Ψυχαναγκασμοί, τελειομανία και συναφή σκαλώματα
Συντονιστής: AlexandraDC
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
Re: Ψυχαναγκασμοί, τελειομανία και συναφή σκαλώματα
ρε δεν την παλευετε..... ρε γουιζαρντ που εισαι ναουμ....

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
- Facebook ID: 0
Αυτό-με-τα-πλακάκια-που-το-έχουμε-όλοι-όπως-φαίνεται δεν είναι κάτι σοβαρό πάντως. Ίσα ίσα που εκτιμάται ως ένδειξη αυτοπειθαρχίας ακόμα και όταν δεν επιβάλλονται εξωτερικοί παράγοντες πειθαρχίας.
- surf_tha_curl
οταν βαζω να φαω πρεπει το καθε φαϊ-ορεκτικο στο πιατο να ειναι στη σωστη αναλογια με τα υπολοιπα...
πχ φασολακια με φετa: πρεπει η φετα να μπει στο πιατο σε τελεια αναλογια με τα φασολακια ετσι ωστε καθε μπουκια (ακομα και η τελευτεα) να εχει την καταλληλη ποσοτητα φετας και φασολακίων.δεν επιτρεπεται να περισεψει ουτε φετα ουτε φασολακια .το χειροτερο πραγμα που μπορεις να μου κανεις ειναι να μου φας μονο μια μπουκια φασολακια χωρις φετα ή μονο μια μπυκια φετα χωρις φασολακια.ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ
Το ιδιο και με την coca-cola απαγορευεται να μου πιεις απο το ποτηρι,ειναι υπολογισμενη γουλια γουλια να μου συνοδευσει το φαϊ
πχ φασολακια με φετa: πρεπει η φετα να μπει στο πιατο σε τελεια αναλογια με τα φασολακια ετσι ωστε καθε μπουκια (ακομα και η τελευτεα) να εχει την καταλληλη ποσοτητα φετας και φασολακίων.δεν επιτρεπεται να περισεψει ουτε φετα ουτε φασολακια .το χειροτερο πραγμα που μπορεις να μου κανεις ειναι να μου φας μονο μια μπουκια φασολακια χωρις φετα ή μονο μια μπυκια φετα χωρις φασολακια.ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ
Το ιδιο και με την coca-cola απαγορευεται να μου πιεις απο το ποτηρι,ειναι υπολογισμενη γουλια γουλια να μου συνοδευσει το φαϊ
nαι κ εγώ πιστεύω ότι τα πλακάκια δεν είναι κάτι σοβαρό
...αν το κάνεις με και τα πλακάκια του μπάνιου οκ...αλλά στο δρόμο αυτό που ελέγχεις είναι να μην πατήσεις (συγγνώμη για την έκφραση)περιττώματα σκύλων-το ξέρω σκατά είναι σωστό να λες-...ο λόγος που νομίζεις ότι το κάνεις προσθέτει ενδιαφέρον στο περπάτημα!?!?!?!!
Δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ ακόμα κάτι αξιοσημείωτο...βασικά έχω βρεί αλλά ντρέπομαι
γιατί γίνεται σε ιδιαίτερες στιγμές...
Δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ ακόμα κάτι αξιοσημείωτο...βασικά έχω βρεί αλλά ντρέπομαι
γιατί γίνεται σε ιδιαίτερες στιγμές...
- kostas213
- Forum Administrator

- Real Name: Κωνσταντίνος
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
- Αυτό με τα πλακάκια των πεζοδρομίων αμά με πιάσει το κάνω.
- Επίσης και εγώ διορθώνω γραμματικά/συντακτικά λάθη (ούτε εγώ ξέρω πως και δεν με έχουν βρίσει).
- Όταν παίζω επιτραπέζια με φίλους (π.χ. Monopoly) θα κάτσω να βάλω όλες τις κάρτες στη σειρά. Για παράδειγμα στη Monopoly θα βάλω όλες τις οδούς με την σειρά ξεκινώντας απο την αφετηρία, μετα όλους του σιδηροδρομικούς σταθμούς και τέλος τις εταιρείες. Κάποτε είχα φτάσει στο σημείο να κάτσω και να βάλω στην σειρά τις κάρτες του Trivial Pursuit (σύμφωνα με το νουμεράκι που έχουν κάτω δεξιά). Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα λεφτά και στα παιχνίδια.
- Τα λεφτά στο πορτοφόλι θα μπουν με την σωστή σειρά και τον σωστό προσανατολισμό.
- Σε διάφορα πράγματα θέλω την απόλυτη τάξη. Π.χ. σε ότι έχει να κάνει με καλώδια ή φορτιστές θα τα βάλω σε ένα κουτί που έχω και το καθένα θα μπει στη θέση του, ώστε όλα τα καλώδια ίδιας κατηγορίας να είναι μαζί.
- Τα βιβλία μπάινουν και αυτά στην βιβλιοθήκη με σειρά ύψους και θεματολογίας.
- Ότι μαζεύω από περιοδικά ή DVD θα μπει στη θέση του (βιβλιοθήκη ή μπομπίνες αντίστοιχα) ανάλογα με την ημερομηνία.
- Είμαι λίγο τελειομανής όσον αφορά κάποια πράγματα στον υπολογιστή. Για παράδειγμα ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνω σε περίπτωση που κάνω format είναι να ανοίξω τον Task Manager και να του αλλάξω το μέγεθος του παραθύρου έτσι ώστε στο CPU Usage το διάγραμμα να έχει 10 οριζόντιες γραμμές (δηλαδή οι γραμμές να αντιπροσωπεύουν το 10%, 20%, κλπ).
