κάρτα γραφικών του laptop μου δυστυχώς βγάζει έξοδο μόνο VGA. Θέλω να το συνδέσω σε τηλεόραση που έχει υποδοχές για S-Video και Composite (CVBS). Κοίταξα στο internet για converters και βγάζει αρκετούς που κατά κανόνα υλοποιούν πρακτικά οποιαδήποτε μετατροπή ανάμεσα στα παραπάνω τρία (και περισσότερα) interfaces. Παρόλα αυτά δεν έχω βρει σε κανένα ελληνικό κατάστημα. Έχει εντοπίσει κανένας τέτοιο μετατροπέα να μου πει που μπορώ να βρω και πόσο περίπου θα κοστίσει;

Θενκς ιν αντβάνς...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
sparc
Real Name: Γιώργος

Re: VGA to TV-Out

Δημοσίευση από sparc »

Και γιατί δεν παραγγέλνεις από το εξωτερικό;
Πραγματικά πιστεύω ότι στην Ελλάδα θα σε πιάσουν κορόιδο, εκτός και αν ψάξεις πάρα πολύ. Πριν καιρό, σε ένα κατάστημα που δε θα αποκαλύψω, μου πούλαγαν μετατροπέα DVI2VGA χαμηλής ποιότητας, σαν αυτό που περιλαμβάνουν οι περισσότερες κάρτες γραφικών desktop, στα 35e+ΦΠΑ !!! Το πραγματάκι αυτό στην Αγγλία το πουλάνε 10e με το ζόρι.
Όπως και να έχει πρέπει να ψάξεις σε κατάστημα με ηλεκτρονικά και εξοπλισμό τηλεόρασης (κεραίες, δορυφορικά πιάτα etc). Υπάρχει πάντα και η λύση να βρεις αντάπτορα VGA2DVI (εγώ έχω ένα, προς το παρόν αχρείαστο, να στο δώσω) και να αγοράσεις καλώδιο DVI2RCA (RCA = Composite + audio) που κυκλοφορεί σε όλα τα μεγάλα καταστήματα υπολογιστών (λόγω έλλειψης TV-OUT στα desktop).
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές - Εφαρμογές - Internet”