AJAX ή κλασικό "static" design
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Re: AJAX ή κλασικό "static" design
δεν έχω το ίδιο πρόβλημα με τον el_greco, έχω το 2ο που λέει ο drcypher. Δεν κάνουν αυτόματο log in ούτε ο ΙΕ7 ούτε ο firefox!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Αυτά που λέει ο el greco γίνονται και σε μένα. Επιπλέον δεν λειτουργεί το "ανέβασμα αρχείου". Σε πηγαίνει στην κεντρική
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Το ίδιο συμβαίνει σε μένα, που χρησιμοποιώ Opera.
Κάνω login, και είμαι κανονικά. Κλείνω και ανοίγω την ιστοσελίδα και παραμένω logged in.
Μετά από κανά 20λεπτο που πέφτει το session, είμαι εκτός.
Έχω καθαρίσει την cache
.
Είναι τρομερά βασανιστικό...
Κάνω login, και είμαι κανονικά. Κλείνω και ανοίγω την ιστοσελίδα και παραμένω logged in.
Μετά από κανά 20λεπτο που πέφτει το session, είμαι εκτός.
Έχω καθαρίσει την cache
Είναι τρομερά βασανιστικό...
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Μισό λεπτάκι, για να έχω μια καθαρή εικόνα τι συμβαίνει και σε ποιους browsers/λειτουργικά:
1. Σε Mac πρακτικά δεν δουλεύει τίποτα (δηλ. δεν κρατιέται το login και το AJAX είναι ελαττωματικό)
2. Σε Windows δεν φαίνεται να έχει αποτέλεσμα το autologin ενώ μετά από κάποιο διάστημα πέφτει το session.
Για το Mac πρέπει να κάνω δοκιμές πάνω σε τέτοιο μηχάνημα (γιατί ακόμα και ο Firefox σε Mac έχει κάποιες διαφορές από ό,τι στα Windows ή στο Linux). Για τα υπόλοιπα θέλω να μου πείτε αν έχετε παρατηρήσει κάποιο μοτίβο στο πότε σας χαλάει η σύνδεση (π.χ. με το πρώτο κιόλας refresh, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, όταν είστε στο forum ή όταν είστε στο portal, κλπ).
Η σελίδα του ανεβάσματος αρχείων πρέπει να δουλεύει τις τελευταίες ώρες. Γενικά όταν κάνω ένα post που ρωτάω αν εξακολουθεί να βγάζει κάποιο σημείο του site πρόβλημα, καλό είναι να ξαναεξετάζετε το εν λόγω σημείο. Προφανώς μπορεί πριν από 3 ώρες να μην δούλευε, αλλά κάθε φορά το ερώτημα είναι αν δουλεύει μετά τις αλλαγές που έχω ανακοινώσει.
Σε αυτή τη φάση περιμένω περισσότερες πληροφορίες από χρήστες windows ή linux (μέχρι να καταφέρω να βάλω τα χέρια μου σε mac) για το session που τους πέφτει χωρίς λόγο... Επίσης, πως διαπιστώνετε αν δουλεύει το autologin ή όχι; Κάνετε logout και μετά δεν σας το ξαναδείχνει ή απλώς μετά από ώρες που το session εχει πέσει μόνο του δεν σας ξαναβάζει μέσα αυτόματα;
1. Σε Mac πρακτικά δεν δουλεύει τίποτα (δηλ. δεν κρατιέται το login και το AJAX είναι ελαττωματικό)
2. Σε Windows δεν φαίνεται να έχει αποτέλεσμα το autologin ενώ μετά από κάποιο διάστημα πέφτει το session.
Για το Mac πρέπει να κάνω δοκιμές πάνω σε τέτοιο μηχάνημα (γιατί ακόμα και ο Firefox σε Mac έχει κάποιες διαφορές από ό,τι στα Windows ή στο Linux). Για τα υπόλοιπα θέλω να μου πείτε αν έχετε παρατηρήσει κάποιο μοτίβο στο πότε σας χαλάει η σύνδεση (π.χ. με το πρώτο κιόλας refresh, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, όταν είστε στο forum ή όταν είστε στο portal, κλπ).
Η σελίδα του ανεβάσματος αρχείων πρέπει να δουλεύει τις τελευταίες ώρες. Γενικά όταν κάνω ένα post που ρωτάω αν εξακολουθεί να βγάζει κάποιο σημείο του site πρόβλημα, καλό είναι να ξαναεξετάζετε το εν λόγω σημείο. Προφανώς μπορεί πριν από 3 ώρες να μην δούλευε, αλλά κάθε φορά το ερώτημα είναι αν δουλεύει μετά τις αλλαγές που έχω ανακοινώσει.
Σε αυτή τη φάση περιμένω περισσότερες πληροφορίες από χρήστες windows ή linux (μέχρι να καταφέρω να βάλω τα χέρια μου σε mac) για το session που τους πέφτει χωρίς λόγο... Επίσης, πως διαπιστώνετε αν δουλεύει το autologin ή όχι; Κάνετε logout και μετά δεν σας το ξαναδείχνει ή απλώς μετά από ώρες που το session εχει πέσει μόνο του δεν σας ξαναβάζει μέσα αυτόματα;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- antony07
- Forum Moderator