- Αυτό δεν ξέρω αν πιάνεται για σκάλωμα, αλλά θα το γράψω: με το που πιάσω κάποιον υπολογιστή στα χέρια μου το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να δω τι επεξεργαστή έχει. Αν δεν μάθω ακριβή χαρακτηριστικά (πυρήνα, συχνότητα, κλπ) θα σκάσω!
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Αυτό με τα πλακόστρωτα το κάνω αρκετές φορες.
- Τα βιβλία στη βιβλιοθήκη μπαίνουν με τη σειρά μεγέθους-πάχους, αριστερά το μεγαλύτερο. Αυτό με τους ανάποδους τίτλους το έχω προσέξει και εγώ..
- Τα χαρτονομίσματα στο πορτοφόλι μπαίνουν αυστηρά με τη σειρά της αξίας, το μεγαλύτερο πίσω, το μικρότερο μπροστά μπροστά. Στην Αγγλία δε που είχα και λίρες και ευρώ, ήταν αυστηρά χωρισμένα μεταξύ τους, δηλαδή δεν έμπαιναν λίρες ανάμεσα σε ευρώ κλπ. Αυτό το σκάλωμα το έχω σε τέτοιο βαθμό, που αν για λόγους ταχύτητας-χώρου αναγκαστώ να το παραβώ, δεν 'ησυχάζω', μέχρι να βρω την ευκαιρία να το φτιάξω.
- Καμμιά φορά με πιάνει και στοιβάζω τα κέρματα με βάση το μεγεθός τους.
- Αν δω στραβό κάδρο δεν μπορώ να μην το ισιώσω. Σε μικρότερο βαθμό με πιάνουν τέτοιες 'κρίσεις' συμμετρίας και άλλα πράγματα, όπως τα ηχεία, οι στοίβες των cd κλπ.
- Δεν ξέρω αν εμπίπτει στην ίδια κατηγορία, αλλά όταν κάθομαι, ασυναίσθητα δεν πατάω εντελώς την φτέρνα, και κουνιέται ελαφρώς πάνω κάτω το πόδι μου, μέχρι που μου βάζουν της φωνές να σταματήσω το κούνημα, αν κάθομαι δίπλα σε άλλους.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
-
nouvelle vague
- Real Name: nada
Έχετε ξεχάσει έναν ψυχαναγκασμό που τον παίρνουν πρέφα αμέσως οι γύρω σου και σε κάνει να φαίνεσαι παααάρα πολύ περίεργος! Όταν παίρνω φιλτράκια με εκνευρίζει να ανοίγεται παραπάνω από μια μπάρα.Αν κάποιος μου κάνει τράκα φιλτράκι και πάρει από καινούρια 6άδα ενώ υπάρχει ήδη ανοικτή θα πρέπει να συμπληρώσω ξανά την 6άδα με ένα φιλτράκι από εκείνη που είχα ανοίξει εγώ πιο πριν. 
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
βουρλιζομαι οταν βλεπω κατω στη μπαρα εργασιων στην οθονη ενα παραθυρο να ειναι κιτρινο..ειτε απο απαντηση μσν ή απο οτιδηποτε ξερω γω..
κλασικα πλακακια φιλτρακια..
κραταω την ανασα μου οταν περναμε με το αμαξι μεσα απο τουνελ! αυτο εχει πολυ πλακα!!!
μετραω παντα τους στυλους στο δρομο μετραω σκαλια παραθυρα ανθρωπους σε σχηματισμο κτλ....κ ακομα κ οταν ξερω ποσα ειναι γτ τα μετρησα 20'' νωριτερα ΠΡΕΠΕΙ να τα ξαναμετρησω (αυτο νομιζω ειναι λιγο πιο σοβαρο απο τα αλλα)
παντα ΠΡΕΠΕΙ να ειμαι οπωσδηποτε στην ωρα μου στα ραντεβου κ αγχωνομια πολυ οταν κοιταω στο ρολοι να τρεχει η ωρα(βεβαια με την παρεα που μπλεξα τωρα στη σχολη τρωω στησιμο κ 1 ωρα αμα λαχει...)
επισης ειναι τρελα να σπας τα πλαστικα προστατευτικα με τις φουσκες(που προφαωνς δεν ξερω πως τα λενε)
κλασικα πλακακια φιλτρακια..
κραταω την ανασα μου οταν περναμε με το αμαξι μεσα απο τουνελ! αυτο εχει πολυ πλακα!!!
μετραω παντα τους στυλους στο δρομο μετραω σκαλια παραθυρα ανθρωπους σε σχηματισμο κτλ....κ ακομα κ οταν ξερω ποσα ειναι γτ τα μετρησα 20'' νωριτερα ΠΡΕΠΕΙ να τα ξαναμετρησω (αυτο νομιζω ειναι λιγο πιο σοβαρο απο τα αλλα)
παντα ΠΡΕΠΕΙ να ειμαι οπωσδηποτε στην ωρα μου στα ραντεβου κ αγχωνομια πολυ οταν κοιταω στο ρολοι να τρεχει η ωρα(βεβαια με την παρεα που μπλεξα τωρα στη σχολη τρωω στησιμο κ 1 ωρα αμα λαχει...)
επισης ειναι τρελα να σπας τα πλαστικα προστατευτικα με τις φουσκες(που προφαωνς δεν ξερω πως τα λενε)
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]