- Επικοινωνία:
Το δεύτερο συμβαίνει, δλδ μετά από κάποιο χρόνο (που έχει πέσει το σέσιον) όπου μπαίνοντας θα έκανε autologin, ζητάει κωδικό απ' την αρχή.drcypher έγραψε:Σε αυτή τη φάση περιμένω περισσότερες πληροφορίες από χρήστες windows ή linux (μέχρι να καταφέρω να βάλω τα χέρια μου σε mac) για το session που τους πέφτει χωρίς λόγο... Επίσης, πως διαπιστώνετε αν δουλεύει το autologin ή όχι; Κάνετε logout και μετά δεν σας το ξαναδείχνει ή απλώς μετά από ώρες που το session εχει πέσει μόνο του δεν σας ξαναβάζει μέσα αυτόματα;
(Το δοκίμασα σε όπερα, και σε windows και σε linux με καθαρή cache.)
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
στο εργαλείο διδασκαλίας δεν μπορώ να το βάλω ανά ημέρα, ούτε να δω παλαιότερα προγράμματα. (δε δουλεύουν τα δυο κυλιόμενα κουμπάκια δηλαδή)
ούτε με ΙΕ7 ούτε με firefox
ούτε με ΙΕ7 ούτε με firefox
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Το ίδιο κάνει και σε εμένα. Firefox 2.0, Windows XP. Το clear cookies δεν είχε αποτέλεσμα..antony07 έγραψε:Το δεύτερο συμβαίνει, δλδ μετά από κάποιο χρόνο (που έχει πέσει το σέσιον) όπου μπαίνοντας θα έκανε autologin, ζητάει κωδικό απ' την αρχή.
(Το δοκίμασα σε όπερα, και σε windows και σε linux με καθαρή cache.)
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Έκανα κάποιες αλλαγές στα sessions. Αν έχετε την καλοσύνη, όσοι γράψατε παραπάνω πείτε μου αν το πρόβλημα με το autologin διορθώθηκε (σε όσο περισσότερους browsers/λειτουργικά γίνεται). Πιθανόν να χρειαστεί να σβήσετε τα cookies, αλλά για αρχή δοκιμάστε τα ως έχουν.
Επίσης πρέπει να έστρωσε και το πρόβλημα που ανέφερε ο Γιάννης για τα κουμπάκια στις φόρμες των εργαλείων. Θα χρειαστεί να κάνετε refresh για να φορτωθεί η νέα javascript.
Πάντως το ανέβασμα -επιμένω πως- πρέπει να δουλεύει
Επίσης πρέπει να έστρωσε και το πρόβλημα που ανέφερε ο Γιάννης για τα κουμπάκια στις φόρμες των εργαλείων. Θα χρειαστεί να κάνετε refresh για να φορτωθεί η νέα javascript.
Πάντως το ανέβασμα -επιμένω πως- πρέπει να δουλεύει
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- antony07
- Forum Moderator

- Επικοινωνία:
Μόλις μου έκανε autologin.
Ευχαριστούμε πολύ,γιατρέ!
Ευχαριστούμε πολύ,γιατρέ!
- panosssvent19
- Real Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Pisteuw oti tha prepei na anabathmistei apla ta problimata auta na eksalifthoun giati einai arketa....sumantika..
Parte kai apo emena ena nai!!!!
Parte kai apo emena ena nai!!!!
Υ.Γ.: Αμφότερα τα φύλα "ξενερώνουν" συχνά απέναντι σ αυτόν που δίνεται χωρίς ιδιοτροπίες και επιδίδονται στο προκλητικό κυνήγι αυτού που "δεν τους κάθεται". Θλιβερό παιχνίδι, που δυστυχώς το αντιλαμβανόμαστε μόνον όταν είμαστε από την πλευρά του χαμένου. Οταν είμαστε εμείς οι δράστες, μας φαίνονται όλα πολύ φυσικά...

- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Το autologin φαίνεται να έφτιαξε και σε εμένα 
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό